Bookmarks

    Στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» την Κυριακή 25 Μαρτίου έχει προγραμματιστεί από την Ε.Π.Σ. Καβάλας για να διεξαχθεί ο φετινός τελικός του θεσμού του κυπέλλου της τοπικής Ένωσης, μεταξύ του Α.Ο.Κ. και του Βύρωνα Καβάλας, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι  τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για τη στήριξη του ποδοσφαιριστή της Αναγέννησης Λιμεναρίων Βασίλη Τζίνη.

     

    Εκείνο το οποίο πρέπει να τονίσουμε είναι το ότι η είδηση αυτή επισημοποιήθηκε με την ανακοίνωση της Ε.Π.Σ. Καβάλας, για την διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου του φετινού κυπέλλου που θα γίνει στο «Ανθή Καραγιάννη» μεταξύ των δύο ομάδων της Καβάλας την Κυριακή 25 Μαρτίου. Να θυμίσουμε ότι την συγκεκριμένη ημερομηνία το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορία θα έχει ρεπό στο πρόγραμμα της, για να πραγματοποιηθούν στο σύνολο τους όλοι οι τελικοί κυπέλλου των ΕΠΣ στην Ελλάδα. Βέβαια να τονίσουμε ότι την συγκεκριμένη ημέρα την ημέρα δεν έχει προγραμματιστεί καμία άλλη αναμέτρηση στα τοπικά πρωταθλήματα, έτσι ώστε όλοι οι φίλοι του τοπικού ποδοσφαίρου να έχουν τη δυνατότητα για να παρακολουθήσουν τον τελικό του κυπέλλου. Μάλιστα να σημειώσουμε ότι ο φετινός τελικός θα έχει κοινωνικό χαρακτήρα σε επίπεδο διάθεσης των εισπράξεων αφού είχε δεσμευτεί η διοίκηση της ΕΠΣ Καβάλας, τα έσοδα από την αναμέτρηση θα διατεθούν για να στηρίξουν την προσπάθεια του ποδοσφαιριστή της Αναγέννησης Λιμεναρίων Βασίλη Τζίνη για την αποκατάσταση της υγείας του, μετά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει το τελευταίο χρονικό διάστημα.

     

    Η Ανακοίνωση της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Μάλιστα η  ανακοίνωση την οποία εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Καβάλας αναφέρει τα εξής:

    -«Την Κυριακή 25 Μαρτίου 2018 και ώρα 18:00 μ. μ., στο Δημοτικό Γήπεδο Καβάλας «Ανθή Καραγιάννη» θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣ Καβάλας για την περίοδο 2017 – 2018. Οι φετινοί διεκδικητές του τροπαίου είναι δύο από τα πιο ιστορικά σωματεία της Ένωσής μας, ο ΑΟ Καβάλα και ο Βύρωνας Καβάλας. Ο αγώνας αυτός θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού τα έσοδα του θα διατεθούν για την αποκατάσταση της υγείας του ποδοσφαιριστή της Αναγέννησης Λιμεναρίων, Βασίλη Τζίνη. Καλούνται όλοι οι φίλοι του ποδοσφαίρου να τιμήσουν με την παρουσία τους την ποδοσφαιρική αυτή συνάντηση, μετατρέποντας την από έναν απλό αγώνα σε μία ποδοσφαιρική γιορτή».

    Comments are closed.