Bookmarks

    Το τελευταίο του “χαρτί παίζει” την Τετάρτη (25/5) στις 5 το απόγευμα ο Ηρακλής Καβάλας, ο οποίος θα αντιμετωπίσει για την 4η αγωνιστική των αγώνων μπαράζ του 1ου ομίλου την πρωτοπόρο ομάδα της Δόξας Προσκυνητών και μάλιστα μέσα στο “σπίτι” της.

    Πρόκειται για μία αναμέτρηση η οποία θα κρίνει τα πάντα για την ομάδα του Στέλιου Ιγνατιάδη στην προσπάθεια που καταβάλει μέσω των αγώνων μπαράζ για άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Το σίγουρο μάλιστα είναι ότι το μοναδικό αποτέλεσμα το οποίο θα αφήσει στον Ηρακλή Καβάλας “ανοιχτή την πόρτα” της ανόδου είναι μόνο η νίκη αφού με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πλην της κατάκτησης του “τρίποντου” η ομάδα του Στέλιου Ιγνατιάδη θα αποχαιρετήσει το όνειρο της επιστροφής στα Εθνικά πρωταθλήματα. Ωστόσο εκείνο το οποίο θα πρέπει να τονίσουμε είναι το ότι ο Ηρακλής Καβάλας έχει αποδείξει μέχρι σήμερα στους αγώνες μπαράζ που έδωσε ότι έχει εκείνες τις δυνατότητες στους τρεις αγώνες που απέμειναν να πάρουν ισάαριθμες νίκες για να φτάσουν στην πολυπόθητη νίκη. Βέβαια η κούραση των παικτών του και η ψυχολογία από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα δικαιολογημένα προβληματίζουν τον τεχνικό του Ηρακλή Καβάλας Στέλιο Ιγνατιάδη, με τον ίδιο πάντως να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα για το παιχνίδι με την Δόξα Προσκυνητών, υπολογίζοντας σε όλους τους παίκτες οι οποίοι ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας του.

    Η ερχόμενη-4η αγωνιστική

    Ανακοινώθηκαν απο την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας οι διαιτητές που ορίστηκαν να σφυρίξουν τις συναντήσεις της τέταρτης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική κατηγορία, που είναι προγραμματισμένες για την Τετάρτη (25/5)στις 5 το απόγευμα. Στην αναμέτρηση του Διδυμοτείχου, η ΑΕ Διδυμοτείχου μετά το διπλό στην Κομοτηνή αναπτέρωσε τις ελπίδες της και θα υποδεχτεί τον Ορφέα Ξάνθης. Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο Λάμπρος Παπαργυρίου της ΕΠΣ Πιερίας, με βοηθούς τους Αναστάσιο Γιαμούζη και Κωνσταντίνο Βρούζο επίσης της ΕΠΣ Πιερίας. Ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Μάκης Ευθυμιάδης της ΕΠΣ Δράμας. Στην αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί στο ΔΑΚ η Δόξα Προσκυνητών στο τελευταίο της εντός έδρας παιχνίδι θα υποδεχτεί τον Ηρακλή Καβάλας και θέλει μόνο νίκη για να πλησιάσει πιο κοντά στην άνοδο. Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο Δημήτρης Μαλούτας της ΕΠΣ Ημαθίας, με βοηθούς τους Μιχαήλ Κελεσίδη και Χαράλαμπο Χρυσάνη επίσης της ΕΠΣ Ημαθίας. Ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Γιώργος Φωτιάδης της ΕΠΣ Σερρών.

    Δόξα Προσκυνητών-Ηρακλής Καβάλας

    ΑΕ Διδυμοτείχου-Ορφέας Ξάνθης

     Η βαθμολογία-3η αγωνιστική
     1. Δόξα Προσκυνητών 4-3 6
     2. Ορφέας Ξάνθης 6-4 6
     3. Διδυμότειχο 1-2 4
     4. Ηρακλής Καβάλας 3-5 1
     Η επόμενη-5η αγωνιστική
     Ορφέας Ξάνθης-Δόξα Προσκυνητών
    Ηρακλής Καβάλας- Δόξα Προσκυνητών

    Comments are closed.