Bookmarks

     

    Οι παλαίμαχοι του Α.Ο. Καβάλα και οι αθλητικογράφοι του Νομού μας, αναμετρήθηκαν το απόγευμα της προηγούμενης Δευτέρας (11/3) στο βοηθητικό γήπεδο του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» του Περιγιαλίου σε ένα ιδιαίτερα ξεχωριστό παιχνίδι, για να ενισχύσουν οικονομικά τον Γρηγόρη Αϊβαζίδη. Τελικά οι αθλητικογράφοι με ανατροπή και με σκορ (4-5) πήραν τη νίκη παρά το γεγονός ότι στο πρώτο ημίχρονο έχαναν με σκορ (4-1). Ο αθλητής της Ίριδας Καβάλας θα κάνει την δική του προσπάθεια για συμμετοχή στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και όλοι στέκονται στο πλευρό του.

     

    Πριν την σέντρα ο αρχηγός των παλαιμάχων του ΑΟΚ Γιώργος Παπανδρέου και ο αρχηγός της ομάδας δημοσιογράφων Μπάμπης Παναγιωτίδης έδωσαν στον Γρηγόρη Αϊβαζίδη από μια ανθοδέσμη, βγήκαν οι καθιερωμένες φωτογραφίες και οι δύο ομάδες πήγαν στην σέντρα του αγώνα που είχε αρκετές καλές στιγμές και έληξε με το αγγλικό σκορ (4-5) υπέρ των αθλητικογράφων.

     

    Δυναμικό παρών

    Να σημειωθεί το γεγονός ότι από τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου των παλαιμάχων του Α.Ο.Κ. αγωνίστηκε μόνο ο Γιώργος Μαλλιαρός ενώ με τα πολιτικά ήταν ο νέος Πρόεδρος Σίμος Ανθουλάκης και τα υπόλοιπα μέλη Λάκης Χατζηαποστολίδης, Θανάσης Κακαλής, Νίκος Μόσχος, Μάκης Παπαδόπουλος, Κώστας Βακιρτζής και Αχιλλέας Καρασαββίδης. Παρόντες στο γήπεδο ήταν και τα μέλη της πιο παλιάς «φουρνιάς» των παλαιμάχων του Α.Ο.Κ. και πιο συγκεκριμένα οι Παύλος Κούντουρας, Κώστας Λιόλιος, Σταύρος Γρηγοριάδης, Κώστας Τσανάκαλης, Ανέστης Βάγιας, Σταμάτης Χρυσαφίδης, Παναγιώτης Μασμανίδης, Γρηγόρης Μαχαιρίδης, Σούλης Ρουμελιώτης και αρκετοί άλλοι. Ο αθλητής Γρηγόρης Αϊβαζίδης παρακολούθησε το παιχνίδι των παλαιμάχων και των αθλητικογράφων έχοντας παρέα την κόρη του Βαλαντία. Ευχαρίστησε μάλιστα στις λιτές δηλώσεις που έκανε, τους παλαίμαχους του Α.Ο. Καβάλα καθώς και τα μέλη της ομάδας των αθλητικογράφων αλλά και όλους όσους του συμπαραστέκονται στην προσπάθεια που καταβάλλει.

     

    Η μεγάλη ανατροπή

    Τα πάνω κάτω έφεραν στο δεύτερο ημίχρονο οι αθλητικογράφοι της Καβάλας και παρά το γεγονός ότι στο πρώτο μέρος ήταν πίσω στο σκορ και μάλιστα με (4-1) ωστόσο στην επανάληψη ήρθε η μεγάλη ανατροπή. Και αυτό γιατί οι αθλητικογράφοι ανέβασαν το δείκτη της απόδοσής τους, παρουσιάστηκαν πιο εύστοχοι αλλά και πιο αποτελεσματικοί στην τελική τους προσπάθεια και όχι μόνο έφεραν το παιχνίδι στα ίσια αλλά στο τέλος πήραν και τη σπουδαία νίκη. Μία νίκη με ανατροπή του ημιχρόνου σε σχέση με το τελικό αποτέλεσμα. Στο 12’ ο Παπανδρέου έκανε το (1-0) για τους παλαίμαχους. Στο 26’ ασίστ του Μπουντά και πλασέ του Τεξακαλίδη σε κενή εστία για το (1-1). Στο 32 η φάση του αγώνα συνεργασία Κήπου και Ζωγραφάκη και σέντρα του δεύτερου, βον πλανέ του Τεξακαλίδη που δεν βρήκε στόχο. Στην αντεπίθεση, στο 33’, ο Καραμπιμπέρης με σουτ έκανε το (2-1). Στο 36’ δοκάρι του Χρυσαλίδη και στην εξέλιξη της φάσης ο Καραπιπέρης έκανε το (3-1). Στο 42’ σουτ του Παπανδρέου και (4-1), που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Στο 47’ με σουτ του Ζωγραφάκη έγινε το (4-2). Στο 54’ μπαλιά του Ζιαρίμη, σουτ του Μπουντά και (4-3). Στο 55’ ο Μπουντάς ισοφάρισε σε (4-4). Στο 88’ κεφαλιά του Φιλίππου και (4-5). Στο 90’ σουτ του Δρόσου στο δοκάρι.

     

    Οι συνθέσεις των ομάδων

    Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Ρέμπας με βοηθούς του τους κ.κ. Μπλούχο και Τσαμαδιά. Μπροστά τους οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με τις παρακάτω συνθέσεις:

     

    Παλαίμαχοι Α.Ο. Καβάλα (Σταμάτης Παπαδάκης-Δήμος Φιλιππίδης): Σπανίδης, Καραγιάννης, Τοπούζης, Φιλιτσόπουλος, Μαυρομάτης, Διγκόζης, Αβραμίδης, Καραμπιμπέρης, Χρυσαλίδης, Γκέκας, Παπανδρέου. Αλλαγές χρησιμοποιήθηκαν οι Παπαζίδης, Μιχελίδης, Μαλιαρός, Δρόσος, Παπαβασιλείου, Γιαννακίδης, Ιωσηφίδης.

     

    Αθλητικογράφοι Καβάλας (Κώστας Κουγιουμτζόγλου): Κυφωνίδης, Κήπου, Φιλίππου, Τεξακαλίδης, Μπουντάς, Αμπαζής, Ζιαρίμης, Βογιατζίδης, Παναγιωτίδης, Γουναράς, Ζωγραφάκης. Αλλαγές έπαιξαν οι Σουτάκης, Πατσίδης, Κελαϊδίτης, Ζιρτιλίδης, Θεοχαρίδης και Πέπε.

    Comments are closed.