Bookmarks

     

    Τα φιλικά τεστ που θα κληθεί να δώσει η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της, θα αποτελέσουν ασφαλές κριτήριο για τους Σιμεόν Ίλιεφ και Μπόγιαν Κριστέφσκι και σίγουρα θα δώσουν τη δυνατότητα στο νέο προπονητή της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Κρις Χουγκάζ προκειμένου να βγάλει τα πρώτα συμπεράσματά του σχετικά με την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παίκτες οι οποίοι ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

     

    Το σίγουρο είναι ότι ο προπονητής της Καβαλιώτικης ΚΑΕ Κρις Χουγκάζ, που περνάει από την προηγούμενη εβδομάδα από το μικροσκόπιό του το Βούλγαρο και το Σκοπιανό, δεν μπορεί να βγάλει αξιόπιστα συμπεράσματα για την αξία τους μέσω των προπονήσεων, πόσο μάλιστα από τη στιγμή που λόγω του μικρού αριθμού παικτών που έχει αυτή την εποχή στη διάθεσή του δεν υπάρχει καν η δυνατότητα να τους δει εν δράσει σε εκπαιδευτικό διπλό.

     

    Αυτός είναι ο λόγος που ο προπονητής της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας έχει αποφασίσει να περιμένει τα φιλικά, προκειμένου να τους τεστάρει σε συνθήκες αγώνα, για να διαπιστώσει εάν μπορούν να βοηθήσουν ουσιαστικά και να πάρει τις αποφάσεις του για το μέλλον τους.

     

    Η Ένωση Καβάλας

    στηρίζει το 3 on 3

    Στην πλατεία Δημαρχείου της Καβάλας θα διεξαχθεί το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο 8-9 Σεπτεμβρίου το πρώτο τουρνουά 3on3 Καβάλας, με την επωνυμία «To the hoop». Το τουρνουά, πέραν των καθιερωμένων αγώνων, θα περιλαμβάνει και διαγωνισμό τριών πόντων, για τη συμμετοχή στον οποίο μάλιστα δεν χρειάζεται η παράλληλα παρουσία στα παιχνίδια 3on3. Η διοργάνωση είναι υπό την αιγίδα της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Καβάλας «Δημωφέλεια» και του Δήμου Καβάλας, αλλά και τη στήριξη της ΚΑΕ Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, και για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθυνθούν στα τηλέφωνα 6945-030.269, 6996996810 και 6934-660.434.

     

    Η ανακοίνωση της ΚΑΕ

    Αναλυτικά η ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας αναφέρει τα εξής:

    -«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το τουρνουά μας θα είναι υπό τη στήριξη και της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας. Αυτό σημαίνει κατ’ αρχάς ότι θα έχουμε την πρώτη δημόσια εμφάνιση των παικτών της ομάδας μας στην πόλη της Καβάλας στο τουρνουά που θα διοργανώσουμε. Άλλος ένας λόγος για να συμμετέχουν άπαντες στη γιορτή!».

    Comments are closed.