Bookmarks

    Ευχαριστήρια ανακοίνωση δόθηκε στη δημοσιότητα, από την ομάδα του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος στην διαιτητική τριάδα του αγώνα μέσα στην Καλλιράχη.

     

    Ειδικότερα στην ανακοίνωση του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος, τονίζονται  τα εξής:

    -«Ο σύλλογος μας θα ήθελε να συγχαρεί τη διαιτητική τριάδα του αγώνα της Κυριακής απέναντι στον Κεραυνό Καλλιράχης που διεξήχθη στ γήπεδο της Καλλιράχης.

    Κατά τη διάρκεια του αναμέτρησης , ένα μικρό κορίτσι, κόρη ποδοσφαιριστή μας γλίστρησε και τραυματίστηκε στην κερκίδα.  Ο διαιτητής αντιλήφθηκε άμεσα το περιστατικό και διέκοψε αμέσως τον αγώνα στέλνοντας τον γιατρό του αγώνα να ελέγξει την κατάσταση του παιδιού. Η άμεση και ευαίσθητη αντίδραση του διαιτητή και της ομάδας του δείχνει τον επαγγελματισμό , την υπευθυνότητα και τον ανθρώπινο χαρακτήρα που πρέπει να διέπει όλους τους συμμετέχοντες στους αγώνες.

    Τους ευχαριστούμε θερμά για την άψογη στάση τους.

    Σημειώνουμε ότι η διαιτητική τριάδα στη συγκεκριμένη αναμέτρηση ήταν οι:  Κατρανίτσας,  Θεοφανίδης,  Αλεξανδρίδης»..

     

    Comments are closed.