Η Τεχνική Επιτροπή Μικτών Ομάδων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας κάνει γνωστό σε όλα τα σωματεία της δύναμής της ότι, τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023 θα πραγματοποιηθεί προπόνηση προεπιλογής ποδοσφαιριστών για τις μικτές ομάδες της ΕΠΣ Καβάλας. 

 

Η προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο των Πηγών του Δήμου Νέστου, με ώρα έναρξης στις 16:30 μ.μ..

Οι μικτές ομάδες της ΕΠΣ Καβάλας για τη σεζόν 2023-2024 θα απαρτίζονται από ποδοσφαιριστές:

-Η μεγάλη ομάδα από ποδοσφαιριστές γεννημένους από 01-01-2008 έως 31-12-2009 και

-Η μικρή ομάδα από ποδοσφαιριστές γεννημένους από 01-01-2010 έως 31-12-2011

Όλοι ποδοσφαιριστές που θα παραβρεθούν στην προπόνηση παρακαλούνται να έχουν μαζί τους τον αθλητικό τους εξοπλισμό.

Από την Τεχνική Επιτροπή Πρωταθλημάτων Υποδομής της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας τονίζεται ιδιαίτερα ότι, για την πρώτη εγγραφή ανήλικων ποδοσφαιριστών που πρόκειται να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της κατηγορίας Κ-14, είναι απαραίτητη η κατοχή/έκδοση Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.

 

Διευκρινήσεις της Τεχνικής

Επιτροπής των πρωταθλημάτων

υποδομής της Ε.Π.Σ. Καβάλας

Όσοι ποδοσφαιριστές σκοπεύουν να αγωνιστούν στο εν λόγω πρωτάθλημα και δεν διαθέτουν το ανωτέρω έγγραφο, θα πρέπει να σπεύσουν στα αστυνομικά τμήματα, ώστε να κλείσουν ραντεβού για την έκδοση Αστυνομικής Ταυτότητας. Τα Τμήματα Έκδοσης Ταυτοτήτων των Αστυνομικών Διευθύνσεων είναι αρκετά απασχολημένα και τα ραντεβού παίρνουν αρκετό χρόνο. Κατά συνέπεια, όσο νωρίτερα προσέλθουν οι ενδιαφερόμενοι σε αυτά, τόσο πιο πιθανή η έγκαιρη έκδοση Αστυνομική Ταυτότητας.

Το τηλέφωνο επικοινωνίας με το Τμήμα Έκδοσης Ταυτοτήτων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας είναι 2510622286 και το email adkavalas@hellenicpolice.gr

 

Comments are closed.