Πέρασαν κιόλας 42 ολόκληρα χρόνια από την ημέρα της ίδρυσης του Σ.Φ.Α.Ο.Κ. και οι «Γαλάζιοι Αργοναύτες» για περισσότερες από 4 δεκαετίες απλόχερα, με δυναμισμό, πάθος, χωρίς τυμπανοκρουσίες αλλά με ουσία προσέφεραν σημαντικά πράγματα δίπλα στον Α.Ο.Κ..

 

Σήμερα μετά από 42 χρόνια με ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα ο Σ.Φ.Α.Ο.Κ. και υπογράφεται από τον Γιάννη Καραμάνη, επί σειρά πρόεδρο,  οι γαλάζιοι Αργοναύτες αναστέλλουν την λειτουργία των γραφείων τους

 

Η ανακοίνωση του Σ.Φ.Α.Ο.Κ

Αναλυτικά η ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα ο Σ.Φ.Α.Ο.Κ., αναφέρει τα εξής:

-«Και δυστυχώς φτάσαμε στο σημείο μηδέν μετά από 42 ένδοξα χρόνια οπαδισμού.

Οι εμπλοκές εγκληματιών στο χώρο του στις μεγάλες πόλεις και ομάδες της χώρας έκαναν τον ρομαντισμό και το φίλαθλο πνεύμα των επαρχιακών συνδέσμων να πάει περίπατο και να μην έχουν πλέον την δυνατότητα να επιβιώσουν αφού η πολιτεία μηδένισε την πιθανότητα σε μικρούς αλλά καθαρούς συνδέσμους να ανταπεξέλθουν σε αυτά που ζητάει για την λειτουργία τους.

Έτσι οι γαλάζιοι Αργοναύτες αναστέλλουν την λειτουργία των γραφείων τους αφού η άσχημη εικόνα της ομάδας τα οικονομικά μεγέθη και η γραφειοκρατική διαδικασία που χρειάζεται για να πάρεις την άδεια από την αστυνομία δεν είναι δυνατή.

Στην καρδιά μας υπάρχει μόνο ο ΑΟΚ και θα βρισκόμαστε πάντα κοντά του.

Δυστυχώς όχι όμως οργανωμένα και με παρουσία στα εκτός.

Ευχαριστούμε όσους κατά καιρούς ήταν δίπλα στον σύνδεσμο και βοήθησαν.

Μια ζωή μόνο ΑΟΚ».

Comments are closed.