Bookmarks

  Στην Καβάλα, την Κυριακή14 Μαΐου 2023  πραγματοποιήθηκε το 15ο Kids Open Ταεκβοντό Καβάλας στο κλειστό γυμναστήριο ”Αλεξάνδρα Δημόγλου”με ανατρεπτική επιτυχία. Η εκδήλωση, που αποτελεί μια από τις σημαντικότερες αθλητικές διοργανώσεις της περιοχής, συγκέντρωσε τη συμμετοχή 40 σωματείων από τη βόρεια Ελλάδα και περισσότερους από 600 αθλητές.

   

  Ο Αθλητικός Σύλλογος Ταεκβοντό Καβάλας συμμετείχε με 75 αθλητές, οι οποίοι απέδειξαν το εξαιρετικό τους επίπεδο και αφιέρωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στις αγωνιστικές τους προσπάθειες.

  Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της συνάντησης. Αρχικά, ευγνωμονούμε θερμά τους εθελοντές, τους γονείς των παιδιών, τα μέλη του συλλόγου μας και τους υποστηρικτές που με την παρουσία και την συμμετοχή τους χάρισαν ένα μοναδικό αθλητικό γεγονός. Η παρουσία τους αποτέλεσε έναν τιμητικό παράγοντα .

  Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχθήκαμε τον σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου, κ.κ. Στέφανο, τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας νομού Καβάλας, κ. Ιωάννη Πασχαλίδη, τον αντιπεριφερειάρχη ανάπτυξης κ. Αρχέλαο Γρανά, τον εντεταλμένο σύμβουλο αλιείας, κ. Ανδρέα Καραγιώργη, τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας, κ. Κωνσταντίνο Πεφάνη, τον αντιδήμαρχο πολιτισμού κ. Απόστολο Μουμτζάκη, την δημοτική σύμβουλο και υποψήφια δήμαρχο κα.Αναστασία Ιωσηφίδου, την πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Καβάλας κα. Φωτεινή Κόγια, την υποψήφια βουλευτή Νέας Δημοκρατίας κα. Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου,την υποψήφια βουλευτή ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κα. Ευστρατία Χριστοδούλου, καθώς και τον πρόεδρο του Συλλόγου ΑΜΕΑ Καβάλας κ. Σμαράγδο Κρεμμύδα.

  Για να διασφαλιστεί η ασφάλεια και το καλό των αθλητών, ήταν παρόντες ο γιατρός μας κ. Γιώργος Τζίκος , καθώς και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Παράρτημα Νομού Καβάλας, οι οποίοι είχαν την ευθύνη να διασφαλίσουν την απρόσκοπτη διεξαγωγή των αγώνων.

  Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Καβάλας και της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Δήμαρχο Καβάλας, κ. Θεόδωρο Μουριάδη, καθώς και τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, κ. Αλέξη Πολίτη, για την ανεκτίμητη υποστήριξή τους στην προσπάθειά μας.

  Ο δάσκαλος του συλλόγου, κ. Χάρης Παλτόγλου, θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς όλους τους αθλητές για την αφοσίωση και την επίδοσή τους στο άθλημα του ταεκβοντό.

  Τέλος, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες σε όλο το προσωπικό του δήμου Καβάλας, καθώς και στο προσωπικό του κλειστού γυμναστηρίου, για την άψογη συνεργασία και την εξαιρετική φιλοξενία που μας προσέφεραν. Χωρίς την πολύτιμη συμβολή και την επαγγελματική τους προσέγγιση, η διοργάνωση δεν θα είχε επιτύχει την ίδια αίγλη και αποτελεσματικότητα.

  Το 15ο Kids Open Ταεκβοντό Καβάλας πέρασε στην ιστορία και αποτέλεσε μια ανεπανάληπτη εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες, καθώς ενώθηκαν οι προσπάθειες, οι ικανότητες και ο αθλητισμός σε ένα πνεύμα αλληλεγγύης και ανταγωνισμού. Οι νέοι αθλητές απέδειξαν το ταλέντο και την αφοσίωσή τους στο ταεκβοντό, ενώ η παρουσία ξεχωριστών προσώπων από τον χώρο της πολιτικής και του αθλητισμού έδωσε ακόμη μεγαλύτερη αξία στην εκδήλωση.

  Ο Σύλλογος Ταεκβοντό Καβάλας δεσμεύεται να συνεχίσει την προώθηση του ταεκβοντό και την υποστήριξη των νέων αθλητών, προσφέροντας τις καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης και ανάπτυξης. Με την υποστήριξη όλων των ενδιαφερομένων, θα συνεχίσουμε να οργανώνουμε ανάλογες αθλητικές εκδηλώσεις και πρωταθλήματα, προσφέροντας στους νέους αθλητές την ευκαιρία να αναπτύξουν τις ικανότητές τους και να αποκτήσουν αθλητική εμπειρία.

  Τέλος, θέλουμε να εκφράσουμε θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους παρακολούθησαν το 15ο Kids Open Ταεκβοντό Καβάλας, δημιουργώντας ένα κλίμα ενθουσιασμού και ενίσχυσης των νέων αθλητών. Η παρουσία σας συνέβαλε στην επιτυχία της εκδήλωσης και μας έδωσε την αίσθηση ότι ο αθλητισμός ενώνει και δημιουργεί δυνατούς δεσμούς μεταξύ όλων μας.

  Με αισιοδοξία και αφοσίωση, συνεχίζουμε να προάγουμε το ταεκβοντό και να εμπνέουμε τους νέους αθλητές να επιτύχουν τους στόχους τους. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συμμετείχαν και υποστήριξαν αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός και αναμένουμε με ανυπομονησία την επόμενη διοργάνωση του 16ου  Kids Open Ταεκβοντό Καβάλας.

   

  Comments are closed.