Ολοκληρώθηκε  το δεύτερο προκριματικό πρωτάθλημα της ΕΤΑΒΕ για το 2023 στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης με σκοπό τη συγκρότηση κλιμακίων για το 2024. Σε ένα από τα μεγαλύτερα  πρωταθλήματα της χρονιάς με τις συμμετοχές να φτάνουν τις 1000 μέσα από 100 συλλόγους από όλη τη Βόρεια Ελλάδα, ο ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας έδωσε για μια ακόμη φορά δυναμικό παρόν καταφέρνοντας να αποσπάσει 10 μετάλλια!

 

Ο προπονητής του συλλόγου Χάρης Παλτόγλου μετά τη λήξη των αγώνων δήλωσε χαρακτηριστικά “είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση  των αθλητών μας. Το συγκεκριμένο πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό με πολλούς αθλητές και αθλήτριες να παρουσιάζουν εξαιρετικές επιδόσεις. Συγχαρητήρια σε όλους που συμμετείχαν και επάξια στάθηκαν απέναντι στους αντιπάλους τους πραγματοποιώντας  πολύ καλές επιδόσεις. Ο επόμενος στόχος μας είναι η συμμετοχή των μικρών μας αθλητών σε φιλικούς αγώνες και  η διοργάνωση  του 15ου Kids Open στην πόλη τηςΚαβάλας Κυριακή 14 ης Μάιου.

 

Συγκεκριμένα, τα μετάλλια κατέκτησαν:

Χρυσό μετάλλιο:

Ιακωβίδης Θεόδωρος

Λαζάρου Σοφία

Τριανταφύλλου Αναστασία

Αργυρό μετάλλιο:

Ευμορφοπούλου Αθανασία

Παλτόγλου Βασιλική Βαρβάρα

Τριανταφυλλίδου Δήμητρα

Χρυσαφίδης Σταμάτιος

Χάλκινο μετάλλιο:

Κιλιακώβου Ευθύμης

Παπαδόπουλος Νικόλαος

Τριανταφυλλίδου Ιωάννα

Συμμετείχαν  οι αθλητές:: Βαρδαβούλιας Άγγελος Μιχαήλ, Κωνσταντινίδης Σάββας, Πατένταλη Κυριακή, Τζίκος Αθανάσιος δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό.

Comments are closed.