Bookmarks

  Στα βράχια της διάλυσης και της καταστροφής οδήγησαν τον Α.Ο.Κ. ο Ιρανοκαναδός Alexander Haditaghi και η παρέα του αφού μετά την κλήρωση που έγινε για το νέο πρωτάθλημα της Super League 2 και στην οποία δεν συμμετείχαν οι «Αργοναύτες», εξανεμίστηκαν και οι λίγες ελπίδες που υπήρχαν.

   

  Ο φερόμενος Ιρανοκαναδός Alexander Haditaghi που κάποιοι τον έφεραν στην Καβάλα ως τον λυτρωτή και μοίραζε υποσχέσεις τους τελευταίες μήνες κατάφερε, μία από τις πιο νοικοκυρεμένες ομάδες της χώρας μας να την οδηγήσει στην καταστροφή. Ο ίδιος, οι συνεργάτες του αλλά και εκείνοι, οι επώνυμοι και ανώνυμοι που τον στήριζαν, σήμερα καμαρώνουν διότι όχι μόνο έβαλαν τον Α.Ο.Κ. σε πολύ μεγάλες περιπέτειες αλλά το χειρότερο είναι ότι τον οδήγησαν στον αφανισμό, τον οδήγησαν σε μία κατάσταση δίχως αύριο,  δίχως παρόν. Και αυτό διότι φέτος δεν θα υπάρχει σε κανέναν επαγγελματικό ποδοσφαιρικό χάρτη της Ελλάδας το όνομα του Α.Ο.Κ.. Η κλήρωση για το νέο πρωτάθλημα της Super League 2 έγινε χωρίς τον Α.Ο.Κ. όπως χωρίς τον Α.Ο.Κ. ξεκινάει και το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Για το δεύτερο βέβαια εκείνο το οποίο πρέπει να τονίσουμε, την ευθύνη φέρει το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. που δεν κατέθεσε τελικά αίτημα συμμετοχής στη Γ’ Εθνική, παρά το ότι αρχικά διέρρευσε το αντίθετο.  Φρόντισαν λοιπόν τα μέλη του να μην δείξουν τον απαιτούμενο σεβασμό στην ομάδα, αφού δεν την δήλωσε ως εναλλακτική λύση στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με αποτέλεσμα σήμερα να μην υπάρχει η δεύτερη επιλογή και η οποία θα έβγαζε την ομάδα της Καβάλας από το αδιέξοδο που βρίσκεται σήμερα.

   

  Στα βράχια της διάλυσης

  και της καταστροφής

  Κάτω από αυτές τις συνθήκες, στα βράχια της διάλυσης και της καταστροφής οδήγησαν τον Α.Ο.Κ. ο Ιρανοκαναδός Alexander Haditaghi και η παρέα του αφού πλέον δεν υπάρχει άλλη διέξοδος, δεν υπάρχει άλλη ελπίδα, άλλη επιλογή, δεν υπάρχει άλλη λύση. Με απλά λόγια δεν υπάρχει ακτίνα φωτός μέσα στο τούνελ που βρίσκεται σήμερα η ομάδα της Καβάλας αφού όλα είναι μαύρα.

  Δυστυχώς όμως αυτό που όλοι απευχόμασταν και είχε να κάνει με το σενάριο περί διάλυσης του Α.Ο.Κ., επιβεβαιώθηκε και είναι καταστροφικό για μία ολόκληρη πόλη. Για μία ομάδα με τόσο μεγάλη ιστορία, για τους φιλάθλους της, για μία κοινωνία η οποία αμήχανη βλέπει τον Α.Ο.Κ. να «αργοπεθαίνει».

   

  Αγγίζει τα όρια

  της τρέλας

  η όλη κατάσταση

  Η πραγματικότητα πλέον αγγίζει τα όρια της τρέλας δεδομένου το ότι ο Ιρανοκαναδός Alexander Haditaghi και οι συνεργάτες του ήρθαν «ως μάγοι» αλλά χωρίς δώρα, μοίρασαν πολλές υποσχέσεις, είχαν μπροστά τους περισσότερο από δύο μήνες προκειμένου να οργανώσουν την ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 σε όλα επίπεδα και κυρίως σε αγωνιστικό επίπεδο αλλά δεν έκαναν τίποτε.

  Ήταν 6 Αυγούστου 2021 και σήμερα βρισκόμαστε δυόμιση μήνες μετά, όταν ο Ιρανοκαναδός Alexander Haditaghi έδωσε τα χέρια με τους Αντώνη Αντωνίου, Σωτήρη Δεληκάρη, Αντώνη Κατσαμακίδη και οι δύο πλευρές συμφώνησαν για την δωρεάν μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 με την προϋπόθεση ο φερόμενος νέος επενδυτής να τηρήσει κατά γράμμα και μέσα σε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα τις δεσμεύσεις του, στο σύμφωνο συνεργασίας που υπέγραψαν.

   

  Πήρε μία ομάδα

  πρότυπο σε όλη

  την Ελλάδα

  Ο Ιρανοκαναδός Alexander Haditaghi πήρε εκείνη την περίοδο, μία ομάδα η οποία είχε εξασφαλίσει πανηγυρικά, με την ποδοσφαιρική της μαγκιά, με το «σπαθί» της και μέσα στις 4 γραμμές την μεγάλη άνοδο στην Super League 2. Μία ομάδα πρότυπο σε όλη την Ελλάδα που πολλοί ζήλευαν.  Βέβαια ποιος μπορεί να ξεχάσει το γεγονός του «ψυχρού πολέμου» που διαρκώς δέχονταν πριν αλλά και μετά οι Αντώνης Αντωνίου, Σωτήρης Δεληκάρης, Αντώνης Κατσαμακίδης. Ποιος άραγε μπορεί να ξεχάσει τον χλευασμό και την άδικη επίθεση που δέχθηκαν οι άνθρωποι αυτοί αλλά και κάποιοι συνεργάτες τους, οι οποίοι όλοι μαζί έδωσαν την ψυχή τους 8 χρόνια να πετύχουν πολλά που έμοιαζαν ακατόρθωτα αλλά τα κατάφεραν.

   

  Ξόδεψαν πολλά,

  πάλεψαν, μόχθησαν,

  έκαναν μία προσπάθεια

  με μεγάλο μεράκι

  Και τα κατάφεραν γιατί, το ήθελαν, ξόδεψαν πολλά, πάλεψαν, μόχθησαν, έκαναν μία προσπάθεια με μεράκι και χωρίς πολλά λόγια, τυμπανοκρουσίες και παχιά λόγια, πήραν τον Α.Ο.Κ. από την Γ’ Εθνική και τον οδήγησαν στην Super League 2. Αυτό το τεράστιο επίτευγμα πέτυχαν και το παράδοξο (δεν είναι το μοναδικό) είναι ότι κάποιοι από εκείνους που τους χλεύασαν ήταν πρώην συνεργάτες τους που όλη η Καβάλα γνωρίζει πολύ καλά ποιοι είναι και οι οποίοι «πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις φορές, πούλησαν» εκείνους που υποτίθεται ήταν δίπλα τους, και με αξιοπρέπεια και ήθος υπηρετούσαν τον Α.Ο.Κ..

   

  Πόση λάσπη

  δεν τους έριξαν

  Και τι δεν έλεγαν τόσο καιρό σε βάρος τους, τι δεν έγραψαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πόση λάσπη δεν έριξαν ποιος μπορεί να ξεχάσει την καθόλου έντιμη συμπεριφορά και στάση τους. Όλα αυτά ίσως τα έκαναν για να δικαιολογήσουν την αδικαιολόγητη στάση τους να σταθούν ως «πρωτοπαλίκαρα» δίπλα στον άφαντο τον τελευταίο καιρό Alexander Haditaghi που θα ήταν μέσα στα πράγματα και τον οποίο δεν ήξεραν καθόλου. Τον παρουσίαζαν ως τον μεγάλο λυτρωτή του Α.Ο.Κ. που θα έφερνε «την άνοιξη μέσα στην βαρυχειμωνιά» αλλά που να ήξεραν ότι όλοι μαζί θα οδηγούσαν τους «Αργοναύτες» στην αφάνεια, στην διάλυση.

   

  Η ευθύνη όλων

  τους είναι τεράστια

  και θα λογοδοτήσουν

  Όμως πρέπει να ξέρουν ότι η ευθύνη όλων τους είναι τεράστια όπως βέβαια και του Alexander Haditaghi και είναι πολύ κοντά η ώρα που όλοι μαζί θα λογοδοτήσουν. Είναι πολύ κοντά η ώρα που θα απολογηθούν και θα λογοδοτήσουν οι κύριοι αυτοί……

   

  Comments are closed.