Bookmarks

  Δύσκολες ιδιαίτερα μπορεί να χαρακτηριστούν οι καταστάσεις στις οποίες βρίσκεται σήμερα ο Α.Ο.Κ. και όπως όλα δείχνουν το μέλλον κρίνεται αβέβαιο και άγνωστο, αν λάβουμε υπόψιν την φημολογούμενη πρόθεση των σημερινών μετόχων και διοικούντων της ΠΑΕ Καβάλα να αποχωρήσουν.

   

  Μάλιστα η πρόθεση τους αυτή κυρίως πηγάζει από την τεράστια αδιαφορία της τοπικής κοινωνίας και των καβαλιωτών που έχουν «εισπράξει» οι διοικούντες της ομάδας, να ανταποκριθούν στο ελάχιστο στο κάλεσμα της ΠΑΕ Καβάλα, μετά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

   

  Αγοράστηκαν μόλις 44 μετοχές

  Κι αν οι σημερινοί μέτοχοι της καβαλιωτικής ΠΑΕ προχώρησαν στο να αγοράσουν το 51% των μετοχών από  την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου αλλά από το υπόλοιπο 49% που αντιστοιχεί σε 7.000 μετοχές με αγοραστική αξία 30 ευρώ η κάθε μία, μόλις 44 μετοχές έχουν απορροφήσει κάποιοι καβαλιώτες, την ώρα δηλαδή που η συντριπτική πλειοψηφία της ευρύτερης τοπικής  κοινωνίας «γυρνάει την πλάτη» στους τρεις μετόχους και επί της ουσίας στον ίδιο τον Α.Ο.Κ..

   

  Θεωρούν τους εαυτούς τους προσβεβλημένους

  Με δεδομένη την δραματική αυτή εικόνα, οι 3 μέτοχοι της ομάδας, Σωτήρης Δεληκάρης, Αντώνης Αντωνίου και Αντώνης Κατσαμακίδης δικαιολογημένα να είναι απογοητευμένοι, δικαιολογημένα να θεωρούν τους εαυτούς τους προσβεβλημένους και κυρίως δικαιολογημένα αμήχανα να παρακολουθούν τις εξελίξεις στον Α.Ο.Κ. χωρίς να μπορούν κάτι να κάνουν.

   

  Οκτώ (8) χρόνια μεγάλης προσφοράς

  Άλλωστε εδώ κα οκτώ (8) χρόνια που οι Σωτήρης Δεληκάρης, Αντώνης Αντωνίου και Αντώνης Κατσαμακίδης βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, δίπλα στον Α.Ο.Κ., οι άνθρωποι έκαναν πάρα πολλά όποτε χρειάστηκε και το βασικότερο κατάφεραν τόσα χρόνια να κρατήσουν όρθια την ομάδα σε ρόλο πάντα πρωταγωνιστή. Μετέτρεψαν την αγάπη τους για τον Α,Ο,Κ, σε ένα ατελείωτο πάθος. Έβαζαν όποτε χρειάστηκε βαθιά το χέρι τους στην τσέπη για να δούνε το όνειρο τους να γίνετε πραγματικότητα. Για να δούνε τον Α.Ο.Κ. να ανεβαίνει σκαλί σκαλί τις κατηγορίες, κατακτώντας το ένα πρωτάθλημα μετά το άλλο, την μία άνοδο μετά την άλλη. Και αυτό το κατάφεραν δύο φορές παίρνοντας τον Α.Ο.Κ. από τα πέτρινα χρόνια της Γ’ Εθνικής και οδηγώντας τον, πρώτα στην Football League και στην συνέχεια στην Super League 2. Δηλαδή μόλις ένα βήμα, πριν τα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

   

  Βιάστηκαν κάποιοι να τους δικάσουν

  Σήμερα οι άνθρωποι αυτοί μόνο προδομένοι, απογοητευμένοι και έντονα δυσαρεστημένοι μπορεί να νοιώθουν αφού εκτός των άλλων κάποιοι αφού πρώτα βιάστηκαν να τους δικάσουν στην συνέχεια φρόντισαν και να τους καταδικάσουν. Και ξέρετε γιατί; Διότι είναι πολύ δύσκολο, χθες, σήμερα ή αύριο να βρίσκονται άνθρωποι, τους οποίους κάποιοι να θεωρούν κορόιδα, να βάζουν το χέρι πολύ βαθιά στην τσέπη, τα χρήματα αυτά να τα στερούν από τις οικογένειες τους και το χειρότερο είναι, να σε βρίζουν και από πάνω. Δυστυχώς όμως αυτή είναι η μεγάλη αλήθειά την οποία κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει. Βλέπετε, αυτά έχει το ποδόσφαιρο, στο οποίο η αχαριστία δεν είναι λίγες φορές που διαπιστώνουμε ότι περισσεύει.

   

  «Κάποτε τελειώνουν  και τα κορόιδα»

  Το σίγουρο πάντως είναι ότι οι 3 μέτοχοι της ΠΑΕ Καβάλα, Σωτήρης Δεληκάρης, Αντώνης Αντωνίου και Αντώνης Κατσαμακίδης, όλα δείχνουν όλα δείχνουν ότι οι δρόμοι τους χωρίζουν με τον Α.Ο.Κ. και με την ΠΑΕ Καβάλα αφού όλα δείχνουν ότι αποχωρούν από τα διοικητικά της και όπως λέει και ο απλός λαός: «κάποτε τελειώνουν και τα κορόιδα», διότι δεν μπορούν άλλο να ανεχτούν την υποκρισία.

   

  «Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα»

  Βέβαια θα πρέπει να ιονίσουμε ότι ο λαός μας, λέει και κάτι άλλο, ότι δηλαδή, «τώρα αρχίζουν τα δύσκολα» για τον Α.Ο.Κ.. Αφού οι επιλογές είναι λίγες και τα δεδομένα που θα προκύψουν μόλις ολοκληρωθούν οι αποχωρήσεις  δεν θα είναι πολύ αισιόδοξα για το μέλλον της ομάδας. Και αυτό διότι αν ο Α.Ο.Κ. αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Super League 2, όπως άλλωστε και δηλώθηκε να αγωνιστεί από την σημερινή διοίκηση της ΠΑΕ Καβάλα τότε η ανάγκη είναι επιτακτική να βρεθούν επενδυτές με οικονομική επιφάνεια, διάθεση και ποδοσφαιρική υγεία για να  αναλάβουν το βαρύ φορτίο. Αν τελικά ο Α.Ο.Κ. δεν αγωνιστεί τελικά στο πρωτάθλημα της Super League 2 τότε θα παίξει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Τότε ένα είναι σίγουρο. Ότι θα περάσει στα χέρια του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ., τα μέλη του οποίου θα είναι εκ των πραγμάτων υποχρεωμένα να τρέξουν την ομάδα και βέβαια να αναλάβουν όλο το οικονομικό φορτίο και βάρος.

  Comments are closed.