Bookmarks

  Για όλους και για όλα τα θέματα και τις τελευταίες εξελίξεις μίλησαν οι μέτοχοι και οι εκπρόσωποι της ΠΑΕ Α.Ο. Καβάλα 1965, στην προγραμματισμένη και πολύ σημαντική εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη τύπου που δόθηκε στα γραφεία της.

   

  Στην συνέντευξη τύπου παραβρέθηκαν οι τρεις μεγαλομέτοχοι της ΠΑΕ, Σωτήρης Δεληκάρης, Αντώνης Αντωνίου και Αντώνης Κατσαμακίδης, ο νομικός της σύμβουλος της ΠΑΕ Καβάλα Χαράλαμπος Κουφατζής και ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου και μέλος της διοίκησης Πέτρος Πετρόπουλος. Άπαντες έστειλαν ένα σαφές μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι: «Αν δεν βρεθούν συμπαραστάτες και συμπαίκτες στη διοίκηση δεν μπορούμε μόνοι μας να συνεχίσουμε». Παράλληλα να σημειωθεί ότι κατατέθηκε η πολύ μεγάλη απογοήτευση που υπάρχει από την ελάχιστη ανταπόκριση της τοπικής κοινωνίας μετά στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, η οποία προκάλεσε την μεγάλη δυσανασχέτηση. Τονίστηκε ταυτόχρονα ότι οι σημερινοί μέτοχοι της ΠΑΕ έχουν απορροφήσει το 70% των μετοχών ενώ διευκρινίστηκε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από 4-5 επιχειρηματίες της Καβάλας που θέλουν να συνδράμουν από 10 χιλιάδες ευρώ ο καθένας, αλλά και το ότι αριθμός αυτών που θα συνδράμουν ενδέχεται να αυξηθεί, ο ΑΟΚ θα συμμετέχει κανονικά στο επόμενο προσπάθεια. Όπως τονίστηκε το παράβολο συμμετοχής ύψους 7.500 ευρώ έχει κατατεθεί ενώ το χρονικό περιθώριο για την κατάθεση της εγγυητικής επιστολής ύψους 150.000 ευρώ είναι μέχρι την Δευτέρα 2 Αυγούστου.

   

  Οι δηλώσεις του Σωτήρη Δεληκάρη

  -«Είμαστε στην ομάδα εδώ και 8 χρόνια δώσαμε πολλά χρήματα και αφιερώσαμε πολλές χιλιάδες ώρες για την ομάδα από τις οικογένειες και τις επιχειρήσεις μας και να σας θυμίσω ότι πριν 8 χρόνια η ομάδα ήταν σχεδόν διαλυμένη όταν την αναλάβαμε. Τώρα πλέον ο ΑΟΚ είναι μία ομάδα μοντέλο σε όλη την Ελλάδα, το βασικότερο είναι ότι δεν χρωστάει σε κανέναν. Θέλω να σας πω ότι το τελευταίο διάστημα ακούστηκαν πολλά για εμάς, όμως εμείς είμαστε ενωμένοι. Παρ’ όλα αυτά τα προσπερνάμε όλα και ζητάμε από τους Καβαλιώτες να σταθούν στο πλευρό μας και να στηρίξουν την προσπάθεια μας, που έφερε 2 ανόδους για την ομάδα».

   

  Οι δηλώσεις του Αντώνη Αντωνίου

  Από το 2013 που είμαστε στην ομάδα κάναμε τα πάντα για να πάει μπροστά το «καραβάκι» και αυτό το γνωρίζουν όλοι. Παίκτες, προπονητές, φίλαθλοι, παλαίμαχοι, θεσμικοί φορείς και γενικότερα άπαντες. Το παράβολο για τη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα δόθηκε κανονικά και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Όμως κάποιοι βιάστηκαν να μας καταδικάσουν χωρίς λόγο και κάποιοι έφτασαν στο σημείο να μιλούν «για ματωμένα χέρια» και για «εγκλήματα» κα. Γιατί τα λένε όλα αυτά; Ξέρουν ότι η ομάδα δεν έχει χρέος; Ξέρουν ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει ταμείο στην ΠΑΕ; Θέλω να τονίσω ότι εμείς οι 3 μέτοχοι είμαστε ενωμένοι και όλα αυτά τα χρόνια ποτέ δεν παρεξηγηθήκαμε μεταξύ μας. Εμείς όμως κάνουμε κουμάντο στην ομάδα, γιατί εμείς είμαστε που βάζουμε τα χρήματα. Έτσι άλλωστε γίνεται και σε όλες τις επιχειρήσεις. Ο ΑΟΚ είναι μεγάλο όνομα και το διαπιστώνω πάντα στην Αθήνα σε όπου πάω όταν και όταν λέω ΑΟΚ οι πόρτες ανοίγουν. Όλες αυτές τις ημέρες μας έπαιρναν τηλέφωνα παράγοντες άλλων σωματείων και μας ρωτούσαν για την κατάσταση. Αναρωτιόντουσαν μάλιστα «αν εσείς έχετε πρόβλημα, εμείς τι πούμε;». Σας τονίζω παράλληλα ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα σε πάρα πολλές ομάδες της SL 2 και είναι σίγουρο ότι πολλές δεν θα τα καταφέρουν να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα. Παράλλλα θέλω να πω ότι τις τελευταίες ημέρες είχαμε επαφή με εκπροσώπους κάποιων επενδυτών που όπως αποδείχθηκε ότι έκαναν διαφήμιση στον εαυτό τους και τίποτα περισσότερο. Παρά τη μεγάλη στεναχώρια που νιώθουμε δεν θέλουμε να διαλύσουμε την ομάδα. Έχουμε την υπόσχεση από 4-5 επιχειρηματίες της περιοχής ότι θα μας βοηθήσουν. Αν αυτός ο αριθμός μεγαλώσει τότε τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα. Θέλουμε όλοι οι θεσμικοί φορείς της Καβάλας να σταθούν επίσης στο πλευρό μας, αυτή τη στιγμή που το έχουμε ανάγκη. Χωρίς λεζάντες και τυμπανοκρουσίες. Μόνο ο Δήμος Καβάλας μας στήριξε. Τόσο η τωρινή όσο και η προηγούμενη διοίκηση. Να τονίσω επίσης ότι πριν από δύο χρόνια η ομάδα μας έκοψε 250 διαρκείας, πριν από έναν χρόνο 150 και φέτος μόλις 14. Θεωρήσαμε ότι παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κόσμος η άνοδος θα τον έκανε να αγοράσει μετοχές αλλά πουλήσαμε μόλις 42. Για μας είναι μεγάλη χαρά για εμάς είναι να βλέπουμε παιδιά από την Καβάλα όπως ο Λυμπεράκης και ο Μαιδανός να προοδεύουν και να παίζουν μπάλα σε ομάδες της Super League και θέλουμε να στηρίζουμε τα παιδιά από την Καβάλα. Πιστεύω ότι ο προπονητής Κώστας Ανυφαντάκης, που μίλησε για παλινωδίες, βιάστηκε να αντιδράσει. Ο προπονητής είναι για τα αγωνιστικά θέματα και η διοίκηση τα υπόλοιπα. Εμείς παίρνουμε τις αποφάσεις και κανείς άλλος».

   

  Οι δηλώσεις του Αντώνη Κατσαμακίδη

  -« Θέλω να τονίσω ότι υπάρχει πλέον το ενδιαφέρον της πλευράς του Άλεξ Χαντιτάτζι. Έχουμε συναντηθεί με εκπροσώπους του και περιμένουμε πολύ σύντομα να μάθουμε τις προθέσεις του. Πιστεύουμε σε όσα μας είχε πει όταν βρεθήκαμε μαζί του και ότι θέλει να ανεβάσει την ομάδα στη Super League 1 και να την πάει ακόμα παραπάνω. Εμείς ποτέ δεν αρνηθήκαμε να δώσουμε την ΠΑΕ σ’ αυτόν. Το μόνο που του είπαμε είναι ότι θα πρέπει να περιμένει να τελειώσει το πρωτάθλημα. Θέλουμε να έχουμε «συμπαίκτες» στο πλευρό μας για να μπορέσουμε να ανεβάσουμε ακόμα πιο ψηλά την ομάδα».

  Τέλος να  τονίσουμε και σύμφωνα με το νομικό εκπρόσωπο της ΠΑΕ Χαράλαμπο Κουφατζή, η διαδικασία της αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου συνεχίζεται.

  Comments are closed.