Τον άνθρωπο που τον οδήγησε στον  επαγγελματικό χάρτη του Ελληνικού ποδοσφαίρου (εκεί που ήταν και ανήκει), θα πορευτεί ο Πανσερραϊκός τη νέα χρονιά.

 

Τα «λιοντάρια» ανακοίνωσαν τη συνεργασία με τον προπονητή της ανόδου που την περσινή περίοδο είχε.. σβήσει από το λεξιλόγιο τους τη λέξη… ήττα. O 46χρονος τεχνικός είχε διαδεχθεί τον Νίκο Νεντίδη στον πάγκο του Πανσερραϊκού στις 23 Οκτωβρίου 2019 και τον οδήγησε αήττητο με 15 νίκες και δύο ισοπαλίες (μία στην Αλεξανδρούπολη τρεις μέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του) στην κατάκτηση του τίτλου στον 1ο όμιλο της Γ εθνικής και στην άνοδο στη μεγαλύτερη κατηγορία. Το πολύ καλό επιθετικό ποδόσφαιρο που έπαιξε η ομάδα, το ιδανικό κλίμα που υπήρχε στα αποδυτήρια, η άψογη συνεργασία με τον άμεσο συνεργάτη του Γιάννη Γκιόκα (είχαν συνεργαστεί και στη Δόξα Δράμας) και τον προπονητή τερματοφυλάκων Άρη Καραπέτσιο, η ανάδειξη νέων παιδιών που πήραν χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα, οι γνώσεις του από επαγγελματικές κατηγορίες (ως παίκτης για μια εικοσαετία και ως προπονητής οχτώ χρόνια) και βέβαια η ταύτιση απόψεων, οραμάτων και φιλοδοξιών με τη διοίκηση των «λιονταριών» έφεραν την εκ νέου συνεργασία των δύο πλευρών.

Ο Άγγελος Διγκόζης ουσιαστικά είχε προαναγγείλει την παραμονή του στην τεχνική ηγεσία του Πανσερραϊκού με συνέντευξη του στην ΕΡΤ Σερρών στις 27 Απριλίου που σε σχετική ερώτηση για το αν είχε μιλήσει με τη διοίκηση για τη νέα χρονιά κι αν ο ίδιος επιθυμούσε να συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα είχε πει: «Με τα παιδιά της διοίκησης πραγματικά έχουμε μια πάρα πολύ καλή επαφή και να το πω έτσι λαϊκά, θα ήμουν… χαζός να μην ήθελα να μείνω στην ομάδα του Πανσερραϊκού. Φυσικά και θέλω να μείνω, δεν θέλω να μείνω 99%, θέλω να μείνω 100%.  Άλλωστε είχαμε μια πολύ καλή χρονιά φέτος, αν και οι βάσεις για αυτήν τη χρονιά είχαν μπει από τη διοίκηση από το προπέρσινο καλοκαίρι, όταν τα παιδιά αναλάβανε την ομάδα. Και το ξαναλέω οι επιλογές που έγιναν στους νεαρούς ποδοσφαιριστές αλλά και στους έμπειρους πραγματικά ήταν πάρα πολύ καλές και το έδειξαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού είναι:

Ο Πανσερραϊκός προχωρά «ΜΑΖΙ» με τον προπονητή Άγγελο Διγκόζη!

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ |Ποδοσφαιρικό τμήμα ΜΓΣ Πανσερραϊκός

«Η Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός, ανακοινώνει και επίσημα την συνέχιση της συνεργασίας της, με τον προπονητή Άγγελο Διγκόζη. Η φετινή επιτυχία της κατάκτησης του διπλού στόχου, πρωταθλήματος και ανόδου, σε συνδυασμό με την κοινή φιλοσοφία και το ίδιο όραμα, για τον Πανσερραϊκό, μας οδηγούν ΜΑΖΙ, στην διαδρομή νέων επιτυχιών».

 

 

Comments are closed.