Bookmarks

  Τα πρωταθλήματα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας βρίσκονται στην κορύφωση τους και η 16η αγωνιστική που διεξάγεται το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Ιανουαρίου για τα πρωταθλήματα της Α’ και Β’ κατηγορίας αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον βαθμολογικό και όχι μόνο με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει πολύ σημαντικά παιχνίδια.

   

  Ειδικότερα να τονίσουμε ότι στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας, οι τρεις πρωτοπόροι έχουν να βγάλουν σε πέρας δύσκολες αποστολές και θέλουν μόνο νίκες για να παραμείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της ανόδου. Πιο συγκεκριμένα ο ΜΑ Ορφανίου θα αγωνιστεί στον Πλατανότοπο κόντρα στον τοπικό Φρίξο με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Πρόκειται για ένα παιχνίδι πολύ κομβικό κάτι το οποίο σημαίνει ότι περιμένουμε να γίνει ένα πολύ σπουδαίο ματς. Την ίδια ώρα ο Βύρωνας Καβάλας που μπήκε για τα καλά στο παιχνίδι της ανόδου, σίγουρα θα έχει πολύ δύσκολο έργο εκτός έδρας στον δυνατό Άρη Πηγών που δεν χαρίζεται σε κανέναν αντίπαλο, με τους φιλοξενούμενους να θέλουν πάση θυσία το νικηφόρο αποτέλεσμα. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τον τρίτο των πρωταγωνιστών, Ορφέα Ελευθερούπολης ο οποίος εντός έδρας θα υποδεχθεί την ομάδα της Κεραμωτής η οποία δείχνει ότι διαθέτει ένα πολύ αξιόλογο και επικίνδυνο σύνολο. Το μόνο πάντως είναι σίγουρο ότι και οι τρεις πρωτοπόροι θα πρέπει να προσπαθήσουν αρκετά για να ξεπεράσουν με επιτυχία τα οποία πρόκειται να αντιμετωπίσουν. Από κει και πέρα στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας, θα διεξαχθούν και άλλες σημαντικές αναμετρήσεις. Σε μία από αυτές ο Ναζιανζός Ν. Καρβάλης θα φιλοξενήσει την Αναγέννηση Λιμεναρίων ενώ στο «Βερούλειο» στάδιο θα φιλοξενηθεί ένα παιχνίδι «φωτιά» ανάμεσα σε δύο ομάδες οι οποίες «καίγονται» για τους βαθμούς της νίκης. Πιο συγκεκριμένα η ΑΕΚ Καβάλας θα φιλοξενήσει τον Απόλλων Χρυσοχωρίου και όποιος χάσει στην κυριολεξία, χάνεται. Από κει και πέρα η έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος Δόξα Αμυγδαλεώνα υποδέχεται τον Βρασίδα Νέας Περάμου που θα αναζητήσει το θετικό αποτέλεσμα και τέλος  ο ουραγός της βαθμολογίας Ατρόμητος Χαλκερού θα φιλοξενήσει τον Αστέρα Φωλιάς που θέλει τη νίκη για να καθαρίσει την υπόθεση της παραμονής στην κατηγορία.

  Σε ότι έχει να κάνει με τον 1ο όμιλο  της Β’ κατηγορίας να τονίσουμε ότι μετά τα αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής τα πράγματα άλλαξαν πλέον στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο πρωτοπόρος πλέον Άρης Πρίνου στο γήπεδο του «Κωτσάλου» θα αντιμετωπίσει τη δυνατή ομάδα της Καβάλα 2004, ενώ ο δεύτερος του βαθμολογικού πίνακα Άρης Ζυγού θα υποδεχθεί εντός έδρας τον Ηρακλή Καβάλας, σε ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Σε ότι έχει να κάνει με τον 2ο όμιλο της Β’ κατηγορίας, το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος δεν θα έχει δύσκολο έργο για να πάρει τη νίκη στο εκτός έδρας παιχνίδι με τις Ελπίδες Καβάλας ενώ την ίδια ώρα ο δεύτερος του βαθμολογικού πίνακα  Κεραυνός Ελευθερών θα επιδιώξει να πάρει μία ακόμη σημαντική νίκη αυτήν την φορά σε βάρος του Κεραυνού  Κρηνίδων.

   

  Συνοπτικά οι αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο (15-26/1), στα πρωταθλήματα της Α’ και Β’  κατηγορίας Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, έχουν ως εξής:

   

  Σάββατο 25/1 (15.00)

  Πηγές: Άρης Πηγών-Βύρωνας Καβάλας

  Βερούλειο: ΑΕΚ Καβάλας-Απόλλωνας Χρυσοχωρίου

  Ελευθερούπολη: Ορφέας Ελ-ΠΟ Κεραμωτής

  Αμυγδαλεώνας: Δόξα Αμυγδαλεώνα-Βρασίδας Νέας Περάμου

  Νικήσιανη: Παγγαίο-ΑΕ Πιερέων

  Ελευθερές: Κεραυνός Ελευθερών-Κεραυνός Κρηνίδων

  Κωτσάλου: ΠΑΟΚ Καβάλας-Ατρόμητος Λεκάνης

   

  Κυριακή 26/1 (15.00)

  Πλατανότοπος: Φρίξος Πλατανοτόπου-MA Ορφανίου

  Χαλκερό (11.00): Ατρόμητος Χαλκερού-Αστέρας Φωλιάς

  Καρβάλη (14.00): Ναζιανζός Νέας Καρβάλης-Αναγέννηση Λιμεναρίων

  Καλλιράχη (11.00): Κεραυνός Καλλιράχης-Θεαγένης Θάσου

  Ζυγός: Άρης Ζυγού- Ηρακλής Καβάλας

  Ποντολίβαδο (11.00): Ποντιακός Ποντολιβάδου-Άγιος Λουκάς

  Αγίασμα(11.00): Μακεδονικός Αγιάσματος-Ποσειδώνας Καβάλας

  Κωτσάλου: ΠΑΟΚ Καβάλας-Άρης Πρίνου

  Ενωσιακό (11.00): Ελπίδες Καβάλας-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος

  Ακροβούνι: Ατρόμητος Ακροβουνίου-ΑΟ Ποταμιάς

  Άγιος Ανδρέας: ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα-Ασπίδα Πολυστύλου

  Παναγία: Αίας Παναγίας-Ένωση Παγ. Δρυάδας

  Comments are closed.