Bookmarks

  Στην «κόψη του ξυραφιού» βρίσκονται όλα τα πρωταθλήματα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών σωματείων Καβάλας και με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η 17η αγωνιστική στην Α’ κατηγορία καθώς και στους 2 ομίλους της Β’ κατηγορίας, που διεξάγεται το Σαββατοκύριακο (1-2/2). Πρόκειται για μία αγωνιστική από την οποία αναμένεται να κριθούν κάποια πράγματα για την συνέχεια των πρωταθλημάτων.

   

  Σε μια ακόμη αγωνιστική λοιπόν, στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Καβάλας όπως είναι η 17η υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τόσο στην κορυφή τις βαθμολογίας όσο και στις τελευταίες θέσεις αφού αφενός όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά αφετέρου δε ακόμη δεν έχει κριθεί τίποτε για την άνοδο και τον υποβιβασμό. Για την 17η αγωνιστική με την οποία θα δοθεί συνέχεια, ο πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα πλέον Βύρωνας Καβάλας σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, θα φιλοξενήσει στο «Βεούλειο» στάδιο τον Φρίξο Πλατανοτόπου, μία ομάδα η οποία χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή αφού διαθέτει μία πολύ αξιόλογη ομάδα. Εντός έδρας πρόκειται να αγωνιστεί και ο ΜΑ Ορφανίου ο οποίος θα υποδεχθεί τον καταδικασμένο για υποβιβασμό Ατρόμητο Χαλκερού και αναμένεται εύκολα η ομάδα του Μπάμπη Χρυσοστομίδη να μην έχει πρόβλημα και να φτάσει στην κατάκτηση της νίκης. Ο τρίτος των διεκδικητών της ανόδου, Ορφέας Ελευθερούπολης θα ταξιδέψει στη Θάσο και μία πολύ δύσκολη έξοδο και μέσα στα Λιμενάρια θα αντιμετωπίσει το συγκρότημα της Αναγέννησης, αναμφισβήτητα στο μεγάλο ντέρμπι της 17ης αγωνισιτκής. Σε ότι έχει να κάνει με τα υπόλοιπα παιχνίδια της 17ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας τα οποία επίσης παρουσιάζουν πολύ μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον με, ο Άρης Πηγών στο δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι θα υποδεχθεί τη Δόξα Αμυγδαλεώνα με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη με κίνητρο το  γόητρο ενώ σε ένα παιχνίδι «φωτιά» ο Βρασίδας Νέας Περάμου που «καίγεται» για τους βαθμούς της νίκης θα φιλοξενήσει το Ναζιανζό Ν. Καρβάλης που βαθμολογικά βρίσκεται σε λίγο  καλύτερη μοίρα. Από κει και πέρα, υπάρχουν άλλες δύο αναμετρήσεις με τεράστιο βαθμολογικό κέντρο στο κυνήγι της παραμονής και τα οποία είναι πολύ κομβικά για τη συνέχεια. Ειδικότερα να τονίσουμε ότι στο γήπεδο της Φωλιάς ο τοπικός Αστέρας θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ Καβάλας που παλεύει για το θαύμα και στο Χρυσοχώρι ο  τοπικός Απόλλων με πολύ καλή ψυχολογία, στο γειτονικό ντέρμπι υποδέχεται την Κεραμωτή με τις δύο ομάδες να θέλουν πάση θυσία το νικηφόρο αποτέλεσμα.

   

  Σε ότι έχει να κάνει με την 17η αγωνιστική με τον 1ο όμιλο της Β’ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Καβάλας, ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Άρης Πρίνου θα πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης χωρίς να κουραστεί σε βάρος του Πανιωνίου Ξεριά που αποχώρησε από το πρωτάθλημα την ώρα που ο δεύτερος του βαθμολογικού πίνακα, Άρης Ζυγού, θα ταξιδέψει στη Θάσο για να αντιμετωπίσει σε ένα πολύ σπουδαίο ντέρμπι την ομάδα του Θεαγένη. Πολύ σημαντική είναι και η αναμέτρηση της Θράκης Γραβούνας με τον Ηρακλή Καβάλας την ώρα που ο Μακεδονικός Αγιάσματος που είναι στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αναμένεται εκτός έδρας να επικρατήσει του αδύναμου Αγίου Λουκά και εύκολα να πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης.

   

  Σε ότι έχει να κάνει με την 17η αγωνιστική με τον 2ο όμιλο της Β’ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Καβάλας, η πρωτοπόρος της βαθμολογίας ομάδα του Βυζάντιου Κοκκινοχώματος, με στόχο μία ακόμη νίκη θα φιλοξενήσει τον ΜΑ Φιλίππων ενώ εκτός έδρας θα παίξει ο Κεραυνός Ελευθερών, μέσα στον Μακεδονικό Αμισιανών. Εντός έδρας τέλος να σημειώσουμε ότι θα αγωνιστεί η 3η της βαθμολογίας Ένωση Παγγαιϊκού Δρυάδας με τον ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα.

   

  Συνοπτικά το πρόγραμμα των αναμετρήσεων που θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο (1-2/2) στα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Καβάλας που παρουσιάζει πολύ μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, είναι το εξής:

   

  Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 15.00

  Βερούλειο (17.30): Βύρωνας-Φρίξος Πλατανοτόπου

  Λιμενάρια (14.00): Αναγέννηση Λιμεναρίων-Ορφέας Ελευθερούπολης

  Φωλιά: Αστέρας Φωλιάς-ΑΕΚ Καβάλας

  Χρυσοχώρι: Απόλλωνας Χρυσοχωρίου-Κεραμωτή

  Πηγές: Άρης Πηγών-Δόξα Αμυγδαλεώνα

  Νέα Πέραμος: Βρασίδας-Ναζιανζός Νέας Καρβάλης

  Ποντολίβαδο: Ποντιακός Ποντολιβάδου-ΠΑΟΚ Καβάλας

  Κρηνίδες: Κεραυνός Κρηνίδων-Παγγαίο

   

  Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 11.00

  Χαλκερό: Ποσειδώνας-Καβάλα 2004

  Αμισιανά: Μακεδονικός Αμισιανών-Κεραυνός Ελευθερών

   

  Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 15.00

  Ορφάνι: Μ. Α Ορφανίου-Ατρόμητος Χαλκερού

  Κωτσάλου: Άγιος Λουκάς-Μακεδονικός Αγιάσματος

  Λιμένας: Θεαγένης-Άρης Ζυγού

  Θράκη Γραβούνας-Ηρακλής Καβάλας

  Λεκάνη: Ατρόμητος Λεκάνης-Κεραυνός Καλλιράχης

  Μελισσοκομείο: ΑΕ Πιερέων-Ατρόμητος Ακροβουνίου

  Ποταμιά: ΑΟ Ποταμιάς-Ελπίδες Καβάλας

  Κοκκινόχωμα: Βυζάντιο-Μ. Α Φιλίππων

  Παλαιοχώρι: Παγγαιϊκός-ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα

  Comments are closed.