Bookmarks

  Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο προπονητής του Α.Ο.Κ. Παύλος Δερμιτζάκης κάνοντας τον απολογισμό της αγωνιστικής χρονιάς που πέρασε ενώ παράλληλα τοποθετήθηκε για την επόμενη μέρα, την αναδιάρθρωση και για πολλά άλλα θέματα που αφορούν το παρόν και το μέλλον της ομάδας.

   

  Παράλληλα να σημειώσουμε ότι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου ο προπονητής των «Αργοναυτών» Παύλος Δερμιτζάκης δεν παράλειψε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που στάθηκαν κοντά σε όλη αυτή την προσπάθεια της ανόδου καθώς και τους καβαλιώτες φιλάθλους για την επιβλητική τους παρουσία κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος

  .

  Αναλυτικά στην συνέντευξη τύπου ο προπονητής των «Αργοναυτών» Παύλος Δερμιτζάκης δήλωσε τα εξής:

   

  Για το αρχικό στάδιο και τους στόχους που έβαλαν στον Α.Ο.Κ. ο Παύλος Δερμιτζάκης είπε τα εξής:

  -«Όλοι μαζί είχαμε βάλει σαν στόχο την κατάκτηση της 1ης θέσης του πρωταθλήματος από την αρχή της χρονιάς.  Το πετύχαμε με θέληση, αποφασιστικότητα, πίστη και πολύ αγάπη.  Το καλοκαίρι όταν έγινε η πρώτη επίσημη παρουσίαση μου ως προπονητής του Α.Ο.Κ., είχα πει ότι αυτή η συνεργασία βασίζεται σ` ένα βασικό πυλώνα. Να δημιουργήσουμε ένα υγιές περιβάλλον και μέσα από την ανάπτυξη και την εξέλιξη του να εισπράξουμε και να χαρούμε το οφέλη του στο μέλλον.  Θεωρώ ότι αυτό έχει αρχίσει να γίνεται πράξη. Οργανωνόμαστε σαν ομάδα σε όλα τα επίπεδα, σε όλους τους τομείς. Μας διακρίνει όλους ο επαγγελματισμός και αυτό θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό.  Είχαμε πει ότι οι στόχοι μας θα είναι ρεαλιστικοί και πραγματοποιήσιμοι. Πιστεύω ότι πρέπει να ξέρουμε που πατάμε και με ποιόν τρόπο θα το κάνουμε.  Ο κυρίαρχος στόχος που είχαμε βάλει ήταν η διεκδίκηση της ανόδου. Παίζοντας για τη νίκη με καλό και ελκυστικό ποδόσφαιρο. Δημιουργήσαμε ένα ικανοποιητικό  ρόστερ με 25 παίκτες ενώ γίναμε 23 στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου με ένα μικρό μέσο όρο ηλικίας. Το 60% του ρόστερ ήταν παιδιά από το νομό».

   

  Για τη αγωνιστική περίοδο που πέρασε ο προπονητής των «Αργοναυτών» Παύλος Δερμιτζάκης δήλωσε τα εξής:

  -«Παίξαμε καλό και ελκυστικό ποδόσφαιρο  με παιχνίδι κυριαρχίας σε όλους  τους  αγώνες.  Συνδυάσαμε την επιθετική και αμυντική τακτική με αρμονία. Πρώτη θέση πρωταθλητή στον όμιλο μας με συγκομιδή 66 βαθμούς, 2, 5  ανά παιχνίδι. Πρώτη επίθεση  στον 1ο όμιλο με 66 γκολ ενεργητικό, 2,5 γκολ  ανά παιχνίδι.   Μόνο σε 4 παιχνίδια δε σκοράραμε. Δεύτερη καλύτερη επίθεση σε όλη τη Γ` Εθνική. Πρώτη καλύτερη άμυνα στον όμιλο μας με 9 γκολ παθητικό. Σε 19 παιχνίδια δεν παραβιάστηκε η εστία μας. Δεύτερη καλύτερη άμυνα στην κατηγορία.  Είχαμε τον πρώτο σκόρερ στον όμιλο που είναι ο Μαρκόπουλος με 17 γκολ σε 21 ματς που αγωνίστηκε και ήρθε σε μας την 5η αγωνιστική. Επίσης είχαμε ένα σερί με 11 νικηφόρα παιχνίδια που είναι ρεκόρ για μας, με 32 γκολ υπέρ και 0 κατά. Δείχνει την εικόνα το στατιστικό κομμάτι γιατί αυτή η ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα.  Είχαμε από τα μεγαλύτερα μπάτζετ στον όμιλο μας, ίσως το μεγαλύτερο που πάντως ήταν ελεγχόμενο και μπορούσαμε να το διαχειριστούμε. Καθοριστικός παράγοντας έπαιξε η διοικούσα επιτροπή της ομάδας μας και οι τρεις άνθρωποι που έβαλαν τα ωραία τους λεφτά, όπως είναι οι Σωτήρης Δεληκάρης, Αντώνης Αντωνίου, και Αντώνης Κατσαμακίδης. Παράλληλα να τονίσω ότι οι επιχειρηματίες ήταν μπροστάρηδες σε αυτή την προσπάθεια και μας βοήθησαν σημαντικά. Χαιρόμουν όταν έβλεπα την κ. Αλίκη Μέρμιγκα να βάζει τις πινακίδες κάθε Κυριακή στο στάδιο. Γέμισε το γήπεδο από πινακίδες. Επίσης σημαντικό ρόλο στην όλη προσπάθεια μας έπαιξε ο φίλαθλος κόσμος. Αφού σε πολλά παιχνίδια ήταν ο 12ος παίκτης.

   

  Για την επόμενη μέρα ο ίδιος σημείωσε τα εξής:

  -«Είχαμε πει ότι όταν θα επιτευχθεί αυτός ο στόχος να μπορέσει να υποστηριχτεί. Αυτό είναι σημαντικό.  Είναι σημαντικό γενικά για το ποδόσφαιρο. Εμείς υπολογίζαμε το αύριο είτε αρνητικά είτε θετικά. Ο Α.Ο.Κ. είχε μέλλον και αν  δεν πήγαιναν καλά τα πράγματα. Είμαστε άνθρωποι που αγαπάμε την ομάδα. Αγαπάμε τον τόπο μας. Εκκρεμεί μια αναδιάρθρωση. Δεν γνωρίζω το πότε θα ψηφιστεί.  Η αναδιάρθρωση αυτή έχει βάση και γενικά πιστεύω ότι είναι σε μια σωστή κατεύθυνση. Θα ήθελε χρόνο για να αποφασίσουν οι ομάδες συνειδητά το που θέλουν να είναι, αν θέλουν να βγουν κτλ.  Βλέπουμε ότι η αναδιάρθρωση εξυπηρετεί μόνο τις επαγγελματικές κατηγορίες και συγκεκριμένο αριθμό ομάδων.  Δεν εξυπηρετεί την ομάδα μας αλλά και καμία πρωταθλήτρια ομάδα της Γ` Εθνικής.  Καθόλου δεν εξυπηρετεί τη Γ` Εθνική. Όλες οι ομάδες πέφτουν κατηγορία. Δεν έχει ειπωθεί τίποτα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Δεν θα αλλάξουμε τη φιλοσοφία που έχουμε είτε με αναδιάρθρωση, είτε χωρίς αναδιάρθρωση. Ο Α.Ο.Κ. επιβάλλεται και πρέπει να πρωταγωνιστεί γιατί είναι μια ομάδα με οντότητα και ιστορία. Το μπάτζετ θα είναι πάλι ελεγχόμενο.  Θα κοιτάξουμε την αύξηση παιδιών από το νομό στο ρόστερ. Είδα πολλά παιχνίδια όλο το χειμώνα στο ερασιτεχνικό του νομού μας και έχω δημιουργήσει καλή εικόνα.  Ο στόχος ο δικός μου είναι αυτό που είχα ζήσει και εγώ κάποτε. Όσο το δυνατό περισσότερα παιδιά από το νομό που να έχουν στόχους και οράματα. Είναι μια μεγάλη επιτυχία το πρωτάθλημα και το αφιερώνουμε σε όλες τις διοικήσεις που όλα αυτά τα χρόνια βάλανε τις βάσεις.  Το 2014 οι Παλαίμαχοι με πρόεδρο τον Σίμο Ανθουλάκη και ακόμη τους Κατρακυλάκη, Χατζηαποστολίδη, Μαλλιαρό, Σπανίδη, Καρασαββίδη, Φιλιππίδη, Γιαννακίδη και πολλά άλλα παιδιά μπήκανε μπροστά σε μια δύσκολη περίοδο.

  Μπήκανε μπροστά αυτά τα παιδιά. Μετά συνεχίστηκε το 2016 όπου ο Κρίτων Αθανασίου έβαλε πολλά λεφτά στην ομάδα και επίσης πολύ αγάπη και πολύ χρόνο μαζί με τους κ.κ Δεληκάρη, Αντωνίου, Κατσαμακίδη. Ηταν το 2017-2018 ο ερασιτέχνης με πρόεδρο τον Γιώργο Λουπέλη και τους Λαζαρίδη, Κατσαμακίδη, Δεληκάρη. Αν δεν υπήρχαν αυτοί οι άνθρωποι να λειτουργήσουν την ομάδα, δύσκολα θα βρίσκαμε εμείς το έδαφος να πετύχουμε τους στόχους μας. Επίσης αφιερώνουμε το πρωτάθλημα σε αυτούς που δεν είναι εν ζωή και ήταν πραγματικά μεγάλοι παράγοντες όπως ο Μπάτσης, ο Μίσιος, ο Μπαλάσης, ο Γκοράνης, ο Φαρσάκογλου και αρκετοί άλλοι.  Έγιναν πράγματα σωστά»

   

  Οι ευχαριστίες του Παύλου Δερμιτζάκη είναι οι εξής:

  -«Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα από όλα τη διοικούσα επιτροπή και τον πρόεδρο αλλά και  την διοίκηση του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ..  Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια οι κ.κ Αντωνίου, Δεληκάρης, Κατσαμακίδης όπως και όλα τα μέλη. Ευχαριστώ τους παίκτες μου που πίστεψα σε αυτούς και με δικαίωσαν μέγιστο βαθμό, ευχαριστώ τους συνεργάτες μου τους κ.κ Βακιρτζή, Σουμουλίδη, Γουνελά. Ήταν τα μάτια μου. Ευχαριστώ τον γενικό αρχηγό Γιώργο Μανάφη του οποίου να σημειώσω ότι ήταν πολύ σημαντικός ο ρόλος του.  Ευχαριστώ παράλληλα τους γιατρούς και τους φυσικοθεραπευτές. Τον κ. Γιώργο Τσοκτουρίδη  που ότι και  να πούμε θα είναι λίγο. Επίσης τους φροντιστές μας που είναι το κυριότερο πόστο σε μια ομάδα. Το προσωπικό όπως είναι κ. Αλίκη Μέρμηγκα η οποία έκανε πολύ δουλειά.  Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δήμο Καβάλας, στη Δήμαρχο Καβάλας κ. Δήμητρα Τσανάκα αλλά και στον υπεύθυνο Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Γιώργο Φιλόσογλου. Ο Δήμος ήταν κοντά μας υλικά και οικονομικά.  Ευχαριστώ το Επιμελητήριο και τον πρόεδρο κ. Δέμπα. Φυσικά τις επιχειρήσεις και κυρίως το μεγάλο χορηγό μας  την ΕΛΑΓΡΟΛΛΙΠ που η βοήθεια της ήταν πολύ σημαντική.   Τον κόσμο, τον ΣΦΑΟΚ και τη Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας. Βοηθήσαν και στάθηκαν δίπλα μας πολλοί επώνυμοι άνθρωποι αλλά και οι ανώνυμοι φίλαθλοι που ήταν δίπλα μας. Ευχαριστώ και όλους τους δημοσιογράφους».

   

  *** Παράλληλα να σημειώσουμε ότι ο Α.Ο.Κ. εκτός από τη φιέστα της ερχόμενης Κυριακής στο φιλικό παιχνίδι που θα δώσει με την Ξάνθη στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» έχει προγραμματίσει να δώσει φιλικό παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας στις 5 το απόγευμα της ερχόμενης Τετάρτης. Ο Παύλος Δερμιτζάκης ευχήθηκε άνοδο στο Νέστο και είπε τα καλύτερα λόγια για την προσπάθεια που έκανε. Για το ρόστερ της ομάδας ο ίδιος σημείωσε ότι θα παραδώσει την έκθεση του στη διοίκηση  μετά το τέλος των φιλικών αγώνων.


  Comments are closed.