Με συγκρατημένη αισιοδοξία και με πολύ σοβαρότητα άπαντες στο «στρατόπεδο» του Α.Ο.Κ. αντιμετωπίζουν το παιχνίδι της αυλαίας του 1ου ομίλου της Γ΄ εθνικής μέσα στην Ξάνθη με την τοπική Ασπίδα και όπως είναι γνωστό το συγκρότημα του Παύλου Δερμιτζάκη, κατακτώντας τους τρεις βαθμούς της νίκης, κατακτάει αυτόματα και την κορυφή που θα το οδηγήσει στην πολυπόθητη άνοδο.

 

Η μεγάλη ώρα για τους «Αργοναύτες» βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής, απείχε σχεδόν μία ανάσα, όπως μία ανάσα απέχει και το όνειρο της ανόδου που θα δικαιώσει τις μεγάλες προσδοκίες των διοικούντων, των μελών της τεχνικής ηγεσίας, των παικτών αλλά και της φίλαθλης κοινής γνώμης ολόκληρης της Καβάλας. Την ερχόμενη Κυριακή 14 Απριλίου  όλοι γνωρίζουν ότι ξημερώνει μία μεγάλη μέρα για τον Α.Ο.Κ και κυρίως ξημερώνει το όνειρο το όνειρο το οποίο σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να μεταβληθεί σε οποιαδήποτε αρνητική κατάληξη. Και αυτό το γνωρίζουν πάρα πολύ  καλά διοικούντες και τεχνική ηγεσία αφού η Ασπίδα Ξάνθης μπορεί να είναι βαθμολογικά αδιάφορη λόγω του ότι υποβιβάστηκε αλλά ωστόσο καθόλου αδιάφορη δεν θα παραταχθεί για να αγωνιστεί κόντρα στον Α.Ο.Κ. Όλα τα παραπάνω τα έχουν κατά νου οι ιθύνοντες του Α.Ο.Κ. και κυρίως ο προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης ο οποίος προσπαθεί να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές του προσγειωμένους λίγο πριν τον τερματισμό. Αυτός ο τερματισμός όλοι θέλουν να έχει την πιο ευτυχή κατάληξη προκειμένου τα μαρτυρικά χρόνια στην Γ΄ εθνική να αποτελέσουν παρελθόν και η ομάδα να γυρίσει σελίδα.

 

Τους θέλει όλους προσγειωμένους

Ο προπονητής βέβαια Παύλος Δερμιτζάκης στις καθημερινές προπονήσεις, στην εβδομάδα που διανύουμε μέσα από την ωριμότητα και την ψυχραιμία που τον διακρίνει, κρατώντας χαμηλούς τόνους θέλει τους ποδοσφαιριστές του προσγειωμένους και κυρίως τους θέλει νικητές στο μεγάλο παιχνίδι μέσα στην Ξάνθη. Το ευχάριστο πάντως για τον ίδιο είναι το ότι στο «στρατόπεδο των Αργοναυτών» δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα σε επίπεδο απουσιών και κατά συνέπεια ο Α.Ο.Κ. στην Ασπίδα Ξάνθης θα παραταχθεί πάνοπλος με το «οπλοστάσιό του» να είναι πλήρης και γεμάτο. Αυτό βέβαια είναι γνωστό ότι διευκολύνει τα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας και όπως είναι επίσης γνωστό ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει.

 

Επί οδός είναι όλος ο κόσμος

Βέβαια εκείνο το οποίο θα πρέπει να υπογραμμίσουμε είναι το ότι η ώρα για να γελάσουν τα χείλη των καβαλιωτών φιλάθλων είναι πολύ κοντά. Όπως έγινε σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια που προηγήθηκαν έτσι και σε αυτό μέσα στο γήπεδο της Ασπίδας Ξάνθης οι καβαλιώτες φίλαθλοι αναμένεται να δώσουν κάτι περισσότερο από δυναμικό παρόν, να στηρίξουν τις προσπάθειες των παικτών του Α.Ο.Κ. από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό ώστε η μεγάλη άνοδος να γίνει πραγματικότητα και να την πανηγυρίσουν όλοι μαζί.

 

Comments are closed.