Με το κύπελλο της Λυδίας Τσακαλίδου, δύο συμμετοχές σε τελικούς και μία εξαιρετική εμφάνιση, επέστρεψαν στην Καβάλα οι αθλητές και οι αθλήτριες του Α.Ο. «Παλμός», από το 23ο Trampoline Flower Cup, που διεξήχθη στο Aalsmeer της Ολλανδίας το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019.
Μάλιστα να σημειωθεί το ότι στο σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο του ΑΟ Παλμός, αναφέρονται τα εξής:
-«To Flower Cup γίνεται κάθε δύο χρόνια και είναι ένας πολύ σημαντικός διεθνής αγώνας τραμπολίνο, όπου συμμετέχουν περισσότεροι από 400 αθλητές απ’ όλο τον κόσμο σε τέσσερεις ηλικιακές κατηγορίες. Οι αθλητές του Α.Ο. «Παλμός» που συμμετείχαν είναι οι: Λυδία Τσακαλίδου (κατηγορία 13-14 ετών, 1η θέση και κύπελλο), Ανθή Τσιλογεώργη (κατηγορία 13-14 ετών, συμμετοχή στον τελικό και 5η θέση), Χριστίνα Παπαθανασίου (κατηγορία 11-12 ετών, πρώτη εμφάνιση σε διεθνείς αγώνες, συμμετοχή στον τελικό και 7η θέση), Γιώργος Πούλιος (κατηγορία 13-14 ετών, 13η θέση), Δημήτρης Νώλης (κατηγορία ανδρών, 20η θέση), Ευρυδίκη Αργύρη (κατηγορία 15-16 ετών, 45η θέση). Προπονητής του συλλόγου είναι ο Δημήτρης Τσακαλίδης. Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί τους γονείς των αθλητών, για την οικονομική και ηθική υπέρβαση που έκαναν, για να πραγματοποιηθεί το ταξίδι στην Ολλανδία».