Ένα ακόμη ντέρμπι μεταξύ των ομάδων του νομού Καβάλας με πολύ μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής ημέρας και ο λόγος γίνεται για την αναμέτρηση μεταξύ του Αετού Ορφανού και του Κεραυνού Πέρνης, την ώρα που ο Α.Ο.Κ θα ταξιδέψει στο Κιλκίς ενώ ο Νέστος θα υποδεχθεί τον Ορφέα Ξάνθης.

 

Σίγουρα η αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Οφρυνίου παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον και οι δύο ομάδες θα επιδιώξουν να φτάσουν στη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Το συγκρότημα του Αετού Ορφανού το οποίο προέρχεται από την ήττα με σκορ (1-0) από τον Α.Ο.Κ θα στερηθεί των πολύτιμων υπηρεσιών του ποδοσφαιριστή Φώτη Δουμάνη ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα με τους προσαγωγούς του. Από την άλλη πλευρά και η ομάδα του Γιάννη Μαλαματά αντιμετωπίζει δύο προβλήματα σε επίπεδο τραυματισμού αφού θα απουσιάσουν οι τραυματίες Κωνσταντάρας και Τσανακτσόγλου οι οποίοι δεν θα είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας της Πέρνης και στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Από την άλλη πλευρά ο Α.Ο.Κ με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία θα αγωνιστεί στο Κιλκίς μα αντίπαλο τον τοπικό Αλέξανδρο και με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του νικηφόρου αποτελέσματος. Να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι η ομάδα της Καβάλας θα έχει στο πλευρό της την συμπαράσταση πολλών καβαλιωτών φιλάθλων ενώ ο προπονητής της Παύλος Δερμιτζάκης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των ποδοσφαιριστών Ντουρτμέ και Κέρθι οι οποίοι υποβλήθηκαν σε εγχειρήσεις και διανύουν το στάδιο της αποκατάστασης τους. Τέλος ο πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα Νέστος Χρυσούπολης θα υποδεχθεί στο γήπεδό του τον Ορφέα Ξάνθης σε ένα δύσκολο και καθοριστικό παιχνίδι. Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα της Χρυσούπολης σε μία ακόμη περίπτωση θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα ενώ από την πλευρά της η τεχνική ηγεσία της ομάδας της Χρυσούπολης δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα. Μάλιστα ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης για το γειτονικό ντέρμπι κόντρα στον Ορφέας Ξάνθης έχει και δύο επιστροφές αφού ο Λάζαρος Παπαδόπουλος αποθεραπεύτηκε πλήρως μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του ενώ επιστρέφει και ο Ανδρέας Μκρτσιάν ο οποίος εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής της τιμωρίας του και επιστρέφει σε δράση. Το σίγουρο πάντως είναι ότι και η 10η αγωνιστική για τον 1ο όμιλο της Γ’ εθνικής χαρακτηρίζεται πάρα πολύ καθοριστική για τις ομάδες του νομού Καβάλας στη γενικότερη αγωνιστική προσπάθεια που καταβάλλουν για να φτάσουν στο στόχο του.

 

Οι διαιτητές της 10ης αγωνιστικής

στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής

Να σημειωθεί ότι ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης του συνδέσμου Χαλκιδικής με βοηθούς τους Αθανάσιο Μαλανδρή και Στυλιανό Γούτα είναι η διαιτητική τριάδα στην συνάντηση του Α.Ο.Κ. με τον Αλέξανδρο Κιλκίς, ενώ στην αναμέτρηση Νέστος Χρυσούπολης-Ορφέας Ξάνθης ορίστηκε ο διαιτητής Απόστολος Τζουμαλάκης με βοηθούς τους Χρήστο Κρυωνά  και Αχιλλέα Αναστασιάδης της Ε.Π.Σ. Σερρών. Τέλος στον αγώνα Αετός Ορφανού-Κεραυνός Πέρνης η διαιτητική τριάδα αποτελείται από τους Αθάνάσιο Δραγούση με βοηθούς του Νίκο Κωστούλα και Ιωάννη Ιωαννίδη της ΕΠΣ Κιλκίς.

 

Αναλυτικά οι αναμετρήσεις οι οποίες έχουν προγραμματιστεί για να διεξαχθούν την ερχόμενη Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στις 3 το μεσημέρι καθώς και οι διαιτητές που ορίστηκαν να διευθύνουν τα παιχνίδια, έχουν ως εξής:

 

Δημοτικό Στάδιο «Φώτης Κοσμάς»:

Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Απόλλων Παραλιμνίου (Γιαπουτζής, Τζιβαρτζίδης της ΕΠΣ Ξάνθης, Τραούδας της ΕΠΣ Χίου)

Δημοτικό Στάδιο Χρυσούπολης:

Νέστος Χρυσούπολης – Ορφέας Ξάνθης (Τζουμαλάκης, Κρυωνάς, Αναστασιάδης της ΕΠΣ Σερρών)

Δημοτικό Γήπεδο Καλαμπακίου:

ΑΕ Καλαμπακίου – Ασπίδα Ξάνθης (Μαμασούλας, Μεταξιώτης, Τσεχελίδης της ΕΠΣ Μακεδονίας)

Δημοτικό Στάδιο Σερρών:

Πανσερραϊκός – ΠΑΟ Κοσμίου (Σιαμάνης, Τσακίρης, Χασιώτης της ΕΠΣ Δράμας)

Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς:

Αλέξανδρος Κιλκίς – Καβάλα (Τσακαλίδης, Μαλανδρής, Γούτας της ΕΠΣ Χαλκιδικής)

Γήπεδο ΑΟΞ:

Άρης Αβάτου – Εθνικός Σιδηροκάστρου (Τσιάρας, Βερνέζης, Κουκούμης της ΕΠΣ Καβάλας)

Δημοτικό Γήπεδο Οφρυνίου:

Αετός Ορφανού – Κεραυνός Πέρνης (Δραγούσης, Κωτούλας, Ιωαννίδης της ΕΠΣ Κιλκίς)

Comments are closed.