Bookmarks

    Μετά από το υπ’ αριθμόν 21797/6-8-2018  σχετικό έγγραφο της ΕΠΟ, εγκρίθηκαν οι προκηρύξεις Κυπέλλου και Πρωταθλημάτων  Α’ και Β’ Κατηγορίας περιόδου  2018 – 2019 ενώ το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Καβάλας, στη συνεδρίαση  του  στις 7 Αυγούστου 2018, προέβη στις παρακάτω τροποποιήσεις:

     

    Προκήρυξη  Πρωταθλημάτων 

     Α’ και Β’ Κατηγορίας

    Άρθρο 7: Σε εξαιρετικές περιπτώσεις η διοργανώτρια μπορεί να αλλάξει την ώρα και το γήπεδο τέλεσης αγώνα τουλάχιστον 24 ώρες πριν από την έναρξη  του αγώνα.

     

    Άρθρο 8: Τροποποιείται  εξ’ ολοκλήρου ως ακολούθως:

    Σε όλους τους αγώνες, όλων των  τοπικών ερασιτεχνικών  πρωταθλημάτων, ανδρών και ακαδημιών είναι υποχρεωτική, με ευθύνη της γηπεδούχου ομάδας, η παρουσία προσώπου  που θα ασκεί καθήκοντα ιατρού αγώνα. Το πρόσωπο αυτό δύναται να είναι είτε ιατρός, είτε νοσηλευτής, είτε διασώστης, απόφοιτος των ΤΕΙ και διαπιστευμένος του ΕΚΑΒ ή  ειδικά πιστοποιημένος  στην παροχή πρώτων βοηθειών και ιδιαίτερα σε αθλητικά γεγονότα, για να είναι σε θέση να αντιμετωπίσει αιφνίδια και επικίνδυνα για τη ζωή  περιστατικά που μπορεί να προκύψουν σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει πρόσωπο που να ασκεί καθήκοντα γιατρού, κατά τα ανωτέρω, ο αγώνας δεν διεξάγεται και ισχύουν οι ποινές της προηγούμενης παραγράφου.

     

    Άρθρο 13:  Αφαιρείται η πρόταση  «…και για τους  βοηθούς προπονητές το πιστοποιητικό UEFA C τουλάχιστον…»

    Προκήρυξη Κυπέλλου

    α) Αφαιρείται  οποιαδήποτε αναφορά στη  Β’ φάση Κυπέλλου ερασιτεχνικών ομάδων. Ο κυπελλούχος ΕΠΣ Καβάλας θα συμμετάσχει στο Κύπελλο Ελλάδος την επόμενη αγωνιστική περίοδο (2019 – 2020).

     

    β) Άρθρο 15: Προπονητές

    Ισχύει ότι και παραπάνω στην προκήρυξη πρωταθλημάτων  Α’ – Β’ Κατηγορίας. Δηλαδή, αφαιρείται η πρόταση «…και για τους  βοηθούς προπονητές το πιστοποιητικόUEFA C τουλάχιστον…».

    Παρακαλούμε τα σωματεία μας να συμμορφωθούν  ως αναφέρουν οι τροποποιήσεις των προκηρύξεων.

     

    Comments are closed.