Bookmarks

  Κοινή συνέντευξη τύπου για την μελλοντική συνεργασία που πρόκειται να αναπτύξουν σε μπασκετικό επίπεδο  παραχώρησαν την Τρίτη (17/7) ο πρόεδρος της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Βαγγέλης Παππάς και ο αντίστοιχος του Βύρωνα Καβάλας Αριστείδης Καρύπογλου.

   

  Ήταν μία συνέντευξη τύπου κατά τη διάρκεια της οποίας και από τις δύο πλευρές εκφράστηκε η ικανοποίηση για την από κοινού πρωτοβουλία που θα αναπτυχθεί με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα ευελπιστώντας η Ένωση Καλαθοσφαίρισης και ο Βύρωνας Καβάλας στην κατεύθυνση αυτή και χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις στις οποίες προχώρησαν οι δύο πρόεδρου των συλλόγων της Καβάλας.

   

  Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Παππά

  Ειδικότερα ο πρόεδρος της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Βαγγέλης Παππάς, ανέφερε τα εξής:

  «Η συνάντηση μας έχει σαν σκοπό να παρουσιάσουμε την συνεργασία που ανοίγεται από σήμερα μεταξύ της Ένωσης και του Βύρωνα Καβάλας πιστεύοντας σε όσο το δυνατόν αποτελέσματα. Είναι γεγονός ότι η Ένωση χρειάζεται πάντοτε ένα προθάλαμο προετοιμασίας για το ανδρικό της τμήμα και θέλω να επισημάνω ότι κάποιες συνεργασίες που κάναμε με άλλους συλλόγους δεν είχαν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.   Για μας θα είναι μεγάλο ευεργέτημα να δημιουργήσουμε κάποτε μια ομάδα με ντόπιο στοιχείο και αυτός είναι ο λόγος που θα αποκτούν εμπειρία κάποιοι παίκτες μας στην ομάδα του Βύρωνα.

  Εμείς με τις Ακαδημίες θα τροφοδοτούμε πάντα τον Βύρωνα με παίκτες και θα είμαστε δύο συγκοινωνούντα δοχεία.  Ο Βύρωνας δίνει μεγαλύτερη  έμφαση στο ποδόσφαιρο αλλά στη συνέχεια το ίδιο θα κάνει και με το μπάσκετ, όπου θα έχει μια διοικούσα επιτροπή που θα συνεργάζεται πολύ στενά μαζί μας. Πιστεύουμε ότι θα έχουμε ορατά αποτελέσματα μετά από ένα- δυο χρόνια.   Νομίζω πάντως ότι από την επόμενη χρονιά που θα έχει μπει ο Βύρωνας για τα καλά στην υπόθεση που λέγεται μπάσκετ η Ένωση θα τροφοδοτεί πλήρως και θα επανδρώνει αυτή την ομάδα. Βέβαια παράλληλα θα πρέπει να τονίσω ότι ο Βύρωνας Καβάλας θα έχει τη δυνατότητα να βρίσκει και παίκτες από αλλού. Εμείς θα έχουμε ένα κομμάτι στο ρόστερ του και θα κρίνουμε ποιοι από αυτά τα παιδιά που θα δίνονται στον Βύρωνα έχουν τις δυνατότητες να παίξουν στη μεγάλη ομάδα της Ένωσης όταν αυτό κριθεί ότι πρέπει να γίνει».

   

  Παράλληλα θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο πρόεδρος της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Βαγγέλης Παππάς μίλησε και για τις Καβαλιώτικες ομάδες μπάσκετ με τις οποίες επιχειρήθηκε στο παρελθόν κάποια συνεργασία ή μπορεί στο μέλλον να προκύψει. Χαρακτηριστικά ο ίδιος ακούστηκε να λέει τα εξής:

  -«Έχουμε ολοκληρώσει με τον Αστέρα Καβάλας τις συζητήσεις και δεν ευθύνεται η συγκεκριμένη ομάδα που δεν ήρθε ο Τσάμης στην Ένωση. Είναι μια επιλογή του πατέρα του που μου είπε ότι έχουν μεγάλη στεναχώρια αυτός και το παιδί που δεν θα παίξει σε μας. Προφανώς έχουν επιλέξει κάτι άλλο για αυτή τη στιγμή. Θέλω να τονίσω ότι με τον Αστέρα ήταν ανοιχτοί οι άνθρωποι να έρθουν σε μας τόσο ο Τσάμης όσο και ο Μαραβέγιας.  Παρόλα αυτά οι γονείς επιλέγουν αυτή τη στιγμή κάτι άλλο. Δεν μπορούμε να το δεσμεύσουμε αυτό και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία.  Την ίδια ώρα θέλω να τονίσω ότι με την ομάδα Πάνθηρες έκανα συνολικά τρεις απόπειρες για να γίνει κάποια συνεργασία. Έχω κουραστεί όμως και δεν μπορώ να το κρύψω. Ενώ συμφωνούμε δεν μπορούμε να το μετουσιώσουμε. Πρέπει να το κάνεις κάποτε. Τώρα όμως πρέπει να ασχοληθούμε με τον Βύρωνα και όχι με τους Πάνθηρες.  Εκτός από τον πρόεδρο είναι και ο κ. Χατζημόσχου που θα βοηθήσει τα μέγιστα στην από κοινού προσπάθεια που θα καταβάλουμε ώστε να πάει ψηλά  η συνεργασία»

   

  Οι δηλώσεις του  Αριστείδη Καρύπογλου

  Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Βύρωνα Καβάλας Αριστείδης Καρύπογλου κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου τόνισε τα εξής:

  -«Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της Ένωσης Βαγγέλη Παππά για την τιμή που μας κάνει να μας προτείνει το μνημόνιο συνεργασίας. Εμείς σαν Βύρωνας θέλαμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα μπάσκετ, ήταν στα πλάνα μας, στο πρόγραμμα αλλά δεν ξέραμε το πότε.  Έτσι μας δόθηκε φέτος η ευκαιρία και η δυνατότητα αφού όπως είναι γνωστό ο Βύρωνας Καβάλας είχε ομάδα μπάσκετ στο παρελθόν. Θα έχουμε μια συνεργασία με την Ένωση που είναι το νούμερο ένα-ομάδα της πόλης μας και θα μας τροφοδοτεί με κάποια ταλέντα. Κάποιους παίκτες που θα τους «ψήνουμε» και φυσικά θα τους παίρνει πίσω η Ένωση όταν αυτό κρίνεται ότι είναι έτοιμοι σε αγωνιστικό επίπεδο.  Εκείνο πάντως το οποίο πρέπει να τονίσω είναι το ότι τα όνειρα μας και οι σκέψεις μας έγιναν πραγματικότητα.

  Βρεθήκανε κάποιοι άνθρωποι που μας πλησιάσανε από τα Χριστούγεννα και μας ρωτήσανε αν έχουμε την όρεξη να δουλέψουμε σε κάποια πράγματα και έτσι δώσαμε τα χέρια. Στην αρχή δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μαζί. Είμαστε νέοι στο χώρο αλλά προχωράμε με όρεξη και μεγάλη διάθεση. Θα παίξουμε στο πρωτάθλημα ΕΚΑΣΑΜΑΘ με προπονητή τον Παναγιώτη Παπανικολάου. Βέβαια θέλω να επισημάνω ότι η Ένωση μας έδωσε τα δελτία από τον περσινό Ηρακλή. Ξεκινάμε με -2 στο πρωτάθλημα λόγω του ότι δεν έχουμε παιδικό τμήμα. Βέβαια του χρόνου με τη βοήθεια της Ένωσης θα μας τροφοδοτήσει με παιδικό και εφηβικό. Προπονήσεις ήδη γίνονται Δευτέρα και Παρασκευή στο κλειστό της καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου». Ο Βύρωνας στο μπάσκετ θα έχει και θα λειτουργεί με μία ξεχωριστή διοικούσα επιτροπή στο μπάσκετ που φυσικά θα μας ενημερώνει για τα πάντα.  Ο κ. Χατζημόσχου θα είναι ο υπεύθυνος του τμήματος του μπάσκετ και θα έχει μια ομάδα μελών που θα τον στηρίζει. Τέλος θέλω να πω ότι ο Βύρωνας Καβάλας είναι αυτόνομος και ελπίζουμε να πάνε  όλα καλά στη συνεργασία μας με την Ένωση».

   

  Comments are closed.