Bookmarks

    Υπομονή, πολύ δουλειά μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις και επιμονή θέλει η νεανική ομάδα του Α.Ο.Κ.. Σ’ αυτό το συμπέρασμα μπορεί να οδηγηθεί ο κάθε ένας μετά το τέλος του φιλικού που έδωσε η ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη που έχασε με (0-1) με την ομάδα Κ-20 του ΠΑΟΚ στο στάδιο ¨Ανθή Καραγιάννη”.

    Βέβαια εκείνο το οποίο πρέπει να τονίσουμε είναι το ότι ο Α.Ο.Κ. δεν έδειξε κακό αγωνιστικό πρόσωπο αλλά σίγουρα θα χρειαστεί πίστωση χρόνου προκειμένου κυρίως να γίνει το μοντάρισμα της ομάδας. Σε αγωνιστικό επίπεδο το θέαμα στο φιλικό δεν ήταν ιδιαίτερα καλό, με λίγες αναλαμπές. Οι φάσεις μπροστά και στις δύο εστίες ήταν λίγες φάσεις, λίγες ήταν και οι κλασσικές ευκαιρίες και από τις δυο πλευρές και η ποιότητα του αγώνα σε μέτρια επίπεδα. Στο πρώτο 45λεπτο ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή της μπάλας με τους Λύρατζη, Κότζακ να κάνουν καλή δουλειά στη δεξιά πτέρυγα αλλά και τον Τζοβάρα να είναι γρήγορος στην αριστερή πλευρά.

    Από την άλλη πλευρά ο ΑΟΚ προσπάθησε να γίνει επικίνδυνος με τον Βαλαβανόπουλο που κέρδισε κάποια φάουλ κοντά στην αντίπαλη περιοχή. Επίσης έκανε καλό παιχνίδι ο Λυμπεράκης με πρωτοβουλίες από τα αριστερά. Το Καβαλιώτικο συγκρότημα δεν είχε την κλασσική ευκαιρία στα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα ενώ στο. 25` ο Καβαλιώτης ποδοσφαιριστής Λύρατζης «τρύπωσε» στην άμυνα της Καβάλας και με πλασέ διαμόρφωσε το (0-1) μετά από πάσα του Χατζηστραβού.

    Στην επανάληψη, ο Μπλιός απείλησε για την ομάδα της Καβάλας στο 58` με σουτ μέσα στην περιοχή που κατέληξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα και στο 59` από φάουλ του Γ. Παπαδόπουλου, ο Παπαστεριανός έπιασε την κεφαλιά που πέρασε λίγο άουτ. Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΟΚ απείλησε στο 84` με τον Δούμτση που δε βρήκε τη μπάλα από κοντά και στο 88` με ωραίο σουτ του Γαϊτανίδη.

    Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

    Α.Ο. Καβάλα: Δήμιζας 53` Παγκάκης , Γιαλαμούδης, Λυμπεράκης, Αλιατίδης , Παπαστεριανός, Ψάλτης, Μπλιός, Γ. Παπαδόπουλος, Βαλαβανόπουλος, Τζιτζιφάκος, Ντουρτμές.

    Αγωνίστηκαν και οι: Παυλίδης, Αδαμάκης, Προβατίδης, Θωμαϊδης, Σέχου, Τσακιρίδης, Κεσαπίδης, Ντέντε.

    Κ-20 ΠΑΟΚ: Μούτσα, Δημητρίου, Μιχαηλίδης, Λύρατζης, Μανιώτης, Διαμαντής, Κότζακ, Χατζηδίμπας, Γκαγκατσίδης, Χατζηστραβός, Τζοβάρας.

    Αγωνίστηκαν και οι: Δούμτσης, Παπαδόπουλος Χ, Μίσκοβιτς, Γαϊτανίδης, Βουτσάς, Παπαθανασίου. Τσιγγαράς, Αηδωνίδης, Βρακάς, Σταθόπουλος, Συλλέκτης.

    Τιμήθηκαν Ιωσηφίδης και Τσούμιτς

    Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την αναμέτρηση τιμήθηκε, όπως άλλωστε είχε ανακοινωθεί ο γενικός αρχηγός του ΠΑΟΚ, και πρώην προπονητής του ΑΟΚ Κώστας Ιωσηφίδης, από τον πρόεδρο του ερασιτέχνη ΑΟΚ Γιώργο Λουπέλη, καθώς και ο παλαίμαχος Σέρβος τερματοφύλακας της Καβάλας Γκόραν Τσούμιτς από το μέλος του Δ.Σ. του ερασιτέχνη Χαράλαμπο Κουφαντζή.

    Comments are closed.