Bookmarks

  Ανεβάζει ρυθμούς μέρα με την ημέρα ο Α.Ο.Κ., όσο κυλάει η προετοιμασία του και σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, έχει μπει το νέο μεταγραφικό απόκτημα, ο Βραζιλιάνος μέσο επιθετικός Μοντείρο Ζουνίνιο. Να σημειώσουμε ότι ο ίδιος δείχνει ιδιαίτερα ορεξάτος και πολύ πρόθυμος στις καθημερινές προπονήσεις και μέρα με τη μέρα, φαίνεται ότι προσαρμόζεται στα δεδομένα της νέας του ομάδας.

   

  Ομαλά κυλάει καθημερινά η προετοιμασία του Α.Ο.Κ.

  Να σημειώσουμε ότι η προετοιμασία του Α.Ο.Κ. κυλάει ομαλότατα και σήμερα Πέμπτη (7/8) το πρόγραμμα περιελάβανε διπλή προπόνηση. Μάλιστα μέρα με την ημέρα οι ρυθμοί ανεβαίνουν όλο και περισσότερο στις καθημερινές προπονήσεις και το μεγαλύτερο βάρος από πλευράς του Γιάννη Ισπυρλίδη και των συνεργατών του, στην τεχνική ηγεσία, πέφτει σε θέματα τακτικής και σε θέματα βελτίωσης της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών. Σε όλα τα παραπάνω να τονίσουμε ότι είναι θέμα χρόνου, πότε ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, Μοντέιρο Ζουνίνιο θα υπογράφει το συμβόλαιο συνεργασίας του με τον Α.Ο.Κ. και αυτό θα γίνει, όταν ολοκληρωθεί, η γραφειοκρατική δουλειά που απαιτείται για την άδεια της έκδοσης παραμονής του ποδοσφαιριστή στη χώρα μας.

   

  Ολοκληρώθηκε το τεχνικό Επιτελείο των «Αργοναυτών»

   

  Με την έλευση του Κώστα Τσανάκαλη ο οποίος ανέλαβε και εκτελεί χρέη προπονητή τερματοφυλάκων, ολοκληρώθηκε το παζλ της τεχνικής ηγεσίας των «Αργοναυτών». Να θυμίσουμε ότι προπονητής είναι ο Γιάννης Ισπυρλίδης, βοηθός του και γυμναστής ο Γιώργος Γουνελάς, Τεχνικός Διευθυντής ο Στέλιος Κατρακυλάκης και Γενκός Αρχηγός του Α.Ο.Κ. ο Λάκης Χατζηαποστολίδης.

   

  Στέλιος Κατρακυλάκης: «Ταπάντα κυλάνε ομαλότατα»

   

  Την απόλυτη ικανοποίησή του για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο Α.Ο.Κ. σήμερα καθώς και για το γεγονός ότι η προετοιμασία κυλάει ομαλότατα, εξέφρασε μέσα από τις δηλώσεις που έκανε στο www.kavalagoal.gr, ο Τεχνικός Διευθυντής των «Αργοναυτών» Στέλιος Κατρακυλάκης.

   

  Χαρακτηριστικά ο ίδιος μας δήλωσε τα εξής:

  – «Η αρμονία η οποία υπάρχει και η σύμπνοια μεταξύ όλων εκείνων οι οποίοι εργάζονται καθημερινά για τον Α.Ο.Κ., έχει συμβάλει σε μέγιστο βαθμό ώστε τα πάντα, να κυλάνε ομαλότατα. Θεωρώ ότι αυτό σε καμία περίπτωση δεν είναι ένα γεγονός τυχαίο αλλά αποτελεί σοβαρό δείγμα της τεράστιας προσπάθειας που καταβάλλεται και τα αποτελέσματά της ήδη άρχισαν να γίνονται ορατά. Το έχω δηλώσει και θα το επαναλάβω ότι η νέα προσπάθεια του Α.Ο.Κ. πάνω από όλα στηρίζεται σε ένα κλίμα υγειές και αυτό αποτελεί για όλους εμάς το βασικότερο μέλημά μας. Η προσπάθεια θα συνεχιστεί και το σίγουρο είναι ότι αντλούμε δύναμη και κουράγιο από την ανταπόκριση, την τεράστια εμπιστοσύνη αλλά και τη διάθεση που μας δείχνουν καθημερινά οι καβαλιώτες επώνυμοι, επιχειρηματίες αλλά και επαγγελματίες όπως βέβαια και οι εκατοντάδες απλοί φίλαθλοι, στηρίζοντας την προσπάθειά μας, αγοράζοντας ένα διαρκείας εισιτήριο. Παράλληλα θα ήθελα να διαβεβαιώσω όλους ότι η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται και εξελίσσεται ομαλότατα υπό την καθοδήγηση του προπονητή Γιάννη Ισπυρλίδη και των συνεργατών του και με βασικό «όπλο» την τεράστια διάθεση που δείχνουν όλοι οι ποδοσφαιριστές μας. Το σίγουρό είναι ότι η δουλειά που γίνεται είναι δουλειά σε βάθος, αυτή θα συνεχιστεί με ακόμη πιο έντονους ρυθμούς όσο θα διαρκέσει η προετοιμασία και οι καβαλιώτες φίλαθλοι θα πρέπει να είναι βέβαιοι ότι η δουλειά αυτή θα φέρει και τα ποθητά αποτελέσματα».

   

   

  86 Responses to “Ομαλότατα κυλάει η προετοιμασία των «Αργοναυτών» με τον Βραζιλιάνο Ζουνίνιο να έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης – Στέλιος Κατρακυλάκης: «Αντλούμε δύναμη και κουράγιο από την τεράστια ανταπόκριση των επωνύμων και ανωνύμων καβαλιωτών φιλάθλων» – O Κώστας Τσανάκαλης προπονητής τερματοφυλάκων στον Α.Ο.Κ.”