Bookmarks

  Με την αισιοδοξία να είναι συγκρατημένη και τα χαμόγελα να μην ξεφεύγουν από κάθε έλεγχο, πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα (28/7) το απόγευμα στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» η πρώτη συνάντηση του Α.Ο.Κ. η οποία συνοδεύτηκε και με την πρώτη προπόνηση, ενόψει των υποχρεώσεων της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα του 1ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

   

  Ένα ραντεβού, στο οποίο το παρόν τους έδωσαν δεκάδες καβαλιώτες φίλαθλοι, μέλη του Σ,Φ,Α,Ο,Κ, αλλά και της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας και οι οποίοι αψήφησαν τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν εκείνη την ώρα. Το σίγουρο είναι μπορεί στην πρώτη επίσημη του Α.Ο.Κ. το ρόστερ της ομάδας να μην ήταν ολοκληρωμένο αλλά ωστόσο εκείνο το οποίο θεωρείται βέβαιο είναι το γεγονός ότι μέρα με την ημέρα το παζλ του έμψυχου δυναμικού θα ολοκληρώνεται με ποδοσφαιριστές έμπειρους οι οποίοι θα «εμπλουτίσουν» το έμψυχο δυναμικό του Α.Ο.Κ..

   

  Το χειροκρότημα ήταν η επιβράβευση

   Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι το χειροκρότημα των εκατοντάδων καβαλιωτών φιλάθλων, οι ιαχές και τα συνθήματα που ακούγονταν κατά τη διάρκεια της προπόνησης σήμερα Δευτέρα (28/7), καθώς και γενικότερα η ατμόσφαιρα που υπήρξε ήταν χαρακτηριστικά της έναρξης της προετοιμασίας μιας ομάδας, όπως είναι ο Α.Ο.Κ. και ο οποίος τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, στον 1ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο. Το ρόλο που πραγματικά του αρμόζει. Από κει και πέρα το μόνο σίγουρο είναι ότι όσοι καβαλιώτες βρέθηκαν χθες στις κερκίδες του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» έστειλαν ένα σαφές μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. Ότι θα βρίσκονται δίπλα στον Α.Ο.Κ. και ότι με την επιβλητική τους παρουσία θα βοηθήσουν την ομάδα στην προσπάθεια που θα καταβάλλει στο να υλοποιήσει το στόχο της ανόδου στην Football League.

   

  Ενισχύεται σιγά σιγά το ρόστερ του Α.Ο.Κ.

  Να σημειώσουμε ότι κατά τη διάρκεια πρώτης του Α.Ο.Κ. σήμερα Δευτέρα (28/7), στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» το παρόν του έδωσε σύσσωμο το τεχνικό επιτελείο της ομάδας. Ο προπονητής Γιάννης Ισπυρλίδης, ο βοηθός του Γιώργος Γουνελάς, ο Τεχνικός Διευθυντής Στέλιος Κατρακυλάκης και οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι ανήκουν στο ρόστερ και οι οποίοι ανακοινώθηκαν κατά τη διάρκεια της τελευταίες συνέντευξης τύπου, της Διοικούσας Επιτροπής που ανέλαβε να τρέξει τον Α.Ο.Κ. στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Πρόκειται για τους ποδοσφαιριστές, Χάρη Παππά, Νάσο Αθανασίου, Θωμά Γκαρακλίδη, Βασίλη Γαβριηλίδη, Παύλο Σταματόπουλο, Χρήστο Μπάτζιο, Αδαμ Καραπατσιά και Άγγελο Κυγάη και ο νεοαποκτηθείς Αλέξανδρος Μπρατσιάνι.. Από κει και πέρα εκείνο το οποίο θα πρέπει να τονίσουμε είναι το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της χθεσινής πρώτης του Α.Ο.Κ. το παρόν τους έδωσαν και κάποιοι νεαροί ποδοσφαιριστές οι οποίοι προέρχονται από την περσυνή ομάδα νέων του Α.Ο.Κ. που αγωνίζονταν στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Football League. Τέλος σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε ότι από πλευράς των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Α.Ο.Κ. και γενικότερα της Διοικούσας Επιτροπής, τις ημέρες που προηγήθηκαν υπήρξε ένταση των προσπαθειών τους σε ότι έχει να κάνει με την ενίσχυση του υπάρχοντος έμψυχου υλικού. Μάλιστα τις επόμενες ημέρες οι προσπάθειες αυτές αναμένεται να «καρποφορήσουν» με την απόκτηση έμπειρων ποδοσφαιριστών οι οποίοι θα ενισχύσουν σε μεγάλο βαθμό το υπάρχον έμψυχο δυναμικό του Α.Ο.Κ..

  One Response to “Με την αισιοδοξία να είναι συγκρατημένη και τα χαμόγελα να μην ξεφεύγουν από κάθε έλεγχο πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα (28/7) το απόγευμα στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» η πρώτη συνάντηση του Α.Ο.Κ. παρουσία πολλών καβαλιωτών φιλάθλων”