Bookmarks

  Καμία απολύτως εξέλιξη δεν προέκυψε μέσα στο Σαββατοκύριακο που διανύσαμε σχετικά με την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος που απηύθυνε εγγράφως ο ερασιτέχνης Α.Ο.Κ. προς τους ενδιαφερόμενους επενδυτές. Ναι μεν τα σενάρια περί ύπαρξης επενδυτών, δίνουν και παίρνουν είτε μέσω φημολογίας που έχει αναπτυχθεί είτε μέσω δημοσιευμάτων στον γραπτό αλλά και ηλεκτρονικό τύπο αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι πλην της συζήτησης η οποία έγινε μεταξύ του Αντιπροέδρου του ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. Γιώργου Γραμμένου και του προπονητή Στέλιου Κατρακυλάκη, δεν υπάρχει στον ορίζοντα τίποτα σίγουρο.

   

  Με αφορμή μάλιστα τη συζήτηση η οποία έγινε μεταξύ του Γιώργου Γραμμένου και του Στέλιου Κατρακυλάκη πριν από περίπου δύο εβδομάδες αναπτύχθηκε μία φημολογία και ονοματολογία ταυτόχρονα η οποία ενέπλεξε και ονόματα όπως αυτό του προπονητή Νίκου Καραγεωργίου ο οποίος διέψευσε το ενδιαφέρον του να ασχοληθεί με την ιδιότητα του Προέδρου αλλά και Διοικητικά με τον Α.Ο.Κ.. Από κει και πέρα υπήρξε και κάποια άλλη ονοματολογία με τα σενάρια να δίνουν και να παίρνουν, με ονόματα επενδυτών να αποδεικνύεται ότι τελικά είναι ανύπαρκτα και με την αβεβαιότητα να κυριαρχεί και βέβαια να συνεχίζει να κυριαρχεί.

   

  Οι παλαίμαχοι μπαίνουν μπροστά

  Την ίδια ώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι οι παλαίμαχοι του Α.Ο. Καβάλα είναι διατεθειμένοι να αναλάβουν είτε μόνοι τους είτε με τη συμπαράσταση άλλων την πρωτοβουλία προκειμένου να δώσουν λύση στο αδιέξοδο που ενδεχομένως να προκύψει αν δε βρεθεί λύση. Όπως μάλιστα δήλωσε ο Πρόεδρος των παλαιμάχων του Α.Ο. Καβάλα Σίμος Ανθουλάκης, πρόσωπο σε ρόλο διαμεσολαβητή μετέφερε την πρόθεση ατόμου ή ατόμων οι οποίοι έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον να τρέξουν την ομάδα τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Το πρόσωπο το οποίο αποτελεί και τον διαμεσολαβητή είναι Καβαλιώτης χωρίς ωστόσο να γίνουν γνωστά περισσότερα στοιχεία για το ποιος είναι. Μάλιστα το ραντεβού του φερόμενου ως διαμεσολαβητή και του Προέδρου των παλαιμάχων του Α.Ο. Καβάλα Σίμου Ανθουλάκη επρόκειτο σήμερα Δευτέρα (2/6) γύρω στις 9 το βράδυ, προκειμένου η πρώτη πλευρά να εκθέσει στη δεύτερη εμπράκτως την πρόθεσή της τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο να τρέξει τον Α.Ο.Κ.. Εξελίξεις γύρω από το θέμα αυτό και περισσότερα αναμένεται να γίνουν γνωστά σήμερα.

   

  Με τον ερασιτέχνη να περιμένει

  Από κει και πέρα είναι γνωστή η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τον ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. προς τους ενδιαφερόμενους επενδυτές με τη γραπτή ανακοίνωση η οποία είδε το φως της δημοσιότητας στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας. Μέσα από τη συγκεκριμένη ανακοίνωση πέραν του καθορισμού του προϋπολογισμού και των στόχων της ομάδας, του οργανογράματος Διοίκησης και ολοκληρωμένου επιχειρηματικού σχεδίου ο ερασιτέχνης Α.Ο.Κ., ζητάει έμπρακτες αποδείξεις για την οικονομική δυνατότητα και την αξιοπιστία του επενδυτή. Όπως μάλιστα αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης του φακέλου, των ενδιαφερόμενων επενδυτών είναι η 15η Ιουνίου. Σε λιγότερο από δύο εβδομάδες δηλαδή από σήμερα. Βέβαια το ζητούμενο είναι τι θα γίνει στην περίπτωση που δε βρεθεί καμία απολύτως λύση, η ονοματολογία που ακούστηκε και ακούγεται αποδειχθεί «φούμαρα» με το ερωτηματικό να είναι καίριο ποιος θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας και κατά πόσο η νυν Διοίκηση του ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. μπορεί να σηκώσει το βάρος από τις 16 Ιουνίου και μετά ώστε να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις ενός πρωταθλήματος όπως είναι η Γ΄ Εθνική κατηγορία και βέβαια με τον Α.Ο.Κ. να είναι πρωταγωνιστής και όχι να παίζει ρόλο «κομπάρσου».

   

  Εν αναμονή της Γ.Σ. της Ε.Π.Ο.

  Και ενώ στην κυριολεξία «δεν κουνιέται φύλλο» για την ύπαρξη συγκεκριμένου επενδυτή με επιχειρήματα ο οποίος θα αναλάβει να τρέξει τον Α.Ο.Κ. και τις τύχες της ομάδας τη νέα περίοδο, άπαντες στην ΠΑΕ Καβάλα αλλά και γενικότερα στον ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. και στη φίλαθλη κοινή γνώμη βρίσκονται εν αναμονή της Γενικής Συνέλευσης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας η οποία έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6 Ιουνίου. Μέρα με τη μέρα οι ελπίδες να περάσει η αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος της Football League και κατ’ επέκταση ο Α.Ο.Κ. να παραμείνει στη συγκεκριμένη κατηγορία, ελαχιστοποιούνται ενώ σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν ενδεχομένως η Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας την ερχόμενη Παρασκευή 6 Ιουνίου ούτε καν να συζητήσει την πρόταση της ΠΑΕ Καβάλα για τον μη υποβιβασμό καμίας ομάδας (3 από κάθε όμιλο), του πρωταθλήματος της Football League που ολοκληρώθηκε με τα μπαράζ ανόδου στη Superleague. Με βάση λοιπόν όλα τα παραπάνω και προς αυτή την κατεύθυνση λύση δεν αναμένεται να δοθεί και πλέον τυπικά περιμένουμε τη Γ.Σ. της Ε.Π.Ο. προκειμένου να γίνει γνωστή η συμμετοχή του Α.Ο.Κ. στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

  Comments are closed.