Bookmarks

  Κάθε πιθανότητα εξεύρεσης επενδυτών οι οποίοι θα αναλάβουν να τρέξουν την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας όπως όλα δείχνουν οδηγείται εκτός απροόπτου σε «ναυάγιο» λόγω του ότι με την πάροδο του χρόνου όλοι δείχνουν να γυρνάνε «την πλάτη στο μέλλον της ομάδας». Πλην βέβαια μίας περίπτωσης από τον άγνωστο «Χ» ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες μας κατέθεσε σήμερα Κυριακή (15/6) σφραγισμένο φάκελο στη διοίκηση του Ερασιτέχνη ΑΟ.Κ.  με την ανάλογη προσφορά.

   

  Όσες φημολογίες αναπτύχθηκαν τις τελευταίες δύο εβδομάδες δείχνουν να αποδεικνύονται  «φούσκες» ενώ την ανάλογη τύχη είχαν και οι εμπνευστές των σεναρίων που είδαν το «φως» της δημοσιότητας στον τοπικό κυρίως τύπο. Εμείς από την πλευρά μας γνωρίζοντας πολύ καλά την κατάσταση που επικρατεί τον τελευταίο καιρό, πολλές φορές υπογραμμίζαμε ότι επενδυτές δεν υπήρχαν, όσο και εάν κάποιοι επέμεναν σε αυτό. Σημειώναμε δε ότι η τοπική κοινωνία και τα πρόσωπα που διαθέτουν οικονομική επιφάνεια στην κυριολεξία αδιαφορούσαν και συνεχίζουν να αδιαφορούν για το λαό.

   

  Μπροστά σε αδιέξοδο εκτός απροόπτου

   Βέβαια σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε ότι  σήμερα Κυριακή (15/6) κατατέθηκε στον Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. φάκελος από άγνωστο αποστολέα ή τουλάχιστον δεν διαίρεσε το όνομα του μέσα στον οποίο υπάρχει προσφορά στην πρόσκληση ενδιαφέροντος που έγινε από το Διοικητικό Συμβούλιο του. Μάλιστα αύριο Δευτέρα (16/6) θα συνεδριάσει το Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. στις 8 το βράδυ προκειμένου να ανοίξει τον συγκεκριμένο φάκελο και να διαπιστωθεί σύμφωνα πάντα με την πρόσκληση ενδιαφέροντος που έγινε αν πληρεί τις προϋποθέσεις.

  Γενικότερα πάντως να τονίσουμε ότι με βάση τις τελευταίες εξελίξεις και με βάση τη αδιαφορία που παρατηρήθηκε και ενώ τα περιθώρια όλα έχουν εξαντληθεί, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. θα είναι εκείνο το οποίο θα κληθεί να βγάλει στο εξής «τα κάστανα από τη φωτιά». Θα κληθεί με απλά λόγια να πάρει σοβαρές αποφάσεις και μάλιστα σε ένα χρονικό σημείο πάρα πολύ δύσκολο, σε μία χρονική περίοδο όπου πέραν των έσω και η τοπική κοινωνία, η κοινωνία της Καβάλας δηλαδή θα πρέπει να στηρίξει οικονομικά την γενικότερη προσπάθεια η οποία θα καταβληθεί. Δυστυχώς εδώ που έφτασαν τα πράγματα, από τη μία πλευρά η Διοίκηση του Ερασιτέχνη αν τελικά δεν βρεθεί λύση και από την άλλη η τοπική κοινωνία θα πρέπει να συνδράμουν σε μέγιστο βαθμό έτσι ώστε η ομάδα να στηριχθεί και ταυτόχρονα να δημιουργήσει τις απαραίτητες προϋποθέσεις ανάκαμψης. Μετά την έλλειψη ενδιαφέροντος το μόνο σίγουρο είναι ότι από σήμερα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. πιάνουν δουλειά έχοντας να βγάλουν σε πέρας ένα πολύ δύσκολο έργο. Ακατόρθωτο αυτό δεν είναι αλλά σίγουρα είναι πάρα πολύ δύσκολο και αυτό γιατί σε αρκετές περιπτώσεις ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. Γιώργος Γραμμένος και οι συνεργάτες του είχαν δηλώσει ότι δεν μπορούν να σηκώσουν το οικονομικό βάρος αυτής της προσπάθειας. Όμως η προσπάθεια αυτή θα πρέπει να γίνει μόνο από τη Διοίκηση του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. και από κανέναν άλλον. Βέβαια την ίδια ώρα μεγάλο ερωτηματικό παραμένει το κατά πόσο η τοπική κοινωνία και οι ελεύθεροι επαγγελματίες της Καβάλας θα μπορέσουν να ανταποκριθούν και αυτοί με τη σειρά τους στο γενικότερο κάλεσμα το οποίο θα πρέπει να γίνει από την πρώτη κιόλας ημέρα. Το έχουμε γράψει και θα το αναφέρουμε για άλλη μία φορά. Δεν είναι δυνατόν κατά πολύ μικρότερες κοινωνίες, πληθυσμιακά αλλά και οικονομικά όπως είναι η Ελευθερούπολη, ο Ακροπόταμος και το Κοκκινόχωμα να μπορούν να ανταποκριθούν σε μία ομάδα που αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική κατηγορία και αυτό να μην μπορεί να ισχύσει για την πόλη της Καβάλας.

   

  4 Responses to “Άγνωστος «Χ» κατέθεσε την Κυριακή (15/6) σφραγισμένο φάκελο στη διοίκηση του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. με την ανάλογη προσφορά μετά πρόσκληση ενδιαφέροντος που έγινε – Αύριο Δευτέρα (16/6) συνεδριάζει το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ να ανοίξει τον συγκεκριμένο φάκελο και να διαπιστωθεί σύμφωνα με την πρόσκληση ενδιαφέροντος αν πληρεί τις προϋποθέσεις”