Με ανακοίνωση την οποία εξέδωσε σήμερα Παρασκευή (28/2) η ΠΑΕ Καβάλα θέλει να ξεκαθαρίσει ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τον διαιτητή Αλέξανδρο Κατσικόγιαννη της Ε.Π.Σ. Ηπείρου, σχετικά με τον ορισμό του στο παιχνίδι με την Δόξα Δράμας και όσα ακούγονται είναι φήμες και διαδόσεις. Αυτά μεταξύ των άλλων σημειώνονται στο σχετικό δελτίο τύπου της Καβαλιώτικης ΠΑΕ και στο οποίο υπογραμμίζεται ότι η ΠΑΕ Καβάλα «κλείνει τα αυτιά της σε φήμες και διαδόσεις και ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με τον αγώνα της Κυριακής, εντός των τεσσάρων γραμμών».

 

Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ Καβάλα

Αναλυτικά το περιεχόμενο του δελτίου τύπου της ΠΑΕ Καβάλα είναι το εξής:

Η ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ θέλει να ξεδιαλύνει την παραφιλολογία, που αναπτύχθηκε με αφορμή τον ορισμό του διαιτητή κ. Αλέξανδρου  Κατσικογιάννη της Ε.Π.Σ. Ηπείρου, στον αγώνα της ομάδος μας με την ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ για την 22η αγωνιστική της Football League (2oς όμιλος) την Κυριακή 2 Μαρτίου 2014 .

Αιτία και αφορμή, αποτέλεσε το γεγονός της σχέσεως του παραπάνω διαιτητή με τον Δραμινο πρώην διαιτητή κ. Θεόδωρο Γκαιτατζή, με την ιδιότητα του μέντορα.

Η ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ κλείνει τα αυτιά της σε φήμες και διαδόσεις και ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με τον αγώνα της Κυριακής, εντός των τεσσάρων γραμμών.

Θεωρούμε τον διαιτητή κ. Αλέξανδρο Κατσικογιάννη, ως έναν από τους πλέον ταλαντούχους και εξελίξιμους διαιτητές και πιστεύουμε ακράδαντα, ότι η διαιτησία του θα διαψεύσει όλους αυτούς, που αδίκως ανησύχησαν και προσπάθησαν να επηρεάσουν και την ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ.

Τέλος θεωρούμε δεδομένο ότι μετά τη λήξη του αγώνα η μόνη μας ενασχόληση θα είναι η απονομή συγχαρητηρίων στον διαιτητή κ. Αλέξανδρο  Κατσικογιάννη.

 

One Response to “Με ανακοίνωση την οποία εξέδωσε σήμερα Παρασκευή (28/2) η ΠΑΕ Καβάλα θέλει να ξεκαθαρίσει ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τον διαιτητή Αλέξανδρο Κατσικόγιαννη της Ε.Π.Σ. Ηπείρου, σχετικά με τον ορισμό του στο παιχνίδι με την Δόξα Δράμας και όσα ακούγονται είναι φήμες και διαδόσεις”