Bookmarks

   

  Δύο στροφές πριν πέσει η αυλαία του φετινού πρωταθλήματος των δύο ομίλων της League της Ε.Π.Σ. Καβάλας, δικαιολογημένα είναι στραμμένο το ενδιαφέρον στην 17η αγωνιστική της κατηγορίας των «μεγάλων» της Ε.Π.Σ. Καβάλας η οποία περιλαμβάνει σπουδαίες αναμετρήσεις που θα κρίνουν πολλά τόσο για τις πρώτες όσο και για τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Έτσι λοιπόν η 17η-προτελευταία αγωνιστική τόσο στον 1ο όσο και στον 2ο όμιλο της League της Ε.Π.Σ. Καβάλας αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον στις συναντήσεις οι οποίες έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν μέσα στο Σαββατοκύριακο (11-12/1).

   

  Βέβαια ανάλογο ενδιαφέρον υπάρχει και στα υπόλοιπα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Καβάλας και ειδικότερα στους δύο ομίλους της Α΄ αλλά και Β΄ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Καβάλας.

   

  Για τον 1ο όμιλο της League της Ε.Π.Σ. Καβάλας

  Η 17η αγωνιστική του 1ου ομίλου της League περιλαμβάνει 5 αναμετρήσεις με την κάθε μία να παρουσιάζει ξεχωριστό βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ενδιαφέρον τόσο για τις ομάδες οι οποίες θέλουν να τερματίσουν όσο πιο ψηλά γίνεται στον πίνακα της βαθμολογίας και ειδικότερα στην πρώτη 3άδα αλλά και για εκείνες οι οποίες καταβάλλουν προσπάθεια για να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Η αναμέτρηση στο Βερούλειο μεταξύ του Βύρωνα Καβάλας και του πρωτοπόρου της βαθμολογίας Κεραυνό Πέρνης παρουσιάζει ξεχωριστό ενδιαφέρον για τα δύο σωματεία τα οποία για διαφορετικούς λόγους θα κυνηγήσουν τους 3 βαθμούς της νίκης. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τις αναμετρήσεις της Αναγέννησης Λιμεναρίων με τον Ηρακλή Καβάλας όπως και εκείνης της Α.Ε. Καβάλας με τον Θεαγένη Θάσου. Στο γήπεδο της Νέας Καρβάλης ο 4ος του βαθμολογικού πίνακα τοπικός Ναζιανζός θα υποδεχθεί τον Π.Ο. Κεραμωτής ενώ το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της League της Ε.Π.Σ. Καβάλας ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση του Απόλλωνα Χρυσοχωρίου με τη Θράκη Γραβούνας.

   

  Για τον 2ο όμιλο της League της Ε.Π.Σ. Καβάλας

  Η προτελευταία «στροφή», 17η αγωνιστική, στον 2ο όμιλο βρίσκει τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Βρασίδα, στο ντέρμπι της αγωνιστικής να ταξιδεύει στις Κρηνίδες για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Κεραυνό. Η ομάδα της Νέας Περάμου ήδη έχει εξασφαλίσει την πρωτιά στον 2ο όμιλο ενώ από την άλλη πλευρά ο Κεραυνός Κρηνίδων θα διεκδικήσει μέχρι το τέλος το πλασάρισμα στην πρώτη 3άδα της βαθμολογίας. Στο γήπεδο του Ποτού φιλοξενείται η αναμέτρηση της τοπικής Δόξας με την ομάδα του Παγγαίου ενώ στο γήπεδο του Μελισσοκομείου φιλοξενείται μία ακόμα αναμέτρηση με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Εκείνη μεταξύ της γηπεδούχου ομάδας Α.Ε. Πιερέων και του Ηρακλή Μυρτοφύτου. Ο Αετός Ορφανού θα επιδιώξει να προσθέσει τους τρεις βαθμούς της νίκης σε βάρος της ουραγού ομάδας της Δόξας Λυδίας και τέλος στο γήπεδο των Αντιφιλίππων ο τοπικός Μέγας Αλέξανδρος υποδέχεται τον Κεραυνό Ελευθερών σε μία ακόμα σημαντική αναμέτρηση.

   

  Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου (11-12/1)

  και οι διαιτητές που ορίστηκαν

  Αναλυτικά όλες οι αναμετρήσεις οι οποίες έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν μέσα στο Σαββατοκύριακο (11-12/1) για τα πρωταθλήματα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας καθώς επίσης και οι διαιτητές που ορίστηκαν να τις διευθύνουν, από την Επιτροπή Διαιτησίας, έχουν ως εξής:

  11-Ιαν

  Α.Ε. ΠΙΕΡΕΩΝ

  ΜΥΡΤΟΦΥΤΟ

  ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ ΒΕΡΝΕΖΗΣ ΜΗΝΑΔΑΚΗΣ

  11-Ιαν

  ΧΡΥΣΟΧΩΡΙ

  ΓΡΑΒΟΥΝΑ

  ΛΟΥΚΙΔΗΣ ΜΗΤΡΟΥΣΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΑΣ

  11-Ιαν

  ΚΡΗΝΙΔΕΣ

  ΠΕΡΑΜΟΣ

  ΜΑΝΤΑΛΟΣ ΓΚΙΑΛΟΣ ΨΩΜΟΠΟΥΛΟΣ

  11-Ιαν

  ΒΥΡΩΝ ΚΑΒ.

  ΠΕΡΝΗ

  ΤΕΡΕΤΙΔΗΣ ΚΑΜΠΕΡΙΔΗΣ ΘΕΟΦΑΝΙΔΗΣ

  11-Ιαν

  ΧΑΛΚΕΡΟ

  ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ

  ΚΩΝ/ΝΙΔΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΚΗΣ

  11-Ιαν

  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

  ΠΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ

  ΚΙΟΤΖΕΝΗΣ ΜΥΛΩΘΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΙΔΗΣ

  11-Ιαν

  ΧΕΛΙΔΟΝΙΑ

  ΜΑ ΟΡΦΑΝΙΟΥ

  ΚΑΤΣΙΝΗΣ ΠΤΗΝΟΠΟΥΛΟΣ ΤΣΑΓΓΑΛΙΔΗΣ

  11-Ιαν

  ΑΜΙΣΙΑΝΑ

  ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑΣ

  ΡΕΜΠΑΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑΚΟΥ

  11-Ιαν

  ΕΡΑΤΕΙΝΟ

  ΦΑΡΟΣ ΜΑΡΙΩΝ

  ΜΑΛΕΑΣ ΚΑΤΣΙΚΑΡΩΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

  11-Ιαν

  ΞΕΡΙΑΣ

  ΠΗΓΕΣ

  ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΤΩΝΗΣ ΔΑΡΓΙΝΙΔΗΣ

  12-Ιαν

  ΛΙΜΕΝΑΡΙΑ

  ΗΡΑΚΛΗΣ Π.

  ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΖΟΛΑΣ ΜΠΡΟΥΣΑΣ

  12-Ιαν

  ΠΟΣΕΙΔΩΝ

  ΝΕΑ ΚΑΡΥΑ

  ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΚΑΦΕΤΖΗΣ

  12-Ιαν

  ΑΚΡΟΒΟΥΝΙ

  ΖΥΓΟΣ

  ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ

  12-Ιαν

  ΠΟΛΥΣΤΥΛΟ

  ΜΑ ΦΙΛΙΠΠΩΝ

  ΒΑΚΑΛΙΔΗΣ ΜΠΛΟΥΧΟΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ

  12-Ιαν

  ΚΕΧΡΟΚΑΜΠΟΣ

  ΠΡΙΝΟΣ

  ΚΑΤΡΑΝΙΤΣΑΣ ΤΣΙΜΙΣΚΙΔΗΣ ΤΟΥΦΕΞΙΑΝ

  12-Ιαν

  ΠΟΝΤΟΛΙΒΑΔΟ

  ΛΕΚΑΝΗ

  ΜΟΥΜΤΣΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ Δ

  12-Ιαν

  ΚΡΥΟΝΕΡΙ

  ΦΡΙΞΟΣ ΕΛΕΥΘ.

  ΜΑΚΕΔΟΣ ΜΑΝΑΛΗΣ ΜΠΑΧΤΣΕΒΑΝΗΣ

  12-Ιαν

  ΑΝΤΙΦΙΛΙΠΠΟΙ

  ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ

  ΒΕΡΝΕΖΗΣ ΙΜΒΡΟΣ ΤΡΑΣΙΑΣ

  12-Ιαν

  ΘΕΟΛΟΓΟΣ

  ΠΑΓΓΑΙΟ

  ΤΖΟΛΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΡΟΥΣΑΣ

  12-Ιαν

  ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝ.

  ΛΥΔΙΑ

  ΜΠΟΥΡΔΟΥΜΠΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΨΩΜΑΣ

  12-Ιαν

  Ν. ΚΑΡΒΑΛΗ

  ΚΕΡΑΜΩΤΗ

  ΛΟΥΚΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΗΣ ΖΑΡΖΑΒΑΤΣΙΔΗΣ

  12-Ιαν

  Α.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ

  ΘΕΑΓΕΝΗΣ Θ.

  ΨΩΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΜΒΑΚΑΣ

  12-Ιαν

  ΠΑΝΑΓΙΑ

  ΓΕΡΟΝΤΑΣ

  ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ ΚΑΤΣΙΝΗΣ ΔΕΛΗΧΟΡΜΟΥΖΗΣ

  12-Ιαν

  ΠΑΓΓΑΙΙΚΟΣ

  ΠΟΤΑΜΙΑ

  ΒΑΡΕΛΤΖΙΔΗΣ ΚΑΙΠΗΣ ΠΑΥΛΙΔΟΥ

  Comments are closed.