Bookmarks

  Μετά τον Γιώργο Παπανδρέου παρελθόν από το τεχνικό επιτελείο του Α.Ο.Κ. αποτελεί και ο προπονητής Σίμος Ανθουλάκης όπως μάλιστα επισημοποιήθηκε από την ΠΑΕ Καβάλα με σχετικό δελτίο τύπου το οποίο και εκδόθηκε. Έτσι οι «Αργοναύτες» βρίσκονται στην αναζήτηση νέου προπονητή με το όλο θέμα να κλείνει και μάλιστα άμεσα και πιο συγκεκριμένα, μέσα στις επόμενες ώρες. Βέβαια εκείνο το οποίο προέχει είναι το γεγονός ότι μετά τις τελευταίες εξελίξεις η ηρεμία θα πρέπει να επανέλθει στο στρατόπεδο της Ελαφράς Ταξιαρχίας του Βορρά και ειδικότερα μέσα στα αποδυτήριά της και λόγω της ήττας στη Λάρισα από τον Τύρναβο με σκορ (4-2).

   

  Η ηρεμία η οποία αναμένεται να βοηθήσει σε αρκετά μεγάλο βαθμό τους παίκτες κυρίως στον ψυχολογικό τομέα εν όψει της δύσκολης συνέχειας, πολύ περισσότερο δε της κρίσιμης εντός έδρας αναμέτρησης για την 11η αγωνιστική με την Κασσιόπη. Ένα παιχνίδι κρίσιμο από πολλές πλευρές για τους «Αργοναύτες» οι οποίοι πλην της 1ης αγωνιστικής στις επόμενες 9 που ακολούθησαν δεν ξέρουν τι θα πει νίκη. Άλλωστε η άσχημη βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται ο Α.Ο.Κ. σήμερα δεν αφήνει κανένα απολύτως περιθώριο με τους παίκτες του πλέον να παίζουν με την «πλάτη στον τοίχο». Έτσι η αναμέτρηση κόντρα στην Κασσιόπη είναι πέρα για πέρα κρίσιμη, πολύ καθοριστική και επί της ουσίας ο Α.Ο.Κ. δεν πρέπει να βλέπει κανένα άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης.

   

  Επιστρέφουν στις προπονήσεις

  Με την προγραμματισμένη προπόνηση η οποία θα γίνει αύριο Τετάρτη (4/12) το μεσημέρι στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» θα ξεκινήσει ουσιαστικά το πρόγραμμα της προετοιμασίας του Α.Ο.Κ. εν όψει των υποχρεώσεων για το δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με την Κασσιόπη. Μάλιστα πριν από την προγραμματισμένη προπόνηση όπως όλα δείχνουν από τους ιθύνοντες της ΠΑΕ Καβάλα αναμένεται να γίνει στους ποδοσφαιριστές η παρουσίαση του νέου προπονητή και όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Γιώργος Μαραντάς. Ο Έλληνας τεχνικής αναμένεται να επιστρέψει σε ένα γνώριμο γι’ αυτόν περιβάλλον και να ξανακαθίσει στον πάγκο του Α.Ο.Κ. στο εντός έδρας παιχνίδι με την Κέρκυρα, αντικαθιστώντας τον Σίμο Ανθουλάκη. Σε αγωνιστικό επίπεδο ο Α.Ο.Κ. επέστρεψε στη βάση του μετά το παιχνίδι με τον Τύρναβο έχοντας ως τραυματία τον Βασίλη Πάλλα. Ωστόσο το πρόβλημα του τραυματισμού που αντιμετωπίζει δε δείχνει να ανησυχεί ιδιαίτερα και σύμφωνα με τις ιατρικές εκτιμήσεις ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να τεθεί στη διάθεση της νέας τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ. και στο εντός έδρας παιχνίδι με την Κασσιόπη. Την ίδια ώρα αισιόδοξα είναι και τα μηνύματα τα οποία έρχονται τόσο για τον Κύδωνα Καρλόπουλο όσο και για τον Γιώργο Βαλεριάνο. Οι συγκεκριμένοι δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι τραυματίστηκαν στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Καρδίτσα, έκτοτε δεν έχουν χρησιμοποιηθεί λόγω των προβλημάτων τραυματισμών που αντιμετώπισαν σε κανένα επίσημο παιχνίδι του Α.Ο.Κ. στη Football League. Η τραυματική τους κατάσταση παρουσιάζει σημαντικότατη βελτίωση, οι παίκτες διανύουν το τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας τους και όπως όλα δείχνουν αναμένεται να δώσουν κανονικά το παρών τους, προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες στο δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με την Κασσιόπη.

  17 Responses to “Η ηρεμία θα πρέπει να επανέλθει στο στρατόπεδο της Ελαφράς Ταξιαρχίας του Βορρά με τους παίκτες να επιστρέφουν αύριο Τετάρτη (4/12) στις προπονήσεις – Εν αναμονή της ανακοίνωσης από την ΠΑΕ Καβάλα του ονόματος του νέου προπονητή με τον Γ. Μαραντά να είναι πολύ κοντά”