Bookmarks

  Στην Καβάλα βρίσκεται σήμερα Πέμπτη (12/9) από το πρωί ο έμπειρος ποδοσφαιριστής Σάκης Πρίττας ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει μία ακόμη μεταγραφή για τους «Αργοναύτες» στο πλαίσιο της ενίσχυσης της ομάδας, εν όψει των υποχρεώσεων τόσο για το θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος όσο και για το νέο πρωτάθλημα της Football League. Ο Σάκης Πρίττας συναντήθηκε με τον εκπρόσωπο των επενδυτών στην ΠΑΕ Καβάλα Βλάσση Τσάκα, οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα και πλέον απομένουν μόνο τα τυπικά προκειμένου ο ποδοσφαιριστής να υπογράψει το νέο συμβόλαιο στην καριέρα του αυτή τη φορά με τον Α.Ο.Κ..

   

  Έτσι λοιπόν ο Θανάσης Πρίττας που ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ποσειδώνα Νέας Μηχανιώνας και ακολούθως μεταπήδησε στη Skoda Ξάνθη, τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης και τον Άρη με πέρασμα και από τον Πανθρακικό, αποτελεί τη νέα μεταγραφή του Α.Ο.Κ. και αφού υπογράψει το συμβόλαιό του αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις και από την ΠΑΕ Καβάλα.

   

   

  Ενδιαφέρον στην ισπανική αγορά

  Την ίδια ώρα και ενώ η μεταγραφική περίοδος βρίσκεται σε εξέλιξη οι ιθύνοντες της ΠΑΕ Καβάλα προσπαθούν να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια προκειμένου η ομάδα να ενισχυθεί όσο περισσότερο γίνεται και ταυτόχρονα να καλυφθούν τα κενά τα οποία έχουν εντοπιστεί από τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας των «Αργοναυτών». Έτσι λοιπόν σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές το ενδιαφέρον δε στρέφεται μόνο στην ελληνική αγορά αλλά και στην αγορά της Ισπανίας. Πιο συγκεκριμένα οι ιθύνοντες της ΠΑΕ Καβάλα έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με δύο Ισπανούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι θέμα χρόνου πότε θα φτάσουν στην Καβάλα και οι οποίοι θα αποτελέσουν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Α.Ο.Κ.. Το σίγουρο είναι πως μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος πλην της περίπτωσης του Θανάση Πρίττα αλλά και του Γιάννη Καπνίδη που αποκτήθηκαν, τουλάχιστον τρεις ακόμη μεταγραφές έμπειρων ποδοσφαιριστών αναμένεται να ενταχθούν στο έμψυχο δυναμικό της ΠΑΕ Καβάλα.

   

  Προβληματισμός για την εμφάνιση στην Ελευθερούπολη

  Βέβαια εκείνο το οποίο θα πρέπει να θεωρήσουμε κάτι περισσότερο από σίγουρο είναι το γεγονός ότι δικαιολογημένος είναι ο προβληματισμός ο οποίος υπάρχει στις τάξεις της Καβαλιώτικης ΠΑΕ από το μετριότατο αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσίασαν οι «Αργοναύτες» κατά τη διάρκεια του τελευταίου φιλικού στην Ελευθερούπολη με αντίπαλο τον τοπικό Ορφέα. Ο Α.Ο.Κ. γνώρισε την ήττα με σκορ (1-0), οι ποδοσφαιριστές του δεν ανταποκρίθηκαν σε καμία περίπτωση στις απαιτήσεις του αγώνα, παρουσιάστηκαν νωθροί αλλά και ασύνδετοι στο μεγαλύτερο μέρος του και φυσιολογικά κάτω από τις συγκεκριμένες συνθήκες ήρθε η ήττα για τους «Αργοναύτες». Μία ήττα η οποία δικαιολογημένα έφερε τον προβληματισμό αλλά και την κατήφεια στα αποδυτήρια της Καβάλας με τον Γερμανό προπονητή Ντίτελμ Φέρνερ και τον βοηθό του Γιάννη Τσιφόπουλο να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα, για τις αδυναμίες αλλά και τα κενά τα οποία εντόπισαν στην ομάδα. Με βάση όλα τα παραπάνω και λίγο πριν από το εκτός έδρας παιχνίδι του κυπέλλου στην Καρδίτσα με την Αναγέννηση, ο Α.Ο.Κ. δείχνει μάλλον ανέτοιμος, δείχνει ότι χρειάζεται ενίσχυση μεταγραφική και κυρίως δείχνει ότι χρειάζεται αρκετή δουλειά για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του νέου πρωταθλήματος της Football League. Βέβαια να τονίσουμε ότι μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου που ξεκινάει το νέο πρωτάθλημα της Football League τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ. έχουν μπροστά τους περίπου κάτι περισσότερο από 2,5 εβδομάδες προκειμένου η ομάδα να δουλέψει σε θέματα φυσικής κατάστασης αλλά και σε θέματα τακτικής.

   

  Ο Δημήτρης Καρδαράς προπονητής των τερματοφυλάκων

  Έπιασε δουλειά τις τελευταίες ημέρες ως προπονητής τερματοφυλάκων ο γνώριμος της ΠΑΕ Καβάλα Δημήτρης Καρδαράς ο οποίος κατά το παρελθόν διετέλεσε και προπονητής του Α.Ο.Κ..


  One Response to “Στην Καβάλα βρίσκεται από σήμερα Πέμπτη (12/9) από το πρωί ο έμπειρος ποδοσφαιριστής Σάκης Πρίττας ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει μία ακόμη μεταγραφή για τους «Αργοναύτες» – Ενδιαφέρον στην ισπανική αγορά”