Bookmarks

  Σε 4 άξονες κινείται το τελευταίο χρονικό διάστημα ο σχεδιασμός από πλευράς της Διοίκησης της ΠΑΕ Καβάλα εν όψει του πρωταθλήματος της Football League και στην προσπάθεια που καταβάλλεται για ανασύνταξη των δυνάμεων σε όλες τις κατευθύνσεις. Οι άξονες αυτοί είναι η στελέχωση του Διοικητικού Συμβουλίου και η διεύρυνσή του, ο χώρος που θα φιλοξενήσει τα γραφεία αλλά και το προσωπικό που θα υπάρχει, η συγκρότηση του τεχνικού επιτελείου της ΠΑΕ Καβάλα και τέλος ο εμπλουτισμός του υπάρχοντος έμψυχου δυναμικού. Μάλιστα από την πλευρά του ο Πρόεδρος και μεγαλομέτοχος Γιώργος Τσοκτουρίδης, ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Καβάλα Χαράλαμπος Κουφατζής και τα στελέχη της ομάδας δείχνουν αποφασισμένα προκειμένου να κινηθούν άμεσα και αποτελεσματικά τις επόμενες ημέρες προκειμένου όλα αυτά τα θέματα που αποτελούν πρώτη προτεραιότητα, να προχωρήσουν με γοργούς ρυθμούς.

   

  Η στελέχωση της νυν Διοίκησης

  Βασικό μέλημα της σημερινής Διοίκησης του Γιώργου Τσοκτουρίδη είναι η στελέχωση με νέα πρόσωπα τα οποία θα ενσωματωθούν στο υπάρχον Διοικητικό σχήμα και ο καθένας θα αναλάβει διαφορετικές δράσεις. Μεταξύ των ονομάτων που ακούγονται είναι η επιστροφή στη Διοίκηση του Βασίλη Λαμπαδίτη καθώς επίσης και η είσοδος στο νέο Διοικητικό σχήμα που θα προκύψει των Αστέριου Ζήκου και Σπύρου Μπασδάνη. Δύο πρόσωπα τα οποία κατά το παρελθόν, διετέλεσαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ερασιτέχνη Α.Ο.Κ.. Μάλιστα καλά πληροφορημένες πηγές σημειώνουν ότι τόσο ο Αστέριος Ζήκος όσο και ο Σπύρος Μπασδάνης αναμένεται πλην των αρμοδιοτήτων που θα έχουν στην ΠΑΕ Καβάλα, θα αναλάβουν και το βάρος της ομάδας U17. Την ίδια ώρα ακούγονται και κάποια άλλα ονόματα τα οποία ενδεχομένως να συμπεριληφθούν στη νέα Διοίκηση με πρόσωπα τα οποία κατά καιρούς έχουν ασχοληθεί είτε με το επαγγελματικό είτε και με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στην Καβάλα. Το σίγουρο πάντως είναι ότι από την πλευρά του ο Γιώργος Τσοκτουρίδης δείχνει αποφασισμένος προκειμένου να διευρύνει τη νέα Διοίκηση που θα προκύψει και αυτή θα είναι 7μελής ή 11μελής και πιθανότατα με εκπρόσωπο των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Α.Ο.Κ..

   

  Το τεχνικό της επιτελείο

  Από κει και πέρα βάρος από τη σημερινή Διοίκηση ρίχνεται και μάλιστα αρκετά μεγάλο στη στελέχωση του τεχνικού επιτελείου της ΠΑΕ Καβάλα. Όπως όλα δείχνουν και εκτός απροόπτου το «τιμόνι» των «Αργοναυτών» θα συνεχίσει ο προπονητής Γιώργος Μαραντάς. Από κει και πέρα η ΠΑΕ βρίσκεται στην αναζήτηση του τεχνικού διευθυντή της ενώ σημαντικό ρόλο στην ΠΑΕ θα παίξει και ο Σάκης Τσιρονίδης ο οποίος πέρσι ήταν υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ. Παράλληλα η ομάδα αναζητεί και το νέο γυμναστή της αφού ως γνωστών ο Γιάννης Γκιόκας ανέλαβε το πόστο της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας του Παγγαίου.

   

  Ο «εμπλουτισμός» των αποδυτηρίων

  Και ενώ όλα τα παραπάνω βρίσκονται σε εξέλιξη ο Γιώργος Μαραντάς συνεχίζει το σχεδιασμό των πλάνων της ΠΑΕ Καβάλα για τις μεταγραφές οι οποίες θα πρέπει να γίνουν και μάλιστα άμεσα. Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι ο Ξανθιώτης προπονητής σε συνεννόηση με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργο Τσοκτουρίδη έχει προχωρήσει σε προφορικές συμφωνίες με τουλάχιστον 4 έμπειρους ποδοσφαιριστές της Β΄ Εθνικής κατηγορίας. Ο σχεδιασμός θα συνεχιστεί και μέχρι την Παρασκευή 2 Αυγούστου που αναμένεται να ξεκινήσει η προετοιμασία των «Αργοναυτών», οι παίκτες που θα ενταχθούν στο έμψυχο δυναμικό της ΠΑΕ Καβάλα θα είναι περισσότεροι. Σ’ αυτό ήδη υπολογίζονται οι Kαπνόπουλος, Τιγγιρίδης, Ντομί, Ρεβυθόπουλος, Καζαντζίδης, Θεοδωρίδης, Παπαδόπουλος, Γαβριηλίδης και Κάμπατζης παίκτες οι οποίοι ανήκουν ήδη στο ρόστερ της Καβάλας.

   

  One Response to “Σε 4 άξονες με γοργούς ρυθμούς κινείται σήμερα η ΠΑΕ Καβάλα – Στη στελέχωση της νέας Διοίκησης – Στη συγκρότηση των νέων γραφείων – Στην ανεύρεση των συνεργατών του στο τεχνικό επιτελείο και στον εμπλουτισμό του υπάρχοντος έμψυχου δυναμικού με έμπειρους παίκτες”