Bookmarks

  Στην Καβάλα, φιλοξενούμενος του προσωπικού του φίλου και πρώην γενικού αρχηγού του Α.Ο.Κ., στο περσινό πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας, Αστέριου Ζήκου βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο πρώην παίκτης του Α.Ο.Κ. και νυν της ΑΕΚ Μιχάλης Παυλής. Προσπαθεί να ξεχάσει το δράμα του δικέφαλου και τον υποβιβασμό της ομάδας και γενικότερα να αφήσει πίσω του τις πολλές και δραματικές στιγμές που έζησε ο ίδιος αλλά και οι συμπαίκτες του κατά τη διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος της Superleague που οδήγησαν την ΑΕΚ στον υποβιβασμό. Προσπαθεί με απλά λόγια να ηρεμήσει, να ξαναβρεί τον εαυτό του, περιμένοντας την ίδια ώρα όπως ο ίδιος μας δήλωσε στο www.kavalagoal.gr πολύ γρήγορα να βρει τον εαυτό της και η ομάδα της ΑΕΚ.

   

  Τον Μιχάλη Παυλή συναντήσαμε παρέα με τον Αστέριο Ζήκο αλλά και με πολλούς άλλους, παλιούς γνώριμούς του στην πόλη μας και είχαμε μία συζήτηση μαζί του για όλους και για όλα. Κλείσαμε για την πρώην ομάδα του, την Καβάλα για τους πρώην συμπαίκτες του στον Α.Ο.Κ. οι οποίοι, φέτος γράφουν τη δική τους ιστορία στον Α.Ο.Κ., ο ίδιος μας σχολίασε τον πανηγυρισμό του συμπαίκτη του Γιώργου Κατίδη και το γκολ που του αφιέρωσε στο παιχνίδι κόντρα στη Βέροια, για το εάν θέλει να παραμείνει και τη νέα περίοδο στην ΑΕΚ και βέβαια ο Μιχάλης Παυλής μας κατέθεσε και τον σχολιασμό του για τα όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό για αλλαγή ιδιοκτησίας την ΠΑΕ ΑΕΚ. Μάλιστα κλείνοντας τη συζήτησή μας ο Μιχάλης Παυλής ευχήθηκε γρήγορη και πραγματική Ανάσταση στην ΑΕΚ.

   

  Η αποκλειστική συνέντευξη του Μιχάλη Παυλή στο www.kavalagoal.gr

  Αναλυτικά η αποκλειστική συνέντευξη του Μιχάλη Παυλή στο www.kavalagoal.gr έχει ως εξής:

   

  -Ο Μιχάλης Παυλής τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στην Καβάλα σε ένα γνώριμο γι’ αυτόν περιβάλλον, ανάμεσα σε φίλους. Ποιος καλός άνεμος Μιχάλη σε έφερε στη Γαλάζια Πολιτεία;

  -«Οι καλές σχέσεις οι οποίες δημιούργησα αλλά και συνέχισα να έχω στην πόλη της Καβάλας, με πολλά πρόσωπα τα οποία συνδέθηκα μαζί τους με έφεραν και πάλι στην πόλη σας για να περάσω ήσυχα κάποιες ημέρες, μαζί τους. Αυτό λοιπόν κάνω μέχρι που να επιστρέψω στην Αθήνα και γενικότερα ζω εδώ στην Καβάλα πολύ όμορφες και ήρεμες στιγμές».

   

  -Ο Μιχάλης Παυλής κατά πόσο παρακολουθούσε την παλιά του ομάδα, τον Α.Ο.Κ., στο πρωτάθλημα της Football League που συμμετέχει φέτος και ποια η άποψή του γενικότερα;

  -«Ναι βέβαια, μάθαινα πολλά νέα από τους πρώην συμπαίκτες μου στον Α.Ο.Κ., όταν η ομάδα αγωνίζονταν στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας. Με τους περισσότερους από τους πρώην συμπαίκτες μου έχω κρατήσει επαφές και από εκείνους όσο βέβαια και από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης μάθαινα τα νέα της ομάδας. Η πληροφόρησή μου κυρίως είχε να κάνει αφενός για το πώς πάει η ομάδα γενικότερα σε αγωνιστικό επίπεδο, αφετέρου δε για την πρόοδο των νεαρών συμπαικτών μου και οι οποίοι όπως μάθαινα έκαναν σημαντικά βήματα στην καριέρα τους».

   

  -Μιχάλη το γεγονός ότι κάποιοι πρώην συμπαίκτες σου στον Α.Ο.Κ., φέτος τους είδαμε να κάνουν σημαντικά βήματα στην καριέρα τους και να αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Football League. Θεωρείς ότι αυτό αποτελεί για τους ίδιους ένα σημαντικό βήμα;

  -«Θεωρώ πως για τα νεαρά αυτά παιδιά είναι μία καινούρια αρχή, θα πρέπει να συνεχίσουν να έχουν το μυαλό στο κεφάλι τους, να διακρίνονται για την ταπεινότητα και την σεμνότητα εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, και πιστεύω ότι πολλοί από αυτούς μπορούν να κάνουν καριέρα και εκτός Καβάλας. Άλλωστε αυτό το αξίζουν, γιατί μέσα από τη σκληρή δουλειά της καθημερινότητας, στις προπονήσεις, έφτασαν εκεί που έφτασαν και πιστεύω ότι μπορούν να πάνε ακόμη πιο ψηλά».

   

  -Μιχάλη να αφήσουμε το κεφάλαιο Α.Ο.Κ. και να περάσουμε στο κεφάλαιο της ΑΕΚ. Ολοκληρώθηκε πραγματικά μία χρονιά η οποία αν μη τι άλλο χαρακτηρίζεται ως «δραματική» για την ομάδα σου. Μια χρονιά η οποία πλήγωσε στην κυριολεξία όλους. Εσύ προσωπικά αλλά και οι υπόλοιποι συμπαίκτες σου, θεωρείτε τους εαυτούς σας πληγωμένους από την τροπή που πήραν τα πράγματα φέτος;

  -«Κοιτάξτε να δείτε κύριε Πετρόπουλε. Όποιος στην ΑΕΚ δεν αισθάνεται πληγωμένος τότε σίγουρα πάει να πει ότι δεν τον ένοιαξε για τον υποβιβασμό της ομάδας αλλά και γενικότερα γι’ αυτό το πράγμα που πέρασε και περνάει. Όποιος μάλιστα δεν τον ένοιαξε θα έχει και τις ανάλογες συνέπειες. Θα υποστεί δηλαδή τις συνέπειες και αυτό γιατί από τη στιγμή που η ΑΕΚ υποβιβάστηκε τότε τα πράγματα δυσκολεύουν για όλους αλλά και για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή, στο υπόλοιπο της καριέρας του».

   

  -Μιχάλη θα θέλαμε να σταθούμε λιγάκι στην κουβέντα που έχουμε μαζί σου, σε μία σκηνή στην οποία ως υπαίτιος ο Γιώργος Κατίδης στο παιχνίδι με τη Βέροια (2-1) πετυχαίνοντας το νικητήριο γκολ της ομάδας έτρεξε στο σημείο της κερκίδας που βρισκόσουν εσύ για να σου αφιερώσει προσωπικά το τέρμα που πέτυχε. Ποιο σχόλιο έχεις να κάνεις επ’ αυτού;

  -«Για το θέμα αυτό δεν έχω να πω απολύτως τίποτα και δε θέλω να κάνω το παραμικρό σχόλιο. Ο Γιώργος δε μου αφιέρωσε το γκολ με το συγκεκριμένο πανηγυρισμό. Μου αφιέρωσε το γκολ που πέτυχε και η κίνηση η οποία έγινε από μέρους του δεν είχε να κάνει με την αφιέρωσή του, προς το πρόσωπό μου».

   

  -Μιχάλη θεωρείς ότι ο τρόπος με τον οποίο πανηγύρισε ο Γιώργος Κατίδης το συγκεκριμένο γκολ παρεξηγήθηκε σε μέγιστο βαθμό από τους φορείς του επαγγελματικού ποδοσφαίρου της χώρας μας και από τον φίλαθλο κόσμο;

  -«Η κίνηση αυτή έχει περάσει, το όλο θέμα θεωρείται λήξαν και εγώ δε θα ήθελα σε καμία περίπτωση να επανέλθω σε ένα ζήτημα το οποίο αποτελεί παρελθόν».

   

  -Ο Μιχάλης Παυλής θα παραμείνει και την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο στην ΑΕΚ;

  -«Από την πλευρά μου πρόθεσή μου είναι να παραμείνω και την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο στην ομάδα της ΑΕΚ. Θα ακολουθήσω την ΑΕΚ όπου κι αν παιζει. Το αν θα ανανεωθεί το συμβόλαιό μου ή όχι εξαρτάται από άλλους και όχι από μένα».

   

  -Μιχάλη και κάτι τελευταίο. Ακούγονται πάρα πολλά τον τελευταίο καιρό για ανθρώπους οι οποίοι θέλουν να αναλάβουν τις τύχες της ΑΕΚ και μάλιστα άμεσα, και οι οποίοι κατά το παρελθόν έχουν εμπλακεί με τα Διοικητικά της ΑΕΚ. Εσύ από την πλευρά σου ποιο μήνυμα θα ήθελες να τους στείλεις;

  -«Εγώ από την πλευρά μου δε θέλω να τους στείλω κανένα μήνυμα. Αυτοί ξέρουν και μάλιστα πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν, πώς να το κάνουν και σε ποιο χρονικό ορίζοντα. Αυτοί αποκλειστικά και μόνο είναι αρμόδιοι στο συγκεκριμένο κομμάτι. Πιστεύω μάλιστα ότι θα γίνει μία νέα αρχή στην ομάδα, όλα θα κυλίσουν όπως ακριβώς πρέπει να κυλίσουν έτσι ώστε η ΑΕΚ να ξαναγίνει μεγάλη, έτσι όπως ήταν».

   

  -Στον Μιχάλη Παυλή τι εύχεσαι;

  -«Υγεία να έχω και τίποτα άλλο».

   

  -Μιχάλη σε ευχαριστούμε πολύ για τη συζήτηση που είχαμε μαζί σου και σου ευχόμαστε ολόψυχα καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση.

  -«Κύριε Πετρόπουλε καλή Ανάσταση και σε σας, σε όλους τους Καβαλιώτες, σε όλο τον κόσμο και φυσικά πραγματική και γρήγορη Ανάσταση στην ΑΕΚ».

  Comments are closed.