Bookmarks

   

  Ο «Γολγοθάς» για τον Α.Ο.Κ. αλλά και για όλες τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος της Football League συνεχίζεται με τις αναμετρήσεις Κυριακή-Τετάρτη-Κυριακή και η Ελαφρά Ταξιαρχία του Βορρά τη δεύτερη πριν από το τέλος στροφή πριν πέσει η «καρό σημαία» του πρωταθλήματος της Football League, την Τετάρτη (22/5) θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο της Επανομής την τοπική Αναγέννηση για την 41η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Μία αναμέτρηση χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον με τους παίκτες του Γιώργου Μαραντά σε ένα ακόμη παιχνίδι να έχουν ως κίνητρο το γόητρο προκειμένου ο Α.Ο.Κ. με την ολοκλήρωση του φετινού «μαραθωνίου» της Football League να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται στον πίνακα της βαθμολογίας.

   

  «Τέλος» για 4 παίκτες το υπό εξέλιξη πρωτάθλημα

  Το σίγουρο είναι ότι για 4 ποδοσφαιριστές οι οποίοι ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό του Α.Ο.Κ. το πρωτάθλημα της Football League που διανύουμε πρόωρα τελείωσε και αυτό γιατί ο «κίτρινος πυρετός», χτύπησε για τα καλά τους συγκεκριμένους παίκτες οι οποίοι δεν έχουν δικαίωμα για να αγωνιστούν τόσο στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Αναγέννηση Επανομής όσο και την τελευταία αγωνιστική στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Πιο συγκεκριμένα ο Δημήτρης Πλιάγκας συμπλήρωσε 11 κίτρινες κάρτες, ο Στέλιος Μαραγκός 10 και από 7 οι Τάσος Παγώνης και Παντελής Ντουτσαρίδης. Με δεδομένες λοιπόν τις συγκεκριμένες απουσίες ο Α.Ο.Κ. όπως και στις προηγούμενες αγωνιστικές και στην αναμέτρηση στο γήπεδο της Επανομής όπως και σε εκείνες οι οποίες προηγήθηκαν θα αγωνιστεί με χίλια μύρια προβλήματα και με τον τεχνικό των «Αργοναυτών» δικαιολογημένα να πονοκεφαλιάζει. Έτσι ο ίδιος αναζητεί λύσεις από τους παίκτες οι οποίοι ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας προκειμένου να καλύψει τα κενά τα οποία υπάρχουν έτσι ώστε οι «Αργοναύτες» να τελειώσουν με τη μεγαλύτερη βαθμολογική συγκομιδή στις αναμετρήσεις με την Αναγέννηση Επανομής αλλά και την Αναγέννηση Γιαννιτσών, την ερχόμενη Κυριακή (26/5) στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Τέλος σε όλα τα παραπάνω να σημειωθεί ότι όσοι παίκτες αγωνίστηκαν ως βασικοί στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό σήμερα Δευτέρα (20/5) πραγματοποίησαν χαλάρωμα ενώ όλοι οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

   

  Οι δηλώσεις του Γιώργου Μαραντά

  Μετά το τέλος της αναμέτρησης του Α.Ο.Κ. με τον Πανσερραϊκό (0-1) ο προπονητής της Καβάλας Γιώργος Μαραντάς έκανε δηλώσεις στους εκπροσώπους του αθλητικού ρεπορτάζ και μεταξύ των άλλων σημείωσε και τα εξής:

  -«Έγινε ένα παιχνίδι στο οποίο παίξαμε κάτω από συνθήκες σχεδόν αντίξοες λόγω της μεγάλης ζέστης και οι παίκτες μας οι οποίοι προέρχονταν από ένα μεγάλο ταξίδι παρουσιάστηκαν αρκετά ταλαιπωρημένοι. Το πρώτο ημίχρονο ανήκει ολοκληρωτικά στον Πανσερραϊκό ενώ στην επανάληψη με τις αλλαγές που έγιναν οι παίκτες που μπήκαν μας βοήθησαν αρκετά. Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε καλές καταστάσεις για να πετύχουμε κάτι, αλλά δυστυχώς αυτό δεν έγινε. Τελικά πιστεύω ότι το ρόστερ μας είναι μικρό και οι νέοι ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας, δεν αντέχουν σ’ αυτή την πίεση αφού ως γνωστών αγωνιζόμαστε Κυριακή-Τετάρτη-Κυριακή. Αυτό φάνηκε στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό και σίγουρα δεν είχαμε την ευστοχία που χρειαζόμασταν. Πρόκειται για ένα στοιχείο το οποίο από την αρχή της σεζόν μας λείπει. Οπότε ήρθε και το αποτέλεσμα της ήττας. Ένα αποτέλεσμα το οποίο δεν είναι καλό για μας αφού εμείς θέλουμε να παίρνουμε βαθμούς ώστε να κάνουμε τον επίλογο του πρωταθλήματος και την παρουσία μας όσο πιο ευχάριστο γίνεται. Και αυτό γιατί ζούμε ανάμεσα σε μεγάλα προβλήματα και τόσο οι καλές εμφανίσεις όσο και τα καλά αποτελέσματα μας βοηθούν για να κάνουμε καλύτερες τις προϋποθέσεις μας και να τελειώσουμε όσο καλύτερα γίνεται το πρωτάθλημα που διανύουμε».

  Comments are closed.