Bookmarks

   

  Το ενδιαφέρον επιχειρηματιών από την Καβάλα αλλά και από την Αθήνα επιβεβαίωσε μιλώντας αποκλειστικά στο www.kavalagoal.gr, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργος Τσοκτουρίδης ρίχνοντας «φως» στην έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί το τελευταίο 24ωρο περί πώλησης της ΠΑΕ Καβάλα. Ο Γιώργος Τσοκτουρίδης μίλησε για εκχώρηση του 55% των μετοχών της Καβαλιώτικης ΠΑΕ, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο και ο ίδιος να συμμετάσχει εάν προχωρήσει η πώληση, στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο.   Ταυτόχρονα ο Γιώργος Τσοκτουρίδης τόνισε ότι η επόμενη μέρα για τον Α.Ο.Κ. θα είναι ακόμα καλύτερη από αυτή που υπάρχει σήμερα δεδομένου ότι η ομάδα την παρούσα χρονική περίοδο οικονομικά ασφυκτιεί.

   

  Ο Γιώργος Τσουκτουρίδης στο www.kavalagoal.gr

  Αναλυτικά το περιεχόμενο της συνέντευξης που παραχώρησε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Καβάλας Γιώργος Τσοκτουρίδης στο www.kavalagoal.gr έχει ως εξής:

   

  -«Κύριε Τσοκτουρίδη είτε μέσω δημοσιευμάτων το τελευταίο 24ωρο είτε και πολλών συζητήσεων, έντονη είναι η φημολογία που έχει αναπτυχθεί περί πώλησης της ΠΑΕ Καβάλα και μάλιστα άμεσα. Ποια είναι η επίσημη τοποθέτησή σας ως μεγαλομέτοχος της Καβαλιώτικης εταιρίας;

  -«Είναι αλήθεια, ότι εδώ και πάρα πολύ καιρό ο Α.Ο.Κ. αναζητάει επενδυτές. Ως γνωστών είχαμε ξεκινήσει μία προσπάθεια με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Καβάλα η οποία δεν ευοδώθηκε δεδομένου του ότι δεν υπήρξε ενδιαφέρον από πλευράς των Καβαλιωτών για να πάρουν μετοχές της ΠΑΕ και έτσι προχωρήσαμε στο επόμενο στάδιο το οποίο είναι, η άμεση πώληση-εκχώρηση των μετοχών. Δηλαδή θέλω να σας πω ότι είμαστε στη διαδικασία αναζήτησης, επιχειρηματιών, κατά προτίμηση Καβαλιωτών οι οποίοι θα θέλουν να μπουν στην ΠΑΕ Καβάλα, να επενδύσουν, να αναλάβουν τις τύχες του ιστορικού σωματείου και να αναλάβουν τις τύχες της ομάδας ώστε να μπορέσουν να το οδηγήσουν ψηλά εκεί που πραγματικά ανήκει να βρεθεί ο Α.Ο.Κ.».

   

  -Όταν λέμε για εκχώρηση ή πώληση των μετοχών αναφερόμαστε μόνο στο δικό σας ποσοστό; Δηλαδή στο ποσοστό του 48% που έχετε στα χέρια σας ή και των υπολοίπων μετόχων της ΠΑΕ;

  -«Φαντάζομαι το δικό μου ποσοστό αλλά και του Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Καβάλα Χαράλαμπου Κουφατζή ώστε ο επιχειρηματίας ή οι επενδυτές που θα έρθουν για να αναλάβουν τις τύχες της ΠΑΕ Καβάλα να έχει στα χέρια του το 55% έτσι ώστε να μπορέσει να διοικήσει χωρίς να δημιουργούνται εμπόδια».

   

  -Σήμερα που συζητάμε, ως Πρόεδρος της ΠΑΕ Καβάλα κατά πόσο εκτιμάτε ότι η πώληση των μετοχών της ομάδας είναι πολύ κοντά;

  -«Θεωρώ όντως ότι είναι κοντά. Δεδομένου του ότι στο πρόσφατο παρελθόν υπήρξε και πώληση μιας ακόμη ΠΑΕ, εκείνης του Ολυμπιακού Βόλου. Όπως και εκεί βρέθηκαν κάποιοι επιχειρηματίες από το Βόλο και πήραν την ΠΑΕ μπορεί να συμβεί αυτό και εδώ. Υπάρχουν επαφές, υπάρχει ενδιαφέρον και θεωρώ ότι, μπορεί μέσα στα επόμενα 24ωρα να έχουμε κάτι πιο συγκεκριμένο».

   

  -Οι επενδυτές ή επιχειρηματίες κύριε Τσοκτουρίδη που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να αγοράσουν το μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ Καβάλα και με τους οποίους εσείς έχετε μιλήσει, είναι Καβαλιώτες ή από την Αθήνα όπως γράφτηκε και ακούστηκε;

  -«Έχω μιλήσει και με Καβαλιώτες αλλά και με Αθηναίους».

   

  -Πιθανόν δηλαδή να προκύψει συνεργασία;

  -«Υποθέτω ότι όποιος πάρει το πακέτο θα θελήσει να το πάρει ολόκληρο ώστε να μπορέσει να διοικήσει. Δηλαδή άλλο το ενδιαφέρον που εκφράστηκε από πλευράς Καβαλιωτών επιχειρηματιών και διαφορετικό εκείνο το ενδιαφέρον που εκφράστηκε από Αθηναίους επενδυτές. Πάντως εκείνο το οποίο θέλω να ξεκαθαρίσω είναι το ότι εφόσον Καβαλιώτες εκφράσουν το ενδιαφέρον τους για να αναλάβουν τις τύχες της ΠΑΕ Καβάλα σαφώς και θα προτιμηθούν αυτοί».

   

  -Να θεωρήσουμε δηλαδή ότι οι συζητήσεις είναι προχωρημένες;

  -«Σ’ αυτά τα θέματα κανένας δεν μπορεί να διαβεβαιώσει τίποτα αλλά γενικά θα ήθελα να σας πω ότι συζητήσεις γίνονται».

   

  -Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η επόμενη μέρα για τον Α.Ο.Κ.;

  -«Η επόμενη μέρα για τον Α.Ο.Κ. πιστεύω ότι θα είναι ακόμη καλύτερη από αυτή που υπάρχει σήμερα δεδομένου του ότι η ομάδα στην παρούσα χρονική περίοδο που βρισκόμαστε ασφυκτιεί οικονομικά και εφόσον υπάρξει ερχομός νέων επενδυτών ο Α.Ο.Κ. θα μπορέσει να πάρει ανάσες έτσι ώστε να δει το μέλλον με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία».

   

  -Με τον Γιώργο Τσοκτουρίδη εντός του επόμενου Δ.Σ. της ΠΑΕ Καβάλα, εάν προκύψουν αλλαγές;

  -«Τα πάντα είναι ανοιχτά. Εμένα θα με ενδιέφερε να είμαι στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο όταν αυτό προκύψει γιατί θέλω να είμαι κοντά στον Α.Ο.Κ., να παρέχω τις ιατρικές μου υπηρεσίες αλλά από την άλλη πλευρά θα ήθελα να σας πω ότι αδυνατώ, δεδομένων των οικονομικών μεγεθών, να ανταπεξέλθω τώρα στις οικονομικές απαιτήσεις που υπάρχουν. Γι’ αυτό ζητάω να βρεθούν και άλλα άτομα κοντά μου έτσι ώστε η ομάδα να μην αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα».

   

  -Και μία τελευταία ερώτηση θα θέλαμε να σας κάνουμε. Θεωρείτε ότι παραμονές ενός δύσκολου αγώνα, όπως είναι αυτό που δίνει ο Α.Ο.Κ. στα Γιαννιτσά με την τοπική Αναγέννηση, φημολογίες που αναπτύσσονται και μάλιστα έντονα περί πώλησης της ΠΑΕ, δημιουργούν πρόβλημα στο αγωνιστικό κομμάτι και στους προπονητές αλλά και ποδοσφαιριστές της ομάδας;

  -«Δε νομίζω. Θεωρώ ότι μάλλον δημιουργούν καλό δεδομένου του ότι διαφαίνεται ότι από πλευράς της Διοίκησης γίνονται κινήσεις οι οποίες αποσκοπούν να εξασφαλίσουν το αύριο της ομάδας. Άλλωστε γνωρίζουν και όλοι οι ποδοσφαιριστές των υπολοίπων ΠΑΕ των οποίων οι ομάδες αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, έτσι και στη δική μας ΠΑΕ, γνωρίζουν οι παίκτες μας πως ότι κι αν γίνει θα γίνει για το καλό τους».

   

  Με Τριποτσέρη-Χωρίς Ντουτσαρίδη

  Σε αγωνιστικό επίπεδο με την προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή (8/2) στο γήπεδο της Νέας Καρβάλης δόθηκε συνέχεια στο πρόγραμμα της προετοιμασίας των «Αργοναυτών» για την εκτός έδρας αναμέτρηση στα Γιαννιτσά κόντρα στην τοπική Αναγέννηση. Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο προπονητής Νίκος Παπαδόπουλος μετράει μία επιστροφή αλλά και μία απουσία για το παιχνίδι της Κυριακής (10/2) μέσα στα Γιαννιτσά. Πιο συγκεκριμένα στην 11άδα του Α.Ο.Κ. επιστρέφει ο Θοδωρής Τριποτσέρης ο οποίος εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Επανομής ενώ αντίθετα στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας των «Αργοναυτών» δε θα είναι ο Παντελής Ντουτσαρίδης ο οποίος συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και την ποινή της μίας αγωνιστικής της τιμωρίας του θα την εκτίσει την Κυριακή (10/2) μέσα στα Γιαννιτσά. 4 κίτρινες κάρτες έχουν συμπληρώσει επίσης τόσο ο Δημήτρης Πλιάγκας όσο και ο Ντο Σάντος αλλά από την ΠΑΕ Καβάλα δε δηλώθηκαν ακόμη οι αγώνες που θα εκτίσουν τις ποινές τους.

   

  Η αποστολή του ΑΟΚ για το παιχνίδι με τα Γιαννιτσά

  Στην αποστολή των «Αργοναυτών» μετέχουν οι Αποστολίδης, Παγώνης, Καλαγκάνης, Μαραγκός, Τριποτσέρης, Κάργας, Τάσιτς, Ντόσης, Κούτεφ, Εντιαγέ, Πάτο, Σουλογάνης, Πακάλτσης, Ρεβυθόπουλος, Γελαδάρης, Τσομπανόπουλος, Πλιάγκας, Χλωρός και Μπρατσιάνι.

   

  Η αποστολή της Αναγέννησης Γιαννιτσών

  Στα αγωνιστικά της Αναγέννησης Γιαννιτσών, ο προπονητής Σάββας Κωφίδης δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Σπαθάρα, Τσιάμη, Χατζόγλου, Αρβανιτόπουλο και Καραογλανίδη, στον στρατευμένο Σαπανίδη και στους Άρτσε και Κέρι, αφού δεν έχουν εκδοθεί τα δελτία τους. Στην αποστολή των κυανόλευκων μετέχουν οι Λαμπάκης, Κυριακίδης, Βλαχόπουλος, Γκαρακλίδης, Σαμαρόπουλος, Σερέτης, Γιόγιος, Σιδηρόπουλος, Ζαγοριανός, Καπνίδης, Σκαθαρούδης (πιθανή ενδεκάδα), Ζαχαριάδης, Καρπαθάκης, Τσίλογλου, Καρακάσογλου, Χαρμάνας, Αντρεϊνι, Καραδήμος.

   

  Ο Νίκος Τεβεκέλης σφυρίζει τον Α.Ο.Κ.

  Ο Θεσσαλονικιός διαιτητής Νίκος Τεβεκέλης ορίστηκε να διευθύνει την ερχόμενη Κυριακή την αναμέτρηση στον Δημοτικό γήπεδο των Γιαννιτσών μεταξύ του Α.Ο.Κ. και της τοπικής Αναγέννησης. Μία αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος του μαραθωνίου της Football League και βοηθοί του θα είναι οι Αστέριος Πατσιάς (Ε.Π.Σ. Μακεδονίας) και Κωνσταντίνος Λαφαντζής (Ε.Π.Σ. Πιερίας). Τέταρτος διαιτητής αγώνα ορίστηκε ο Δημήτριος Μαλούτας της Ε.Π.Σ. Ημαθίας με παρατηρητή διαιτησίας τον Γεώργιο Φωτιάδη (Ε.Π.Σ. Σερρών).

   

  Η ερχόμενη 21η αγωνιστική

  Καλλιθέα-Λάρισα

  Εργοτέλης-Νίκη Βόλου

  Λάρισα-Φωκικός

  Ηρακλής Ψαχνών-Θρασύβουλος

  Αν. Επανομής-Βύζας Μεγάρων

  Απόλλων Σμύρνης-Παναχαϊκή

  Αναγ. Γιαννιτσών-Καβάλα

  Πιερικός-Εθνικός Γαζώρου

  Ολυμπιακός Βόλου-Καλλονή

  Παναιτωλικός-Ηρακλής

  Ρεπό έχει η Δόξα Δράμας

   

  Η βαθμολογία

  1. Εργοτέλης (21-12) 40

  2. Ηρακλής Ψαχνών (21-13) 35

  3. Νίκη Βόλου (22-14) 32

  4. Απόλλων Σμύρνης (18-13) 31

  5. Ολυμπιακός Βόλου (20-10) 31

  6. Λάρισα (22-11) 30

  7. Ηρακλής Θεσ. (21-13) 29

  8. ΑΕΛ Καλλονής (15-12) 29

  9. Πανσερραϊκός (18-16) 28

  10. Παναιτωλικός (20-13) 27

  11. Εθνικός Γαζώρου (18-14) 27

  12. Δόξα Δράμας (18-16) 27

  13. Καβάλα (15-14) 25

  14. Καλλιθέα (21-21) 23

  15. Αναγ. Γιαννιτσών (18-27) 21

  16. Πιερικός (14-24) 21

  17. Φωκικός (13-22) 19

  18. Παναχαϊκή (14-18) 18

  19. Θρασύβουλος (9-16) 17

  20. Αναγ. Επανομής (11-32) 10

  21. Βύζας Μεγάρων (10-25) 10

   

   

  Comments are closed.