Σημαντικές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής ημέρας για τον 1ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας και σίγουρα οι τρεις εκπρόσωποι του Καβαλιώτικου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στον 1ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας θα επιδιώξουν να κατακτήσουν τις νίκες προκειμένου να αναρριχηθούν ακόμη πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος επιστρέφει στη βάση του και την ερχόμενη Κυριακή (20/1) στο γήπεδό του θα φιλοξενήσει τον Μέγα Αλέξανδρο Νέας Ζίχνης. Βασικός στόχος για την ομάδα του Γιώργου Στρατηλάτη είναι μόνο οι 3 βαθμοί της νίκης απέναντι στο συγκρότημα της Νέας Ζίχνης το οποίο παρουσιάζει αρκετές αδυναμίες.

 

Την ίδια ώρα ο Ορφέας Ελευθερούπολης μετά την εντός έδρας ήττα για τη 10η αγωνιστική και μάλιστα στο γήπεδό του από τον ΠΑΟ Κοσμίου (1-3) την ερχόμενη Κυριακή (20/1) θα αγωνιστεί στο Δημοτικό στάδιο της Πετρούσας κόντρα στην τοπική Δόξα. Μία αμφίρροπη αναμέτρηση με τους φιλοξενούμενους να θέλουν το θετικό αποτέλεσμα και ειδικότερα τους τρεις βαθμούς της νίκης για να πλασαριστούν στην πρώτη 3άδα του βαθμολογικού πίνακα. Την ίδια ώρα και πιο συγκεκριμένα στις 3 το μεσημέρι ο Άρης Ακροποτάμου θα ταξιδέψει στην έδρα του Οδυσσέα Αναγέννησης προκειμένου να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα. σίγουρα δικαιολογημένη είναι η αισιοδοξία που υπάρχει στο στρατόπεδο του Νίκου Καραμπετάκη για την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης απέναντι στην Αναγέννηση Σερρών, μία ομάδα η οποία με τον Ολυμπιακό Ροδόπολης βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

 

Η 11η αγωνιστική και οι διαιτητές

Αναλυτικά όλες οι αναμετρήσεις οι οποίες έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν την ερχόμενη Κυριακή (20/1) στις 3 το μεσημέρι σε όλα τα γήπεδα της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, καθώς και οι διαιτητές οι οποίοι ορίστηκαν να διευθύνουν τις αναμετρήσεις έχουν ως εξής:

ΠΑΟ Κοσμίου-Προσοτσάνη Δράμας: Γιώργος Κυριαζίδης, Σπυρίδων Βασιλόπουλος-Σωτήρης Λιόλιας (Ε.Π.Σ. Έβρου) – Παρατηρητής διαιτησίας: Ναθαναήλ Χαραλαμπίδης (Ε.Π.Σ. Καβάλας).

 

Ολυμπιακός Ροδόπολης-Έβρος Σουφλίου: Γεώργιος Κουναλάκης, Γεώργιος Μπαχαρίδης-Αθανάσιος Βασίλας (Ε.Π.Σ. Ξάνθης) – Παρατηρητής διαιτησίας: Νικόλαος Μανάκας (Ε.Π.Σ. Θράκης).

 

Οδυσσέας Αναγέννησης-Άρης Ακροποτάμου: Νικόλαος Οικονόμου, Χαράλαμπος Πασαλής-Αναστάσιος Παπανικολάου (Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής) – Παρατηρητής διαιτησίας: Αλέξανδρος Νούσκας (Ε.Π.Σ. Δράμας).

 

Δόξα Πετρούσας-Ορφέας Ελευθερούπολης: Χρήστος Γκράνας, Ιλίας Εμπλιούκ-Αναστάσιος Χατζημωυσιάδης (Ε.Π.Σ. Ξάνθης) – Παρατηρητής διαιτησίας: Χρήστος Ιωαννίδης (Ε.Π.Σ. Σερρών).

 

Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-Νέα Ζίχνη: Σπυρίδων Καλαντζίδης, Καλούδης Αβραμίδης-Γεώργιος Σπύρογλου (Ε.Π.Σ. Δράμας) – Παρατηρητής διαιτησίας: Παναγιώτης Γαντζίδης (Ε.Π.Σ. Θράκης).

 

***Όλες οι παραπάνω αναμετρήσεις έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν στις 3 το μεσημέρι.

 

Η βαθμολογία

1. Προσοτσάνη (21-11) 19

2. Βυζάντιο Κοκκινοχώματος (15-12) 19

3. Δόξα Πετρούσας (13-12) 18

4. Ορφέας Ελευθερούπολης (12-11) 16

5. ΠΑΟ Κοσμίου (17-16) 16

6. Άρης Ακροποτάμου (11-10) 15

7. Έβρος Σουφλίου (15-15) 11

8. Μ.Α. Νέας Ζίχνης (8-10) 10

9. Αναγέννηση Σερρών (15-20) 8

10. Ολυμπιακός Ροδόπολης (6-16) 8

 

Comments are closed.