Bookmarks

   

  Τουρνουά αντάξιο της εξαιρετικής φήμης, που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια, απόλαυσαν συμμετέχοντες και άλλοι φίλοι της επιτραπέζιας αντισφαίρισης το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στην Πορταριά Πηλίου. Το 4ο ανοιχτό πρωτάθλημα μικρών ηλικιών, που διοργανώνει η Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. σε συνεργασία με τον Δήμο Βόλου, ολοκληρώθηκε με οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία. Επιπλέον, κατέγραψε ρεκόρ συμμετοχών με 130 αθλητές και αθλήτριες από 11 διαφορετικές περιοχές της χώρας (ελάχιστο το ποσοστό αποχής ύστερα από 137 σχετικές δηλώσεις). Στις εξαιρετικές συνθήκες του κλειστού γυμναστηρίου Πορταριάς-Μακρυνίτσας και στο θαυμάσιο περιβάλλον του πανέμορφου πηλιωρίτικου χωριού, έγιναν συνολικά περισσότερα από 400 παιχνίδια.

  Μετά τα γκρουπ διεξήχθησαν και νοκ άουτ ματς με διαβάθμιση για όλες τις θέσεις και τα παιδιά χόρτασαν αγωνιστική δράση. Την 1η θέση κατέκτησαν ο Πάρις Ζώνιος στους νέους, η Κωνσταντίνα Παρίδη στις νεάνιδες, ο Μάριος Ελέζογλου στους παίδες, η Ελένη Σοφρά στις κορασίδες, ο Αλέξιος Κουλουριώτης στους παμπαίδες και η Χριστίνα Ταουσάνη (ΑΣΕΑ Καβάλας) στις παγκορασίδες. Στους νέους (όπου πήραν μέρος 13 αθλητές) αναδείχτηκε νικητής ο Πάρις Ζώνιος. Στον τελικό κατέβαλλε τον Χρήστο Ξανθόπουλο με (3-1) σετ. Στις νεάνιδες (8 συμμετοχές) πρώτευσε η Κωνσταντίνα Παρίδη. Στον τελικό έκαμψε την αντίσταση της Θάλειας Κορδούτη με (3-1). Στους παίδες (44 παρουσίες) πήρε την πρωτιά ο Μάριος Ελέζογλου. Στον τελικό έδωσε γερή αναμέτρηση με τον Γιάννη Πετρόπουλο μέχρι που επικράτησε με (3-2) σετ. Στις κορασίδες (13 συμμετοχές) έγινε συναρπαστικός τελικός μέχρι που η Ελένη Σοφρά ξεπέρασε το εμπόδιο της Βασιλικής Τζίμου με (3-2). Στους παμπαίδες (37 αθλητές) κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο ο Αλέξιος Κουλουριώτης, επίσης ύστερα από αμφίρροπη κόντρα στον τελικό με τον Κωνσταντίνο Λυκοστράτη (3-1) σετ. Στις παγκορασίδες (13 συμμετοχές) αναδείχτηκε πρωταθλήτρια η Χριστίνα Ταουσάνη νικώντας πολύ δύσκολα στον τελικό τη Χριστίνα Αθανασοπούλου με (3-2) σετ. Σε όλες τις κατηγορίες έγιναν και «μικροί» τελικοί, αλλά όπως πάντα πήραν χάλκινο μετάλλιο και οι 4οι της κατάταξης. Τις απονομές έκαναν η γενική γραμματέας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Κατερίνα Σπανού στους εφήβους και τις νεάνιδες, ο Α΄αντιπρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Χρήστος Τρυγωνάς στις κορασίδες, το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Χριστάκης Κανάρης (Πρόεδρος ΑΣΕΑ Καβάλας) στους παμπαίδες και τις παγκορασίδες και ο πρόεδρος Κοινότητας Πορταριάς-Μακρυνίτσας-Ιωλκού Δημήτρης Βλαχούτσος στους παίδες.

  Αναλυτικά όλοι οι νικητές ανά κατηγορία είναι οι εξής:

  Απλό εφήβων:
  1. Πάρις Ζώνιος (Α.Σ. Η Πρόοδος)
  2. Χρήστος Ξανθόπουλος (Ακαδημίες ΧΑΝ Καλαμαριάς)
  3. Γιάννης Σανιδάς (ΑΟ Πεύκης)
  -. Νίκος Ζέρβας (ΑΣ Πρόοδος)

  Απλό νεανίδων:
  1. Κωνσταντίνα Παρίδη (ΑΟ Φοίνιξ Αγίας Σοφίας)
  2. Θάλεια Κορδούτη (ΑΟ Φοίνιξ Αγίας Σοφίας)
  3. Γεωργία Χατζηλυγερούδη (ΑΣΕΑ Καβάλας)
  -. Ρόζα Χοβσεπιάν (ΧΑΝ Θεσσαλονίκης)

  Απλό παίδων:
  1. Μάριος Ελέζογλου (ΑΣ Πέρα 2005)
  2. Γιάννης Πετρόπουλος (ΔΑΟ Ταύρου)
  3. Γιώργος Σταματούρος (Ολυμπιακός ΣΦΠ)
  -. Δημήτρης Κορδούτης (ΑΟ Καρέα)

  Απλό Κορασίδων:
  1. Ελένη Σοφρά (ΑΟΣ Τελαμών)
  2. Βασιλική Τζίμου (Ρουφ 80)
  3. Ελισάβετ Τέρπου (ΑΟ Διόνυσου)
  -. Παναγιώτα Ανδριανού (ΑΟΣ Τελαμών)

  Απλό παμπαίδων:
  1. Αλέξιος Κουλουριώτης (ΓΑΣ Ελευσίς)
  2. Κωνσταντίνος Λυκοστράτης (ΟΕΑ Βέροιας)
  3. Ιάσονας Κορδούτης (ΑΟ Ζήνων Γλυφάδας Έδεσσας)
  -. Γεράσιμος Χατζηλυγερούδης (ΑΠΣ Αναγέννηση Πατρών)

  Απλό παγκορασίδων:
  1. Χριστίνα Ταουσάνη (ΑΣΕΑ Καβάλας)
  2. Χριστίνα Αθανασοπούλου (ΠΑΛ Φοίνικες Πάτρας)
  3. Θεοδώρα-Μαρία Ζήσου (ΑΣΕΑ Καβάλας)
  -. Ιωάννα Γερασιμάτου (Ολυμπιακός)

  Οι υπόλοιποι αθλητές του ΑΣΕΑ Καβάλας έλαβαν που συμμετείχαν στο τουρνουά της Πορταριάς έλαβαν τις παρακάτω θέσεις:

  Έφηβοι: Γιάννης Ανδρεάδης 12ος
  Νεανίδες: Χριστιάνα Κανάρη 5η
  Παίδες: Σεραφείμ Ζήσου 21ος, Χρήστος Χρυσομάλλης 23ος, Θανάσης Παραδέλης 26ος, Τάσος Σπανός 27ος
  Παμπαίδες: Γιώργος Πασχαλέρης 8ος, Άγγελος Μιχαηλίδης 18ος, Κωνσταντίνος Παραδέλης 19ος, Κωνσταντίνος Σπανός 27ος, Νίκος Πασχαλέρης 30ος, Κίμων-Αλέξανδρος Αντωνιάδης 31ος.

  Comments are closed.