Bookmarks

    Μετά από συνεδρίαση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, αποφασίστηκε ο ορισμός του πρώτου προημιτελικού του Κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας, ανάμεσα στην Αναγέννηση Λιμεναρίων και τη Δόξα Θεολόγου Ποτού για την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020 στις 14:30 μ.μ..

     

    Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο των Λιμεναρίων. Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας αναβλήθηκε λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στο νησί της Θάσου την ημέρα του αγώνα. Παράλληλα να σημειώσουμε ότι την ίδια μέρα θα διεξαχθούν δύο ακόμη παιχνίδια για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας. Στη Χρυσούπολη σε ένα πολύ σπουδαίο ντέρμπι ο Νέστος υποδέχεται τον Αετό Ορφανίου ενώ ο Ηρακλής Καβάλας, στο «Βερούλειο» στάδιο θα φιλοξενήσει το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος. Τέλος να τονίσουμε ότι η αναμέτρηση ανάμεσα στον Κεραυνό Πέρνης και τον Βύρωνα Καβάλας θα διεξαχθεί την επόμενη Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου.

    Η Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας ανακοινώνει το πρόγραμμα των αγώνων της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας.

     

    Αναλυτικά το πρόγραμμα για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας είναι το εξής: 

     

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΗΠΕΔΟ ΩΡΑ ΟΜΑΔΕΣ
    12/2/2020 ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ 14:30 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ ΔΟΞΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΠΟΤΟΥ
    12/2/2020 ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ 14:30 ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ
    12/2/2020 ΒΕΡΟΥΛΕΙΟ 17:30 ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΤΑΜΟΥΔΙΩΝ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ
    19/2/2020 ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ 14:30 ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΡΝΗΣ ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

     

    *** Από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου γίνεται γνωστό ότι, ο εξ’ αναβολής αγώνας Α.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ – Μ.Α. ΟΡΦΑΝΙΟΥ, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020 στις 15:00 μ.μ..

     

    Comments are closed.