Bookmarks

    Στην τελική ευθεία πλέον μπαίνει το πρωτάθλημα της Football League αφού  έχουν απομείνει μόλις πέντε (5) αναμετρήσεις πριν την ολοκλήρωση του με τον Α.Ο.Κ. να είναι πολύ κοντά στο μεγάλο όνειρο της ανόδου μετά την σπουδαία νίκη με (0-1) μέσα στην Καλαμάτα.

     

    Μία νίκη η οποία έφερε το συγκρότημα του Παύλου Δερμιτζάκης σε απόσταση μεγάλης αισιοδοξίας από τις προνομιούχες θέσεις της ανόδου, δημιουργώντας τις ιδανικότερες συνθήκες για τα επόμενα πέντε (5) κρίσιμα παιχνίδια που απομένουν μέχρι την αυλαία. Πρόκειται για αναμετρήσεις πολύ καθοριστικές εκ των οποίων τις 3 από αυτές ο Α.Ο.Κ. θα τις δώσει στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» και τις υπόλοιπες 2 μακριά από αυτό. Πάντως το ευχάριστο για την ομάδα της Καβάλας είναι το ότι τα επόμενα δύο ματς, για την 22η και 23η αγωνιστική της Football League, θα τα δώσει μπροστά στο φίλαθλο κόσμο της. Ειδικότερα την ερχόμενη Κυριακή  1 Μαρτίου η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη θα υποδεχθεί τον Ιάλυσο Ρόδου και μία εβδομάδα μετά τη Νίκη Βόλου σε ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι. Θα ακολουθήσει για την 24η αγωνιστική η εκτός έδρας μάχη στη Νίκη με τον Ιωνικό ενώ την προτελευταία αγωνιστική ο Α.Ο.Κ. στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» θα φιλοξενήσει το Διαγόρα Ρόδου. Η τελευταία 26η αγωνιστική βρίσκει τον Α.Ο.Κ. και όλη την Καβάλα να ταξιδεύει στον Βόλο για το ματς της αυλαίας με τον Ολυμπιακό, στη αναμέτρηση της χρονιάς.

     

    Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής της Football League

     

    Αναλυτικά το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής της Football League είναι το εξής:

     

    Σάββατο 29/2 (15:00)

    Ο Διαγόρας Ρόδου, ΔΙΑΓΟΡΑΣ – ΑΙΓΑΛΕΩ

     

    Σάββατο 29/2 (15:00)

    Τρικάλων, ΤΡΙΚΑΛΑ – ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ

    Σάββατο 29/2 (15:00) ΕΡΤ 3

    Βέροιας, ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ – ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

     

    Σάββατο 29/2 (15:00)

    Νεάπολης Βόλου, ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – Π.Ο ΤΡΙΓΛΙΑΣ

    Κυριακή 1/3 (16:00) ΕΡΤ 3

    Ασπροπύργου, ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ

    Κυριακή 1/3 (15:00)

    Νεάπολης Νίκαιας, ΙΩΝΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

    Κυριακή 1/3 (15:00)

    Ανθή Καραγιάννη, ΚΑΒΑΛΑ – ΙΑΛΥΣΟΣ

     

    Η ΠΑΕ καβάλα ευχαριστεί

    Η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 θεωρεί υποχρέωση της δημόσια να ευχαριστήσει τη διοίκηση της ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ για την άψογη φιλοξενία της, στο μεταξύ μας παιχνίδι την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League. Παράλληλα η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965  θεωρεί υποχρέωση της, θερμά να ευχαριστήσει τον Γυμναστικό Σύλλογο Αλμυρού και συγκεκριμένα τον μεγαλομέτοχο κ. Ζήση Ντελόπουλο για την παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Εθνικού Σταδίου Αλμυρού για το χαλάρωμα της ομάδας μας.

    Comments are closed.