Bookmarks

    Ο επί συνολικά 35 χρόνια γραμματέας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας Χρόνης Γαϊτατζής, στην ευχαριστήρια ανακοίνωση του μετά την βράβευση του στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο ΠΑΟΚ Καβάλας, σημειώνει ότι ο ίδιο μπορεί να φεύγει από τη θέση του στην τοπική ένωση λόγω συνταξιοδότησης, αλλά δεν φεύγει από το καβαλιώτικο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και τονίζει ότι θα είναι δίπλα στο άθλημα για να το υπηρετήσει από μια διαφορετική θέση.

     

    Με την δήλωση του αυτή ο Χρόνης Γαϊτατζής, μας επιβεβαίωσε απόλυτα όταν πριν από έναν περίπου χρόνο είχαμε πρώτοι γράψει ότι ο ίδιος θα είναι υποψήφιος για την προεδρία της διοίκησης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας. Χαρακτηριστικά ο γραμματέας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας Χρόνης Γαϊτατζής, στην επιστολή του ανέφερε τα εξής:

    -«Υπόσχομαι όμως ότι θα είναι δίπλα στο Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο για να το υπηρετήσω πλέον από μια διαφορετική θέση».

     

    Αναλυτικά η ανακοίνωση του Χρόνη Γαϊτατζή, τα εξής:

    -«Θέλω να εκφράσω δημόσια τις ευχαριστίες μου στην Ποδοσφαιρική Οικογένεια του ΠΑΟΚ για την προχθεσινή βράβευση μου. Προσωπικά θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο Δ. Αμπατζή και τον αντιπρόεδρο Μπ. Κουφατζή για τα όμορφα τους λόγια προς το πρόσωπο μου τη στιγμή της απονομής. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια του Νίκου και της Δήμητρας Καραμπιμπέρη για την αγάπη και την εκτίμηση τους.

    Στο πρόσωπο όλων αυτών που προανέφερα στέλνω ένα δημόσιο ευχαριστώ στον Καβαλιώτη παράγοντα, διαιτητή, προπονητή και ποδοσφαιριστή που επί 35 ολόκληρα χρόνια συνεργάστηκα μαζί τους. Ένα δημόσιο ευχαριστώ στο ίδιο το ποδόσφαιρο που μου χάρισε όμορφες στιγμές, με βοήθησε να ανακαλύψω τον κόσμο αλλά και να γνωρίσω σπουδαίους και απίστευτους ανθρώπους. Είμαι ευτυχισμένος που αυτή ήταν και είναι η ζωή μου. Υπήρξαν βέβαια όλα αυτά τα χρόνια και, δύσκολες, στιγμές όμως αυτές τις αφήνω πίσω μου για να δω αισιόδοξα το σήμερα και το αύριο.

    Όταν με ρωτούν «αν σήμερα Χρόνη ξεκινούσες τη ζωή σου, με τι θα ήθελες να ασχοληθείς;», χωρίς δεύτερη σκέψη τους απαντώ, «πάλι με το ποδόσφαιρο φυσικά!

    Σας ευχαριστώ κύριοι του ΠΑΟΚ για την τιμή που μου κάνατε να με βραβεύσετε. Καταφέρατε ακόμα μια φορά να κάνετε την καρδιά μου να χτυπήσει για το ποδόσφαιρο. Τώρα που αποχωρώ από τη θέση του Γραμματέα της ΕΠΣ Καβάλας, αλλά όχι από το ποδόσφαιρο, θέλω να πω σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο της Καβάλας «αν εγώ σας λείψω μια φορά, εσείς μου λείπετε εκατό»!

    Υπόσχομαι όμως ότι θα είναι δίπλα στο Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο για να το υπηρετήσω πλέον από μια διαφορετική θέση! Και πάλι σας ευχαριστώ»!

     

    74 Responses to “Ο Χρόνης Γαϊτατζής επιβεβαίωσε την υποψηφιότητα του στις εκλογές για την προεδρία της Ε.Π.Σ. Καβάλας”