Bookmarks

    Ολοκληρώθηκε η 19η αγωνιστική της Β’ Εθνικής (2ος όμιλος) και σας παρουσιάζουμε την κορυφαία πεντάδα, και τον κορυφαίο προπονητή της αγωνιστικής.

     

    Ανάμεσα στους κορυφαίους καλαθοσφαιριστές είναι και ο παίκτης της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, Θωμάς Αμπαράς.

     

    Αναλυτικά οι κορυφαίοι της 19ης αγωνιστικής είναι οι εξής:

    Γιάννης Μητσάκης (39 χρονών, 1.84μ, Μαχητές): Οι Μαχητές πανηγύρισαν τη νίκη της αγωνιστικής στα Πεύκα, κερδίζοντας την ισχυρή και δεύτερη στη βαθμολογία, Δόξα Λευκάδας και παίρνοντας την 10η τους νίκη και την 8η στην έδρα τους. Ο πολύπειρος άσος ήταν εκ των διακριθέντων της ομάδας του στη σπουδαία αυτή νίκη τελειώνοντας τον αγώνα με 15 πόντους και ευστοχώντας πέντε φορές από την περιφέρεια.

     

    Γιάννης Μαλούτας (31 χρονών, 1.83μ, Πρωτέας Γρεβενών): Στις νίκες επέστρεψε ο Πρωτέας, περνώντας νικηφόρα από την έδρα του Στρατωνίου (67-73), με την ομάδα των Γρεβενών να παίρνει μία σημαντική νίκη που την κρατά σε απόσταση ασφαλείας από τις τελευταίες θέσεις. Ο Γιάννης Μαλούτας ηγήθηκε σε ακόμα έναν αγώνα για την ομάδα του και οδήγησε τον Πρωτέα στη νίκη. Ο έμπειρος γκαρντ τελείωσε τον αγώνα έχοντας 22 πόντους και σημειώνοντας 4 τρίποντα.

     

    Θωμάς Αμπαράς (26 ετών, 1,85μ., Καβάλα): Η Καβάλα εκμεταλλεύτηκε την ήττα της Δόξας Λευκάδας και την έπιασε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, συνεχίζοντας την προσπάθεια της για την άνοδο στην Α2. Η Καβάλα πήρε μία επιβλητική νίκη στην Κομοτηνή κόντρα στο ΓΑΣ, με το 26χρονο γκαρντ να είναι ο πρωταγωνιστής της ομάδας του καθώς σε ένα παιχνίδι που δεν πήγε ψηλά το σκορ (55-73), έκανε τη διαφορά σημειώνοντας 20 πόντους με 3 τρίποντα.

     

    Βασίλης Πάτρας (25 χρονών, 2.01μ., Βίκος ΠΑΣ Γιάννινα): Η ομάδα των Ιωαννίνων αύξησε τη διαφορά της από τη δεύτερη θέση στις τρεις νίκες μετά την ήττα της Δόξας Λευκάδας καθώς ξεπέρασε το εμπόδιο της ΧΑΝΘ με 89-74. Ο ΠΑΣ είχε σε τρομερή μέρα το νεαρό φόργουορντ που τελείωσε υποδειγματικά όλες τις φάσεις στην αντίπαλη ρακέτα, τελειώνοντας τον αγώνα όντας πρώτος σκόρερ για την ομάδα του με 20 πόντους.

     

    Γιάννης Κοτσάνος (28 χρονών, 2.07μ, ΚΣ Γέφυρας): Σπουδαία εμφάνιση από το Γιάννη Κοτσάνο στο «διπλό» της Γέφυρας στο Λαγκαδά. Η ομάδα του Καραπιπερίδη πήρε πολύ μεγάλη νίκη στην έδρα του Ερμή Λαγκαδά και έφτασε τις 9 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα. Ο Κοτσάνος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής των νικητών, τελειώνοντας τον αγώνα με 19 πόντους ενώ κυριάρχησε στις δύο ρακέτες κάνοντας μία ολοκληρωτική εμφάνιση.

     

    Προπονητής: Δημήτρης Τσούρμας (Πολύγυρος): Ο Πολύγυρος επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά από 8 συνεχόμενες ήττες, περνώντας από την έδρα των Φαρσάλων και ο Δημήτρης Τσούρμας παίρνει πολλά από τα εύσημα της νίκης. Η ομάδα του έμπειρου προπονητή κατάφερε να βγάλει αντίδραση μία αγωνιστική μετά τη βαριά ήττα στον Εύοσμο και πήρε μία σημαντική νίκη ενόψει της συνέχειας που την κρατά ζωντανή για την παραμονή στην κατηγορία.

    Comments are closed.