Bookmarks

    Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας εξέδωσε δελτίο τύπο μέσα από το οποίου καταδικάζει απερίφραστα τους βανδαλισμούς από αγνώστους του γηπέδου της Αναγέννησης Λιμεναρίων στη Θάσο.

     

    Ένα γεγονός για το οποίο υπήρξε ενημέρωση το πρωί του Σαββάτου 1 Φεβρουαρίου 2020. Την ίδια στιγμή, το Δ.Σ. της ΕΠΣ Καβάλας ελπίζει οι δράστες να βρεθούν γρήγορα και να τεθούν στο περιθώριο τόσο του τοπικού μας ποδοσφαίρου, όσο και της κοινωνίας.

    Παράλληλα, η ΕΠΣ Καβάλας οφείλει να συγχαρεί τις διοικήσεις τόσο της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ, όσο και της ΔΟΞΑΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ για την άμεση αντίδραση και ψυχραιμία που επέδειξαν για το θέμα αυτό. Οι δύο σύλλογοι, με τις ανακοινώσεις που εξέδωσαν, έστειλαν μήνυμα ενότητας και σύμπνοιας, καταδικάζοντας παράλληλα τέτοιου είδους ενέργειες.

    Υπενθυμίζεται πως, την ερχόμενη Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020 οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας στο γήπεδο των Λιμεναρίων. Ένας αγώνας που αναμένεται να είναι γιορτή για το ποδόσφαιρο και ένα μήνυμα πολιτισμού και χαράς προς όσους επιθυμούν να διχάσουν έναν τόπο.

    Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας στηρίζει τις προσπάθειες των δύο ομάδων για ευγενή άμιλλα και τις ευχαριστεί για την εικόνα πολιτισμού που προάγουν σε δύσκολες συνθήκες.

     

    Comments are closed.