Bookmarks

    Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Καβάλας, αποφασίστηκε η αναβολή των αγώνων των μικτών ομάδων Κ-12 και Κ-14  ανάμεσα στην ΕΠΣ Καβάλας και την ΕΠΣ Δράμας, οι οποίοι ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν την Τετάρτη (5/2). 

     

    Πλέον, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θα ορίσει τους αγώνες αυτούς σε νέα ημερομηνία, η οποία και θα σας γνωστοποιηθεί.

     

    H ΕΠΣ Καβάλας αποχαιρετάει

    τον Βαρδή Μαυρόπουλο

    Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας και το Διοικητικό Συμβούλιο αυτής εκφράζουν τη θλίψη τους για την απώλεια μίας ιστορικής φυσιογνωμίας του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, του Βαρδή Μαυρόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Τρίτης.  Ο Βαρδής Μαυρόπουλος υπήρξε ποδοσφαιριστής του ΟΡΦΕΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ τη δεκαετία του ’60, ενώ στις αρχές της δεκαετίας του ’80 ίδρυσε το σωματείο ΦΡΙΞΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ, με πολλά ποδοσφαιρικά ταλέντα να αναδεικνύονται στην ένδοξη αυτή ομάδα.

    Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Καβάλας εκφράζει τα συλλυπητήρια του στους οικείους του και κάνει γνωστό πως, σε όλα τα παιχνίδια της 18ης αγωνιστικής των πρωταθλημάτων της (8-9/2/2020) θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Βαρδή Μαυρόπουλου.

     

     

    Comments are closed.