Bookmarks

    Η Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας προτίθεται να πραγματοποιήσει νέα σχολή διαιτησίας, με πιθανή ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020.

     

    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν τις αιτήσεις ενδιαφέροντος τους για τη σχολή στη γραμματεία της ΕΠΣ Καβάλας, κατά τις πρωινές ώρες, μέχρι και την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020.

    Η συμμετοχή στη σχολή είναι δωρεάν. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον υπεύθυνο εκπαίδευσης των διαιτητών, κ. Γιώργο Μπέη, στο τηλέφωνο 6972860998, ή  στον πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Καβάλας, κ. Βασίλη Κυριακούδη, στο τηλέφωνο 6936-134.984.

     

    Υπό το βλέμμα της ΕΠΟ οι μικτές

    Την ευκαιρία να βρεθούν σε αγώνες των πρωταθλημάτων μικτών ομάδων Κ-12 και Κ-14 των Ενώσεων είχαν οι ομοσπονδιακοί προπονητές Νίκος Κεχαγιάς (Εθνική Νέων), Κωνσταντίνος Καμπόλης (προπονητής τερματοφυλάκων Εθνικής Νέων), Τάσος Θέος (Εθνική Παίδων), Άγγελος Ζαζόπουλος (assistant Εθν. Παίδων)  και Μάρκος Δήμου (Εθνική  Κ-15).

    Οι προπονητές παρακολούθησαν διά ζώσης αγώνες της 3ης αγωνιστικής των πρωταθλημάτων, έχοντας έτσι την ευκαιρία να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για ποδοσφαιριστές που θα πλαισιώσουν τις Εθνικές ομάδες.

    Συγκεκριμένα, στο Ενωσιακό γήπεδο Καβάλας βρέθηκε ο τεχνικός της Εθνικής Νέων, κ. Νίκος Κεχαγιάς, προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα τόσο της ομάδας Κ-12, όσο και αυτής της Κ-14, ανάμεσα στην ΕΠΣ Καβάλας και την ΕΠΣ Χαλκιδικής.

    Το Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο.

    Υπενθυμίζουμε ότι, την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020 οι μικτές μας ομάδες ταξιδεύουν στην Κομοτηνή για τους αγώνες της εξ’ αναβολής 2ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μικτών ομάδων Ενώσεων. Εκεί θα αντιμετωπίσουν την ΕΠΣ Θράκης, όπου με θετικό αποτέλεσμα θα χτίσουν γερές βάσεις για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

     

    Comments are closed.