Bookmarks

    Με μόνο στόχο την κατάκτηση της πολυπόθητης νίκης, ο Α.Ο.Κ. στο πλαίσιο της 16ης  αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» το ερχόμενο Σάββατο (18/1) θα υποδεχθεί τον Ασπρόπυργο, ο οποίος μπορεί να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις αλλά χρειάζεται μεγάλη προσοχή.

     

    Το ευχάριστο πάντως είναι ότι ο Α.Ο.Κ. θα παραταχθεί κόντρα στον Ασπρόπυργο με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία μετά τη νίκη στην Τρίγλια και την λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι κόντρα στο Αιγάλεω ενώ να τονίσουμε ότι ο προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα υπολογίζοντας σε όλους τους παίκτες του. Στη διάθεση του ενδεχομένως να είναι και τα τελευταία δύο μεταγραφικά αποκτήματα. Γιώργος Σκαθαρούδης και Αριστείδης Κόκκορης τα δελτία των οποίων εκδόθηκαν.

     

    Κάλεσμα στο κόσμο

    Από την πλευρά του το διοικητικό συμβούλιο της Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965, εξέδωσε δελτίο τύπου μέσα από το οποίο καλεί τους καβαλιώτες φιλάθλους να δώσουν δυναμικό παρών στο παιχνίδι με τον Ασπρόπυργο. Αναλυτικά το δελτίο τύπου αναφέρει τα εξής:

    -«Η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 καλεί τους Καβαλιώτες φιλάθλους, σε ένα ακόμη εντός έδρας παιχνίδι, να δώσουν δυναμικό παρόν στην αναμέτρηση που θα δώσει η ομάδα μας με την ΠΑΕ Ασπρόπυργος, στο πλαίσιο της 16ης  αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020, στις 15:00. Μάλιστα να τονίσουμε ότι η αναγκαιότητα κατάκτησης των 3 βαθμών, καθιστά επιτακτική ανάγκη την παρουσία του φίλαθλου κόσμου στις κερκίδες προκειμένου η ομάδα μας να φτάσει στο στόχο που είναι μόνο η κατάκτηση της νίκης.

    Παράλληλα η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965, υπενθυμίζει ότι συνεχίζοντας την προσπάθεια της για ευαισθητοποίηση της νεολαίας, απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων να παρακολουθήσουν δωρεάν τον αγώνα με την ΠΑΕ Ασπρόπυργος με την επίδειξη της αστυνομικής ή μαθητικής τους ταυτότητας κατά την είσοδο τους στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη».

     

    Τέλος να σημειώσουμε ότι η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 στο πλαίσιο των πολύ καλών σχέσεων που διατηρεί με όλες τι ομάδες του νομού Καβάλας, ανακοινώνει τη μετακίνηση του ποδοσφαιριστή μας, Γιώργου Παυλίδη στον Αετό Οφρυνίου, με τη μορφή του δανεισμού, για τους επόμενους 6 μήνες.

     

    Comments are closed.