Bookmarks

    Η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 εξέδωσε δελτίο τύπου μέσα από το οποίο ενημερώνει ότι, σε συνέχεια των επαφών της με θεσμικούς φορείς του νομού Καβάλας, αντιπροσωπεία της, συναντήθηκε με το Δήμαρχο Καβάλας κ. Θεόδωρο Μουριάδη, παρουσία του εντεταλμένου συμβούλου του Δήμου Καβάλας  σε θέματα αθλητισμού κ Κώστα Βακιρτζή, στο Δημαρχείο Καβάλας.

     

    Στη συνάντηση διάρκειας μίας ώρας επί τάπητος τέθηκαν πολλά θέματα που αφορούν το σήμερα και το αύριο της ομάδας, ζητήματα βελτίωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων που χρησιμοποιεί ο Α.Ο.Κ. καθώς και η οικονομική στήριξη της ομάδας μας από το Δήμο Καβάλας.

    Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Καβάλας κ. Θεόδωρος Μουριάδης εξέφρασε την ικανοποίηση αλλά και τα συγχαρητήρια του, για την όλη σοβαρή προσπάθεια που καταβάλλεται από την Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 καθώς και για την άριστη οργάνωση που υπάρχει σε όλους τους τομείς. Παράλληλα θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Δήμαρχος Καβάλας κ. Θεόδωρος Μουριάδης δεσμεύτηκε ότι ο Δήμος Καβάλας θα σταθεί δίπλα στον Α.Ο.Κ., προκειμένου η ομάδα να στηριχθεί σε κάθε κατεύθυνση. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι στην συνάντηση των δύο πλευρών, το κλίμα ήταν ιδιαίτερα εγκάρδιο, πολύ φιλικό, έγινε ένας διάλογος ουσίας και πολύ εποικοδομητικός ενώ από την πλευρά μας θέλουμε να εκφράσουμε την ικανοποίηση μας για τα αποτελέσματα της πολύ ουσιαστικής συνάντησης.

    Τέλος να σημειώσουμε ότι την αντιπροσωπεία της Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 αποτελούσαν, τα μέλη της διοίκησης της, κ.κ. Αντώνης Αντωνίου, Σωτήρης Δεληκάρης, Αντώνης Κατσαμακίδης, ο προπονητής κ. Παύλος Δερμιτζάκης, η υπεύθυνη του εμπορικού τμήματος κα Αλίκη Μέρμηγκα και ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου και επικοινωνίας κ. Πέτρος Πετρόπουλος.

     

    Comments are closed.