Bookmarks

    Μπορεί τα πρωταθλήματα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας να έχουν πολύ δρόμο ακόμη μπροστά τους μέχρι τον τερματισμό αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει απολύτως τίποτε και όλα είναι ρευστά τόσο σε επίπεδο ανόδου όσο και σε ότι έχει να κάνει με την υπόθεση της παραμονής και στις 2 κατηγορίες.

     

    Κατά συνέπεια λοιπόν η 15η αγωνιστική στην Α’ αλλά και στους δύο ομίλους της Β’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Καβάλας που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Ιανουαρίου αναμένεται με πολύ μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Σε ότι έχει να κάνει με την κατηγορία των μεγάλων του καβαλιώτικου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου να τονίσουμε ότι και οι τρεις πρωτοπόροι αγωνίζονται με ομάδες που διεκδικούν την παραμονή τους, αναμετρήσεις στις οποίες έχουν τον πρώτο λόγο. Πιο συγκεκριμένα, ο πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα, ΜΑ Ορφανίου θα υποδεχθεί με μόνο στόχο μόνο το «τρίποντο» τον Άρη Πηγών και από την άλλη πλευρά ο Ορφέας Ελευθερούπολης θα φιλοξενηθεί στο Χρυσοχώρι από τον Απόλλων ενώ ο Βύρωνας Καβάλας εκτός έδρας θα παίξει στη Νέα Πέραμο με τον τοπικό Βρασίδα που «καίγεται» για τους βαθμούς. Γεγονός πάντως είναι ότι τόσο ο Ορφέας όσο και ο Βύρωνας θέλουν τα νικηφόρα αποτελέσματα για να παραμείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της ανόδου, μέχρι το τέλος.

    Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 15ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας, ο Αστέρας Φωλιάς σε ένα πολύ καθοριστικό παιχνίδι θα υποδεχθεί τον Φρίξο Πλατανοτόπου που μεταγραφικά είναι πολύ ενισχυμένος ενώ σε μία πολύ αμφίρροπη αναμέτρηση η Αναγέννηση Λιμεναρίων θα φιλοξενήσει το δυνατό συγκρότημα της Δόξας Αμυγδαλεώνα, σε ένα ματς όπου το ενδιαφέρον είναι διπλό. Σε ότι έχει να κάνει τώρα με την υπόθεση της παραμονής, η ΑΕΚ Καβάλας που «καίγεται» για τους βαθμούς της νίκης, με μόνο στόχο το νικηφόρο αποτέλεσμα θα υποδεχθεί στο «Βερούλειο» στάδιο τον ουραγό Ατρόμητο Χαλκερού και ο ΠΟ Κεραμωτής υποδέχεται τον Ναζιανζό Νέας Καρβάλης.

    Για την 15η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β’ κατηγορίας ο πρωτοπόρος Άρης Ζυγού θα αγωνιστεί εκτός έδρας στη δυνατή έδρα της Θράκης Γραβούνας ενώ ο δεύτερος της βαθμολογίας σε ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι εκτός έδρας θα αντιμετωπίσει τον Άρη Πρίνου.

    Για την 15η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β’ κατηγορίας η πρωτοπόρος ομάδα του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος έχει ρεπό, ενώ η ΑΕ Πιερέων 2004- θα αποδεχθεί τον Κεραυνός Ελευθερών που βρίσκεται στην 2η του βαθμολογικού πίνακα.

     

    Συνοπτικά το πρόγραμμα των αναμετρήσεων που θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο (18-19/1), στα πρωταθλήματα της Α’ και Β’  κατηγορίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, έχει ως εξής:

     

    Σάββατο (18/1) 15.00

    Βερούλειο: ΑΕΚ Καβάλας-Ατρόμητος Χαλκερού (17.30)

    Πέραμος; Βρασίδας Ν. Π-Βύρωνας Καβάλας

    Φωλιά: Αστέρας Φωλιάς-Φρίξος Πλατανοτόπου

    Ορφάνι; Μ. Α Ορφανίου-Άρης Πηγών

    Κεραμωτή: ΠΟ Κεραμωτής-Ναζιανζός Ν. Καρβάλης

    Μελισσοκομείο: ΑΕ Πιερέων-Κεραυνός Ελευθερών

     

    Κυριακή 19/1)

    Λιμενάρια: Αναγέννηση Λιμεναρίων-Δόξα Αμυγδαλεώνα (14.00)

    Χρυσοχώρι: Απόλλωνας Χρυσοχωρίου-Ορφέας Ελευθ.

    Γραβούνα; Θράκη Γραβούνας-Άρης Ζυγού (11.00)

    Βερούλειο: Ηρακλής-Κεραυνός Καλλιράχης (12.00)

    Λιμένας; Θεαγένης-ΠΑΟΚ Καβάλας

    Χαλκερό: Ποσειδώνας-Ποντιακός Ποντολιβάδου 11.00)

    Πρίνος: Αρης Πρίνου-Μακεδονικός Αγιάσματος

    Λεκάνη; Ατρόμητος Λεκάνης-Άγιος Λουκάς

    Ενωσιακό; Ελπίδες- Ατρόμητος Ακροβουνίου 11.00)

    Φίλιπποι: Μ. Α Φιλίππων-ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα

    Ποταμιά: ΑΟ Ποταμιάς-Παγγαίο

    Πολύστυλο: Ασπίδα Πολυστύλου-Αίας Παναγίας

    Παλαιοχώρι: Παγγαιϊκός-Μακεδονικός Αμισιανών

     

    Comments are closed.