Bookmarks

    «Δίνω συγχαρητήρια στα παιδιά, κοιτάξαμε στα μάτια τον αντίπαλο για μεγάλο χρονικό διάστημα», ήταν κάποια από τα λόγια του προπονητή της Καβάλας Παύλου Δερμιτζάκη μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ και τον αποκλεισμό της ομάδας του με (4-0) για τον θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος.

     

    Ο Παύλος Δερμιτζάκης στις δηλώσεις που έκανε έδωσε το δικό του στίγμα για την αγωνιστική παρουσία που είχε η ομάδα του, σημειώνοντας ότι ο Α.Ο.Κ. με βάση το (2-0) του πρώτου αγώνα ήθελε να διεκδικήσει κόντρα στον ΟΦΗ μία πολύ σπουδαία πρόκριση.

     

    Αναλυτικά, ο προπονητής των «Αργοναυτών» Παύλος Δερμιτζάκης στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, δήλωσε τα εξής:

    «Ξέραμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία μεγάλη και ιστορική ομάδα που την ενδιαφέρει ο θεσμός του Κυπέλλου. Ο ΟΦΗ παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, με πολλές πάσες, πολλές κάθετες και πολλά σουτ. Θέλαμε να διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε. Θέλαμε, με βάση το 2-0 του πρώτου αγώνα, να διεκδικήσουμε μία σημαντική πρόκριση».

     

    Και συνέχισε ο Έλληνας προπονητής:

    -«Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε προβλήματα, μπορεί αμυντικά να είμαστε συγκεντρωμένοι αλλά βρισκόμασταν πολύ πίσω και το κάναμε μόνο στην φάση του Μαρκόπουλου που πιστεύω ότι υπήρχε παράβαση αλλά αυτό χωρίς να σημαίνει κάτι. Ίσως να το χάναμε το πέναλτι. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε, είπαμε να ανεβάσουμε την ζώνη μας για να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί, δεν το κάναμε και αυτό οφείλεται στον ΟΦΗ και την ποιότητα κάποιων παικτών όπως ο Νέιρα που με δύο σουτ έκανε την διαφορά. Δίνω συγχαρητήρια στα παιδιά, κοιτάξαμε στα μάτια τον αντίπαλο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Θέλω να ευχηθώ τα καλύτερα στον ΟΦΗ γιατί είναι μια ομάδα που έρχεται σε μια κανονικότητα με βάση το ποδόσφαιρο και σε μια χώρα που έχουμε γενικά προβλήματα στον αθλητισμό. Ο Γιώργος (Σίμος) είναι ένα καταπληκτικό παιδί και πολύ καλός προπονητής και φαίνεται η δουλειά του».

     

    Και τώρα το ντέρμπι με τον Ιωνικό

    Πλέον ο Α.Ο.Κ. μετά τον αποκλεισμό του από τον φετινό θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος στρέφει αποκλειστικά και μόνο το ενδιαφέρον και την προσοχή τους στο ντέρμπι που ακολουθεί την ερχόμενη Κυριακή (9/12) με τον Ιωνικό. Πρόκειται για μία αναμέτρηση με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον για την ομάδα της Καβάλας η οποία θέλει μόνο τη νίκη για να μείνει κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας ενώ να σημειώσουμε ότι από την πλευρά του, ο προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης δεν αντιμετωπίζει σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι και ζωντανά θα μεταδοθεί από την ΕΤ 3.

    Comments are closed.