Bookmarks

    Ιστορία θέλει να γράψει ο Α.Ο.Κ. ο οποίος την Τετάρτη (4/12) στις 3 το μεσημέρι στο Ηράκλειο Κρήτης αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ στον επαναληπτικό αγώνα του κυπέλλου Ελλάδος.

     

    Βεβαίως και η ρεβάνς μέσα στο «Γεντί Κουλέ» για τους «Αργοναύτες» κρύβει εκ των πραγμάτων πολλές δυσκολίες οι οποίοι θα κληθούν να υπερασπίσουν το (2-0) αποτέλεσμα του α’ γύρου στο «Ανθή Καραγιάννη» το οποίο στο πρώτο παιχνίδι είχε αποδειχθεί αφιλόξενο για τους Κρητικούς. Ωστόσο ο Α.Ο.Κ. που Παύλου Δερμιτζάκη έχει μπροστά του μία τεράστια πρόκληση όχι μόνο για να προασπίσει το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, κυρίως όμως για να «σφραγίσει» το εισιτήριο της πρόκρισης σε βάρος του ΟΦΗ και ταυτόχρονα να γράψει ιστορία, σε ένα παιχνίδι με τεράστιο ενδιαφέρον. Βέβαια την ίδια ώρα πρέπει να τονίσουμε ότι ο αγώνας του ΟΦΗ με τον Α.Ο.Κ. έχει κίνητρο και για τις δύο ομάδες και κατά συνέπεια όλα τα «φώτα» της δημοσιότητας θα είναι στραμμένα στην συγκεκριμένη αναμέτρηση. Πάντως εκείνο το οποίο πρέπει να σημειωθεί είναι το ότι, στο «στρατόπεδο» της ομάδας του Παύλου Δερμιτζάκη η αισιοδοξία που επικρατεί είναι συγκρατημένη αφού όλοι γνωρίζουν ότι είναι ένας αγώνας και θα αντιμετωπιστεί με την ανάλογη σοβαρότητα.

     

    Στην αποστολή Χαντί και Γαβριηλίδης

    Η αποστολής της ομάδας της Καβάλας θα βρίσκεται το βράδυ της Τρίτης (3/12) μετά την προγραμματισμένη πτήση από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης στις 7 το απόγευμα, στο Ηράκλειο Κρήτης ενώ όπως αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Άγγελου Χαντί στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου δεν αποδείχθηκε σοβαρός και ο ποδοσφαιριστής συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Στην αποστολή συμμετέχει και ο αρχηγός της ομάδας Βασίλης Γαβριηλίδης ο οποίος εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής της τιμωρίας του.

    Comments are closed.