Bookmarks

    Στους ρυθμούς του εκτός έδρας αγώνα στη Ρόδο αυτήν την φορά με τον Διαγόρα κινούνται άπαντες στο «στρατόπεδο» του Α.Ο.Κ. και η νίκη πλέον για την ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη αποτελεί ανάγκη επιτακτική προκειμένου οι «Αργοναύτες» να κλείσουν την ψαλίδα με την κορυφή της βαθμολογίας.

     

    Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στις 2 το μεσημέρι και από την πλευρά του ο προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης ξεκίνησε να σχεδιάζει τα πλάνα για το καθοριστικό παιχνίδι μέσα στη Ρόδο.  Το ευχάριστο πάντως ότι ο ίδιος δεν αντιμετωπίζει σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα και αυτό διευκολύνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Καβάλας στο να σχεδιάσει όσο καλύτερα γίνεται τα πλάνα της. Η προετοιμασία βρίσκεται σε εξέλιξη και το μεγαλύτερο βάρος από τον Παύλο Δερμιτζάκη και τους συνεργάτες του κυρίως πέφτει σε θέματα τακτικής. Δεν αποκλείεται ωστόσο η τεχνική ηγεσία του Α.Ο.Κ. να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα που θα ξεκινήσει το παιχνίδι με τον Διαγόρα Ρόδου. Γεγονός πάντως είναι ότι τα περιθώριά στον Α.Ο.Κ. μετά τις τελευταίες βαθμολογικές απώλειες έχουν στενέψει σε πολύ μεγάλο βαθμό και την σοβαρότητα της αναμέτρησης για την κατάκτηση των βαθμών της νίκη θα πρέπει να γίνει αντιληπτό από τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι μέσα στη Ρόδο θα πρέπει να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους ώστε ο Α.Ο.Κ. να πάρει το πολυπόθητο «τρίποντο».

     

    Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής

    Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων της 12ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος Football League αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 είναι το εξής

     

    Σάββατο 14/12 (15:00), ΕΡΤ3

    Βουζουνεράκειο, ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ 1970 – ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΟ 1931

     

    Κυριακή 15/12 (15.00) , ΕΡΤ3

    Νεάπολης Βόλου, ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 – Π.Ο ΤΡΙΓΛΙΑΣ

     

    Κυριακή 15/12 (14.00)

    Δημοτικό Στάδιο «Ο Διαγόρας» Ρόδου, ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΓΣ – ΚΑΒΑΛΑ ΑΟ

     

    Κυριακή 15/12 (13.45)

    Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων, ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ – ΙΑΛΥΣΟΣ ΓΑΣ

     

    Κυριακή 15/12 (15.00)

    Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας, ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ 2019 – ΚΑΛΑΜΑΤΑ Π.Σ.

    Δημοτικό Νεάπολης Νίκαιας, ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΟ – ΕΝΩΣΗ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

    Δημοτικό Στάδιο Βέροιας, ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ 2019 – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ


    19 Responses to “Επιτακτική είναι η ανάγκη για τον Α.Ο.Κ. η κατάκτηση της νίκης στον Διαγόρα Ρόδου”