Bookmarks

    400 και πλέον αθλητές και αθλήτριες από συνολικά 17 συλλόγους από τη Βόρεια Ελλάδα αλλά και από τη γειτονική Βουλγαρία πραγματοποιήθηκαν με απόλυτη επιτυχία στο κλειστό των Σερρών για 36η χρονιά, οι κολυμβητικοί αγώνες προαγωνιστικών κατηγοριών (9-12 ετών) «Οικονόμεια 2019» που διοργάνωσε ο ΜΓΣ Πανσερραϊκός.

     

    Ήταν μία διοργάνωση άρτια από κάθε πλευρά σε όλα τα επίπεδα κατά τη διάρκεια της οποίας οι κολυμβητές του ΟΘΑ Καβάλας με τις επιδόσεις τους αλλά και με τις εξαιρετικές τους εμφανίσεις έδωσαν το στίγμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στον καβαλιώτικο σύλλογο. Να σημειώσουμε ότι επικεφαλής της αποστολής του ΟΘΑ Καβάλας ήταν η έφορος του συλλόγου Φιλιώ Βαλασάκη και οι προπονητές Ισηγόνης Βαλσαμίδου και Βενιαμίν Πετρίδη, αποτελούμενη από 23 κολυμβητές και κολυμβήτριες. Έτσι μπορούμε να πούμε ότι η αποστολή του ΟΘΑΚ,  εκπροσώπησε την Καβάλα με τον πλέον πετυχημένο τρόπο, κατακτώντας συνολικά κατά τη διάρκεια των αγώνων, 7 χρυσά, 6 ασημένια και 4 χάλκινα μετάλλια σε ατομικά αγωνίσματα και 1 χρυσό και 2 ασημένια σε ομαδικά αγωνίσματα. Ένας απολογισμός πολύ καλός που ικανοποιεί σε μέγιστο βαθμό τους ανθρώπους του ΟΘΑ Καβάλας. Επόμενη, διοργάνωση που θα συμμετέχει η προαγωνιστική ομάδα του.

     

    Η αποστολή του ΟΘΑΚ αποτελούνταν από τους εξής αθλητές:
    Φιλιππίδου Στέλλα
    Ντουάνογλου Αργύρης
    Βίλγκρε Λα Μαδρίδ Ναταλία
    Κυρλής Θάνος
    Τσίμα Χαρά
    Χαραλαμπίδης Λευτέρης
    Γιάντζη Ευθυμία
    Ρετσιλίδης Γιάννης
    Κωνσταντινίδου Μαρία
    Κασιμίδης Γιάννης
    Γιακουμάκου Δήμητρα
    Αθανασιάδης Αλέξανδρος
    Σκαρή Ζωή
    Μανδαλιανός Δημήτρης
    Καβούρη Έλενα
    Παυλίδου Έλενα
    Μαρκοπούλου Παρθένα
    Σεμερτζίδου Θεοδώρα
    Ζαχαρίου Δάφνη
    Ξανθοπούλου Ιωάννα
    Παπανικολάου Ιωάννα
    Καβούρη Αθανασία
    Κολτσίδα Βασιλίκή.

     

    Σε όλα τα παραπάνω να τονίσουμε ότι επόμενη διοργάνωση που θα λάβει μέρος ο ΟΘΑΚ, είναι οι κολυμβητικοί αγώνες «Βαρβάρεια 2019» στην Δράμα που θα διεξαχθούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 7 και 8 Δεκεμβρίου 2019.

     

    Comments are closed.